Latvijas aarsti!!!

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Mana situaacija ir shaada.
Manai mammai pirms divie gadiem atklaaja veezi. Vinja piedziivoja vienu operaaciju,un 6 kjiimijas kursus. Pirms 2 meeneshiem manai mammai veezis iemetaas kruutii. Saaakumaa arsti teica,ka kruuti njems nost.. 20 minutes pirms operaacijas vinji pasaka,ka tomeer nenjems nost un viss buus labi,jo iespeejams kruuts ir pietuukusi tikai deelj kjiimijas..
Peec kaadaam 2 nedeeljaam vinjai ar kruuti paliek sliktaak,un aarsti pasaka,ka vinjai vinja tagad dabiigi noies nost,un ja vinju operees tas var beigties letaaali.. Kad es uzzinaaju sho visu es paliku TIK DUSMIIGA!
Tas ir vienkaarshi amoraali,ka vinji shaadi var speeleeties ar cilveeka veseliibu un dziiviibu!
Patreiz mana mamma iet veel vien kjiimijas kursu,un vinjai paliek sliktaak arii ar otru kruuti.
Es vienkaarshi nezinu,ko iesaakt,jo es nespeeju sho netaisniibu atstat nesodiitu,taapeec es vienkaarshi veeleetos uzklausiit ko kaada no jums dariitu manaa,kaa meitas situaacijaa. Tiesaaties ar vinjiem?! Esmu gatava uz visu!
Paldies.
21.03.2015 16:18 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es iesaku Tev aprunāties ar ārstu, izprašņāt sīkāk par ārstēšanas gaitu.. Neviens nevar pie šīs diezgnozes 100% apgalvot, ka viss būs ok, neatkarīgi no ārstēšanas taktikas..
21.03.2015 19:25 |

Reitings 2001
P.S un es nemekleeju vainiigo par to,ka vinjai ir veezis,nejau aarsti vainiigi pie taa,ka vinjai vinjsh ir,bet vinji ir vainiigi tieshi pie shiis situaacijas saistiibaa ar kruuti!
21.03.2015 19:25 |

Reitings 2001
cormeum- bet vinji teica,ka uz visiem simts jaanjem nost un tad atceela,pashi noziimeeja operaacijas datumu,vinji zinaaja ir vai nav ielaists,tad veel nekas nebija ielaists. Ielaists bija jau veelaak,peec divaam nedeeljaam,tad tieshaam vinji pateica,ka NEKO nevar dariit,jo tad ja operees tad vinjai tas var beigties letaali! Ceru,ka tagad tu saproti par ko es runaaju.
21.03.2015 19:28 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Lai mamma palasa krieviski par sodu un vēzi. Ar dabiskām metodēm, sen jau pierādīts, var izārstēt arī vēzi pēdējā stadijā
ja gribi, lai mamma izveseļojas, silti to iesaku. Zinu, kādi ir ārsti, un principā tagad esmu redzējusi daudz pierādījimu, ka medicīna 50% ir bizness, jo īpaši ķīmijterapija utt. Medicīna ārstē sekas, nevis cēloni. Un cēlonis Tavai mammai ir nepareizs uzturs un/vai stress. Rīkojies, meklē info par sodu un arī citiem dabiskiem līdzekļiem, kā izglābt mammu. Veiksmi!
21.03.2015 20:03 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Lai mamma palasa krieviski par sodu un vēzi. Ar dabiskām metodēm, sen jau pierādīts, var izārstēt arī vēzi pēdējā stadijā

++
21.03.2015 20:46 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Vēzis ir kā pēdējā zīme, ka tā vairs tālāk dzīvot nevarēs...

Sakat ko gribat, bet tam es 100% piekrītu. Manuprāt, jebkura smaga slimība to nozīmē. Tā ir mana filozofija.

Es ārstiem pieprasītu paskaidrojumus par to ko izdarījuši un palaiduši garām un tālāko rīcības plānu. Lai sarosās!
21.03.2015 20:57 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Spriežot pēc ārstu parupjās atbildes, ka ja šeit nepatīk tad var iet ārstēties citur, Tava mamma ar saviem radiem nav gluži sapņu pacienti un esat sakrituši uz nerviem ar savu sūdzēšanos vai ko tur.
Ja jutāties gudrāki par ārstiem tad varbūt paši ārstējat mammu?
Ja 20 minūtes pirms operācijas tā tiek atcelta tad acīmredzami kaut kādu iemeslu dēļ ārstiem bija grūti izšķirties par ārstēšanas metodēm, jo gadījums nav vienkāršs.
Nevajag aizmirst ka ārsti mūsdienas ne tikai apzināti nevienu nebendē nost bet ari zina, ka pieļaujot kļūdu viņus var iesūdzēt tiesā, iztiesāt plikus un atņemt ārsta licenci. Iespējams ka tieši jūsu piekasibas dēļ atcēla operāciju, jo komplikāciju gadījumā atkal nebutu labi.
Ārsts nav Dievs un izlemt dot pacientam veselību vai nedot.
Lai Dievs sargā mediķus no šādiem pacientiem.
21.03.2015 22:03 |

Reitings 191
Reģ: 07.03.2015
Ja jutāties gudrāki par ārstiem tad varbūt paši ārstējat mammu?

