Es nāku no ārstu ģimenes un varu tev pateikt vienu - šādos gadījumos nav tā, ka ārsti izdomā "ai šim mēs ļausim dzīvot, bet šim ne". Ja nolēma negriezt krūti nost, tad tam bija kaut kāds pamatojums. Kā jau te kāds minēja...cilvēks nav gaļas gabals, kuram var kaut ko nogriezt un tāpat gaļa būs ēdama. Ar šīm slimībām ir ļoti grūti kaut ko 100% paredzēt un ir situācijas, kad ārsti pasaka, ak ar šāda un šāda izmēra audzeju cilvēks nodzīvos 6 mēnešus, bet šis cilvēks jau pēc 2 nedēļām nomirst. Tā nav ārstu nolaidība, bet katra organisma īpatnība, reakcija uz ārstēšanu utt... Es saprotu, ka tev ir dusmas un grūti utt, bet atklāti sakot, ja ir tik slikts stāvoklis, es šaubos, ka masektomija būtu situāciju glābusi jebkurā gadījumā. Cilvēks nav kā piena paka,kuru atverot tas paliek svaigs 3 dienas. Vienam cilvēkam šis termiņš ir nedēļa, vienam mēnesis, bet citam tikai diena.
Manai mātei arī bija plaušu audzējs gadus 8 atpakaļ. Pirmo biopsiju paņēma un izrādījās paņemti nepareizie audi, nācās biopsiju taisīt vēlreiz. Dumsas, protams, bija, bet ārsts ir TIKAI cilvēks. Dators varbūt arī var visu vienmēr izdarīt pareizi, bet cilvēks var kļūdīties, jo KATRS pacients ir individuāls un katra pacienta saslimšana ir citāda.