Bērna barošana publiskā vietā.. kāds ir jūsu viedoklis..?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mūsdienās krūtis ir tik ļoti pārvērstas par seksuālu objektu, ka barošana ar krūti, kas ir dabīga un galvenais krūšu mērķis, tiek uzskatīta par kaut ko perversu un nosodāmu. Ko jūs par to domājat?
21.03.2015 13:45 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Slimās sievietes! Neons par nepatiku , ka publiski kāds karājās pie pupa teicu es!

Ja man uzbrauktu ar ratiem un piedraudetu ar policiju, goda vārds uzšautu pa muti un atstātu adresi ,kur ar saviem mentiem mani meklēt , nepieļaušu atklātu agresiju savā virzienā ,būšu maita un atbildēšu ar to pašu.
Psc , princeses atradušās....
24.03.2015 09:37 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Klusums.
Nav jēgas - es daudzu komentāru garumā cēlu augšā so jautājumu, bet līdz dzirdīgām ausīm (acīm) tas nenonāca. Tāpat to darīja arī citas lietotājas.
Šķiet, ka vienīgā, kura centās atbildēt bija Ctn, bet viņai tas sanāca visai neveikli, jo pieņemami neesot abi gadījumi. Un, ja šādu apgalvojumu es spēju saprast, tad nespēju saprast kādēļ vienā gadījumā viņai paliek nelabi, bet otrā gadījumā viņa nevienu no kafejnīcas necenšas izēst. :D

Skaidrs ir viens - atbildi uz šo mīklaino jautājumu mēs negūsim, jo šī atbilde vienkārši sakņojas senā patiesībā - sievietes bez bērniem nespēj uztvert sievieti ar bērniem kā līdzvērtīgu. Un tas viss tikai tādēļ, ka atsevišķai sieviešu grupai liekas, ka bērni mazina sieviešu vērtību un bremzē to attīstību. Viņa kļūst tikai par piena kannu bez tiesībām dzīvot ērti.
24.03.2015 09:40 |

10 gadi
Reitings 3922
Weee
Es tiešām ņemos apšaubīt, ka Tu mierīgi noskatītos kā viena traka meitene grūsta Tavus ratus pa veikalu, jo Tu viņai esi uzbraukusi uz kājas. :D
Lai nu kura - bet ne Tu būtu tā, kura to pieļautu. Pat, ja Tu būtu uzbraukusi uz kājas apzināti, Tu nepieļautu šādu situāciju. Un mēs abas zinam, ka Tu būtu spējīga uzbraukt uz kājam tīšām atsevišķā situācijā.
24.03.2015 09:43 |

Reitings 11162
Aūū..... ! Jo lielā dekoltē , krūts galā neviens nekarājas ! Un man ir bērns , tākā tas nebūt nav noteicošais faktors pasaules uztverē . Tam vispār nebūtu jaietekme pasaules uztvere, tāpat kā tam vai tev ir zilas vai melnas kurpes/mati u.t.t. , bet es laikam sāku saprast , ka vienkārši ir sievietes kuras uzskata , ka sievietes uzdevums ir vairoties līdz ar to viņām ir īpašs status un privilēģijas ....
24.03.2015 09:47 |

Reitings 11162
:D nu es domāju , ka neesmu vienīgā, bet vispār es nemēdzu speciāli ,publiski traumet cilvēkus :)
24.03.2015 09:49 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Ja man uzbrauktu ar ratiem un piedraudetu ar policiju, goda vārds uzšautu pa muti un atstātu adresi ,kur ar saviem mentiem mani meklēt , nepieļaušu atklātu agresiju savā virzienā ,būšu maita un atbildēšu ar to pašu.
Psc , princeses atradušās....

Nu ja adresi prata darbs atstat, tu varbut vel dzivokla atslegas atstaj vai visas darglietas, naudu uzreiz atdod :D
24.03.2015 09:49 |

Reitings 11162
Nu mana adrese nav nekāds noslēpums vai uber slepans fakts. :) drīzāk atstātu adresi nekā tel. Nr.
24.03.2015 09:50 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Vot nsaprotu, kapec japublice interneta bildes, kur baro bernu Tas ir tik tiesam daudz biezak redzets neka dzive, kur mate baro un nav nekas slikts.
24.03.2015 09:52 |

10 gadi
Reitings 3922
Weee
Šajā situācijā es ļoti labi saproti, neesmu apgalvojusi arī pretējo, ka kādam cilvēkam var nepatikt zīdīšanas process. Nevajag apgalvot, ka es to neuztveru. Uztveru un ļoti labi jau no paša sākta gala. Ko es nesaprotu - kādēļ nevar vienkārši atbildēt uz jautājumu savu atbildi loģiski pamatojot. Šeit vienīgie argumenti tiek balstīti uz frāzi "pretīgi" vai "viss pups karājas", vai no gaisa parautu intimitāti.

