Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aptaujas

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Var tā droši aptaujāt lielveikalos pircējus, skolas vajadzībām? Veikala vadītājam vai darbiniekiem nav nekādas tiesības pārmest, ka es ar savām personīgajām aptaujām nedrīkstu tā uzbrukt klientiem? :D Aptaujas jautājumi par mārketingu, bet vispārīgi, ne par kādu konkrētu firmu.
25.03.2015 09:43 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu ej uz lielāku veikalu , tur pat neviens nepamanīs
25.03.2015 09:52 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Es arī biju domājusi lielveikalos, bet manā pilsētā nav tik pilni un lieli tie saucamie lielveikali, lai nepamanītu neviens, ja kādu pusstundu tur vazāšos :D
.... it kā jau var arī ne veikalā, bet tēma par mārketinga trikiem, cilvēku viedokļiem par to, liekas, ka veikalā drīzāk par ko tādu cilvēki varētu gribēt runāt, nekā uz ielas?
25.03.2015 10:00 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
Es tavā vietā to darītu, kad viņi jau būs iepirkušies un dosies prom no kases, jo tad jau veikals neko nevar pārmest.
Vienīgais, ka cilvēki varbūt nebūs pārlieku atsaucīgi, ja kkur steidzas vai ja pilni maisi, bet veikalā nedomāju, ka vajadzētu jautāt, jo cilvēks var iet ar domu kaut ko specifisku nopirkt, bet tu visu izjauc ar jautājumu :D
25.03.2015 10:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits