Sveikas! Varbūt kāda/s no jums var dot kādu informāciju par pamesām interesantām ēkām, sanatorijām, slimnīcām, kuras ir pieejamas apskatei? Esmu skatījusies, ka Baldonē esot viena. Kā ir ar viņu? Var tur tikt un apskatīt? :) Varbūt zināt kādas citas vēl?
Liepājā Karostā ir daudz vietu. Ziemeļu forti, Dienvidu forti. Ziemeļu fortos ir vairāk ko redzēt. Vaiņodē arī ir (vai tik kkas tur nav nojaukts). Pašā karostā arī ir visādas pamestas ēkas.
BumbleBee, te jau teica, ka tie grauzti.lv ir bradātāju jauninājums. Jebkurā gadījumā, man labāk patika vecā lapa. Bija daudz pārskatāmāka un, šķiet, arī informācijas bagātāka.
Vasaras beigās geocaching ietvaros vēl biju šajā iestādē - tiešām iespaidīgi un viegli piekļūt.
Atrodas netālu no Ķemeru baltā gulbja - sanatorijas, Emīla Dārziņa ielā.
Zeel,ka te pat eekas laikam vairs nav!Gadus atpakal veel bija , tad es iedomaajos,ka tiesi seit vareetu ieriikot veco lauzu pansionaatu,ja buutu pietiekosi naudas,bet tad jaavinnee Lotto!
esmu liidusi iekshaa tajaa baldones sanatorijaa, bet tikai vienaa no tajaam eekaam. un ari nevis caur ieeju gajaam ( jo tumsh, neko nevar redzeet ) , bet liidam uz balkona, caur logu. pa trepeem, uz jumtu. iekshaa diezgan daudz kas palicis, pat atradu lapeli no 1912. gada ar kkada cilveka slimibas vesturi :D sazimeets viss ar grafiti, stikli pa zemi meetajas.
Mežciema nepabeigtajā dzemdību namā tikt vairs nevar. Visas ieejas līdz otrajam stāvam ir aizmūrētas un regulāri ganās pašvaldības policija. Ja sīkie mēģina ielīst, tad kaimiņi redzot jau apkārtnē dod ziņu policijai :)