Sveikas!
Pāris gadus atpakaļ manā vārdā, man neko nezinot, ar sludinājumiem ss.lv tika apkrāpti cilvēki. Tika izveidots e-pasts ar manu vārdu un uzvārdu, internetā manā vārdā tika likti šie sludinājumi, savukārt vainīgais cilvēks man teica, ka viņam problēmas ir ar kontu un ka brālis un citi radinieki pārskaitīs šad tad viņam naudu un lai noņemu, atdodu viņam. Protams, es, naivule, noticēju tam, kas bija mana lielākā kļūda. Brīdī, kad tas jau sāka likties aizdomīgi, pateicu, ka nekādas naudas lai vairs netiktu pārskaitītas.. Pagāja pāris dienas, un man draugos cilvēki sāka rakstīt un prasīt - kādēļ naudu savācu, bet neesmu nosūtījusi viņu cepuri, viņa kreklu, utml, un tad, runājot ar šiem cilvēkiem, bija skaidrs, kas par lietu, un pati vērsos policijā un šī lieta tika atrisināta.
Diemžēl joprojām sūdzības.lv stāv sūdzība ar publiskotu manu vārdu un uzvārdu, personas kodu un bankas konta numuru. Ko Jūs darītu šādā situācijā, ja pat pēc tam, kad sudzibas.lv administrācijai esmu rakstījusi trīs reizes un lūgusi izņemt šo sūdzību, tā joprojām stāv kā stāvējusi? Man sanāk ļoti nepatīkama skaidrošanās ar ikvienu cilvēku, kurš intereses pēc izdomā meklēt informāciju par mani Google..