+++
21.03.2015 22:10 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Es nāku no ārstu ģimenes un varu tev pateikt vienu - šādos gadījumos nav tā, ka ārsti izdomā "ai šim mēs ļausim dzīvot, bet šim ne". Ja nolēma negriezt krūti nost, tad tam bija kaut kāds pamatojums. Kā jau te kāds minēja...cilvēks nav gaļas gabals, kuram var kaut ko nogriezt un tāpat gaļa būs ēdama. Ar šīm slimībām ir ļoti grūti kaut ko 100% paredzēt un ir situācijas, kad ārsti pasaka, ak ar šāda un šāda izmēra audzeju cilvēks nodzīvos 6 mēnešus, bet šis cilvēks jau pēc 2 nedēļām nomirst. Tā nav ārstu nolaidība, bet katra organisma īpatnība, reakcija uz ārstēšanu utt... Es saprotu, ka tev ir dusmas un grūti utt, bet atklāti sakot, ja ir tik slikts stāvoklis, es šaubos, ka masektomija būtu situāciju glābusi jebkurā gadījumā. Cilvēks nav kā piena paka,kuru atverot tas paliek svaigs 3 dienas. Vienam cilvēkam šis termiņš ir nedēļa, vienam mēnesis, bet citam tikai diena.

Manai mātei arī bija plaušu audzējs gadus 8 atpakaļ. Pirmo biopsiju paņēma un izrādījās paņemti nepareizie audi, nācās biopsiju taisīt vēlreiz. Dumsas, protams, bija, bet ārsts ir TIKAI cilvēks. Dators varbūt arī var visu vienmēr izdarīt pareizi, bet cilvēks var kļūdīties, jo KATRS pacients ir individuāls un katra pacienta saslimšana ir citāda.
21.03.2015 22:26 |

Reitings 2001
Quince- mana vecmaaminja to pajautaaja laipni,jo vinja bija izmusi un nesaprata,kaapeec.. neviens nevienu nav lamaajis,un piedevaam mana mamma arii ir devusi vinjiem naudu,taakaa ja nezini situaacijas buutiibu,gudri nerunaa!
Ne tu zini manu gjimeni neko lai atljautos taa izteikties! Dievs dod tev veseliiibu un saprast to,kas otram jaapiedziivo!
21.03.2015 22:30 |

Reitings 2001
P.S. Un pats diivainaakais ir tas,ka tu izziidi no visas situaacijas vienu teikumu,kuru taapat aprakstiiji nepareizi,nevis komenteeji situaacijas buutiibu. Okey,pateici ka aarsts var kjuudiities,bet kaadaa sakaraa tu kaut ko taadu atljaujies teikt par manu mammu kura ir mieriigaakais cilveeks pasaulee,un aarstiem tikai par visu pasakaas,kaa arii mana vecmaaminja?! Vari izteikties par mani,kaa gribi bet nevis par manu gjimeni! Tad es palieku LJOTI nikna! Un vispaar tu esi ieliidusi nepareizajaa diskusijaa!
21.03.2015 22:34 |

Reitings 2001
meowww,es saprotu par ko tu runaa,bet iespeejams man vieniigajai ir smagi apzinaaties,ka aarsti pieljaavushi TAADU kljuudu. Mana mamma ir mieriiga,saka ka viss buus labi,es esmu vieniigaa kas ir par taisniibu,un esmu ljoti aizsviilusies par to visu.
21.03.2015 22:37 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Internetā gāžot savu žulti ārā nevienam labāk nepaliks. Savu ģimeni vari aizstāvēt citur.
Tev ir jāspēj pieņemt šis bēdīgais fakts un situācija,, nevis jāvaino tajā tie, kas cenšas situāciju glābt.
21.03.2015 22:40 |

Reitings 2001
Zelta black,es neizgaazhu zhulti. es izstaastiju situaaciju,veelejos dzirdeet kaadu viedokli nevis aizvainojumus par manu gjimeni,kas vispaar ir aplami,pietam veel pie shaadas teemas!
21.03.2015 22:42 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Noteikti ir arii kaut kur ieraksts par iemesliem, kaapeec operaacija tika atcelta. Prieka peec neviens neko neatcelj. Turklaat dazkaart slimiibas ir neprognezeejamas. Aarsti nav paardabiskas buutnes, kuri speej paredzeet naakotni.
21.03.2015 22:42 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Khloee, jūtu līdzi Tev un Tavai ģimenei.
Saprotu, ka visiem ir smagi:-(
Es nedomaju, ka operacija spetu kaut ko mainit, jo saprotu, ka viss ir smagi ielaists.
Ta ir sausmiga elle, kurai Jus ejat cauri...
Par operaciju, man skiet, ka te izpaliek kads butisks posms visa kede...
Operaciju neko daudz nemainitu visa saja situacija. Ieteiktu velreiz rubat ar arstu un uzdot visus jautajumus!
21.03.2015 22:43 |

