Šodien bija grūti piecelties. Pa galvu un kaklu lecu no gultas laukā, kad sapratu, ka esmu aizgulējusies. Ieskrēju ledus aukstā dušā un aidā, meitu uz dārziņu un pati uz kursiem. Neliela dusma uznāca, ka ierodoties, mums paziņo, ka pasniedzēja ir slima un neieradīsies. Bļins, nu! Nevarēju mūsu mazo grupu sazvanīt un šo info nodot? Īsti nesaprotu, kāpēc tad mūsu telefona numuri tika ievākti. (t) Kā man riebjās cilvēki, kuri slinko un ir neizdarīgi, īpaši, ja tas ietekmē citus.
Raugoties no gaišās puses, devos iztīrīt mašīnas salonu, jo iepriekš vienkārši nebija laika to paveikt. Devos mājās un ieturēju mierīgi brokastis, noskatījos seriālu. Tagad ķeršos klāt veļas kalnu gludināšanai. Brīvdienās iegādājos aparātus logu mazgāšanai, tā nu jūtu, ka šī nodarbe man pat varētu tīri labi iepatikties :D
Būs jāaizbrauc pakaļ vēl zemei un jāturpina stādīšanas prieki. Man jau ir izauguši salāti, loki, ko drīzumā jau baudīšu (l) Pirms dažām dienām iestādīju vēl dažādus salātu mikšļus un cherry tomātiņus, kaut kas jau ir izdīdzis (l) gribu vēl sastādīt zaļo un sarkano baziliku :)
Rītdienas plānā laikam atstāšu kumodes un riteņa pārkrāsošanu, jo uz doto mirkli laukā ir pārāk mitrs gaiss.
Kopš dienas atkal ir kļuvušas aizņemtākas, saprotu, ka neprotu atslābt, jo visu laiku gribas ko darīt :D