Reitings 3925
Khloee

Uz normali uzdotiem jautājumiem arī normali atbild nevis ja te nepatīk ārstēties ejat citur. Pieņemu ka Tavs ome būdams vecs cilvēks nenovaldīja emocijas. Latviešu sievietes pec 35 gadu vecuma sliekšņa vispār slikti valda pār emocijām, pat Tu būdama jauna sieviete nespēj tikt ar sevi galā.
Situacija ir loti vienkārša - Tavai mammai ar veselību ātrāk paliek slikti, logiski Tev tas sāp, ārsti tavuprāt nav izdarījūši visu iespējamo lai viņu glabātu un histērijas slūžas vaļā. Tev ir medicīniska izglītība un pieredze attiecīgajā joma lai spriestu par to vai ārsti ir rīkojusies pareizi ?
Tavi bļāvieni ka ārsti ir nolaidīgi un apzināti Tavu mammu neārstē ir neracionāli. Kapec lai viņi Tavu mammu neārstētu vai neoperētu ja tas ir nepieciešams un ja operāciju var veikt? Slinkuma dēļ vai?

Ja Tev liekas ka tev ir taisnība tad ved mammu pie citiem ārstiem. Citi var izrādīties gudrāki. Meklē interneta informāciju par citam vēža ārstēšanas metodēm. Es godigi sakot nesaprotu kāpēc 2 gadu laikā to neesi izdarījusi? Tava vietā es jau sen zinātu visas efektivakas alternatīvas ārstēšanas metodes.
21.03.2015 22:57 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Latvijā ārsti nemaz nav tik slikti. Vienīgais, kas trūkst ārstiem, ir nauda. Es tagad nerunāju par vzjatkām, bet par valsts budžetu, kuru dod slimnīcām.
Tavā situācijā daudz kas nav skaidrs: ko nozīme "dabīgi noies nost"? Nekad neko tādu nedzirdēju, lai ārsti ta pasaka.Kas par operāciju mamma pirms tam piedzīvoja? Nav nekas zināms par mammas stāvokļi (ne jau pa velti teica, ka operācija var beigties letāli). Nav zināms arī par metastāzēm, vai vispār iespējams ir operēt un tas kaut ko dos, vai tikai pasliktinās stāvokļi.
21.03.2015 22:58 |

Reitings 3925
P. S. Nesaprotu kāpēc no ārstiem mūsdienas sagaida Dieva spējas vai vismaz tuvu tam? Drīz laikam slikti ārsti skaitīsies ari tie kuri nespēj pacientam iedot mūžīgo dzivi.
21.03.2015 22:59 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
khloee, iesaku nomierināties. Pavisam nopietni. Tāpat operāciju neviens neatcēla. Un nevajag teikt, ka tā bija KĻŪDA. Ja būtu operējuši, varbūt tev mammas šodien blakus vairs nebūtu. Es saprotu, ka esi nikna, bet taču padomā ko tu runā... Ārsts nav mazs bērns, lai vienkārši aiz slikta garstāvokļa izdomātu, ka kādu nevēlas pēkšņi operēt.

jaa, kaa vienmeer. beigaas sieviete pati vainiiga,ka saslima, bet aarsti zelta gabalinji

Stiprais dzimum, man bieži vien tavi komentāri liekas glupi, bet nu šis ir kronis visam.... kādā veidā ārsts ir vainīgs, ka sieviete saslima? Domā taču līdzi, ko tu raksti... Es saprotu, ja nogrieztu labo kāju kreisās vietā, bet tas, ka kāds cilvēks ir saslimis (ar jebko) jau nu galīgi nav ārsta vaina.

Ar "standarta" analīzēm bieži vien nepietiek, lai kontrolētu savu veselību. Es visām standarta analīzēm vienmēr ņemu klāt padziļinātās pārbaudes 2x gadā, ja nu kas... Pašai bija situācija, kad nieres gandrīz atteica, jo nevarēja atrast kas par vainu. Pati nolēmu sūtīt analīzes uz laboratoriju, kur skatās lietas, kuras parastā slimnīcā vienārši fiziski nevar apskatīt un ātri vien saņēmu atbildi, ka steigšus ir jādzer zāles, ja negribu slimnīcā ielikties uz vairākām nedēļām labākajā gadījumā, bet sliktākajā........ Paši esam atbildīgi par savu veselību.
21.03.2015 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!