Es neesmu teikusi, ka neatbalstu nepiesegšanos ar lakatu. Neesmu teikusi, ka tas būtu jādara obligāti. Vienkārši, prasīju argumentāciju par to, kādēļ vienā gadījumā tas ir pretīgi un jāvemj, kamēr otrā gadījumā viss ir kārtībā un pilnīgi pieņemami. Tā pati sauļošanās topless. Neviena negrib atbildēt, bet uzreiz ieņem kareivīgu pozu un sāk maut dziesmu pa savam.
24.03.2015 09:53 |

Reitings 11162
Jp tas ir kruti un forši !
24.03.2015 09:54 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Šķiet, ka vienīgā, kura centās atbildēt bija Ctn, bet viņai tas sanāca visai neveikli, jo pieņemami neesot abi gadījumi. Un, ja šādu apgalvojumu es spēju saprast, tad nespēju saprast kādēļ vienā gadījumā viņai paliek nelabi, bet otrā gadījumā viņa nevienu no kafejnīcas necenšas izēst.

Par ko tagad ir runa? :) Ja sapratu pareizi, par lieliem dekoltē un bērna barošanu. Redzi, neesmu redzējusi, ka šis dekoltē būtu vainagojies ar kailu krūti uz galda. Par minēto gadījumu, ko stāstīju, māte pati neēda, apsēdās ļoti tuvu, nepiesegusies izlika savu samocīto krūti visu apskatei un baroja mazuli, komentējot procesu. Ja būtu klusi sēdējusi, barojusi un piesegusies, es izliktos viņu neredzam, viņa arī mani netraucētu. Ir jābūt kaut kādām normām.
24.03.2015 09:54 |

Reitings 2342
Tā pati sauļošanās topless.

Kafejnīcā vai sabiedriskajā neviena nesauļojas.
24.03.2015 09:55 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Varbūt latvijā jāievieš topless diena. Tāpat kā diena bez biksēm - būtu intresani :-D8-)
24.03.2015 09:57 |

Reitings 10509
Latvijā :-)
24.03.2015 09:58 |

Reitings 11162
Šeit vienīgie argumenti tiek balstīti uz frāzi "pretīgi" vai "viss pups karājas", vai no gaisa parautu intimitāti.

Nu loģikas laikam nekādas , bet man ir absolūti vienalga , pie krūts karājās zīdainis vai vīrietis , jebkurā gadījumā tas ir cilvēks krūts galā un man uz to negribas skatitiets , tāpat kā negribu ( nu labi citreiz gribu , bet ne par to ir stāsts ) , citam pārim turēt sveci. Nu es pat nezinu kā vēl lai paskaidro ....
24.03.2015 10:00 |

10 gadi
Reitings 3922
Jūras krasts ir sabiedriska vieta. Un ir sievietes, kuras izdomājušas, ka parstā publiskā pludmalē var sauļoties topless.

Apbrīnojami, cik daudz laika vajadzēja, lai gūtu atbildi uz jautājumu. :D
Es nezinu vai maz ir iespējams tā ņemt un uzlikt krūti uz galda... Bet atmetot Tavus pārspīlējumus, saprotu, ka tu ilgi esi pētījusi šo sievieti soli pa solim. Jo atvērt krekliņu, atbrīvoties no krūštura, pielikt bērnu pie krūts - šis prasa laiku. Ja Tu redzēji pazibam nipuli, tad jāsaka esi uzmanīga vērotāja.
Protams, var gadīties, ka mamma vienkārši bija pārgurusi vai viņai nav pilns rublis un tādēļ viņai bija dziļi vienalga ko kāds varētu padomāt un viņa nesaudzīgi izkāra savu barošanas rīku, uzgrieza valsi un tad piesēda pabarot mazuli. :D
24.03.2015 10:06 |

10 gadi
Reitings 3922
Weee

ūūū, - citam pārim sveci turēt. Tu taču esi traka. :D
Nē, ar Tevi viss ir skaidrs - taču māmiņu diskusijās šī tēma atrunāta pa 10000 reizēm. Man šķiet, ka pateicoties tam, ka mūsu bēbji pārklājās es zinu visus Tavus viedokļus saistītajos jautājumos. Un nemaz tik atšķirīgi mēs nedomājam. Vienkārši šajā diskusijā es neiestājos par krūts barošanu vai pret to - es vienkārši gribu, lai kāds man paskaidro - kādēļ jāvemj. Bet argumentu kā nav, tā nav. :D
24.03.2015 10:10 |

Reitings 2342
Jūras krasts ir sabiedriska vieta. Un ir sievietes, kuras izdomājušas, ka parstā publiskā pludmalē var sauļoties topless.

Ja saistošie noteikumi nav mainījušies, tad topless drīkst. Nedrīkst pilnīgi kaila.
Apbrīnojami, cik daudz laika vajadzēja, lai gūtu atbildi uz jautājumu.
Es nezinu vai maz ir iespējams tā ņemt un uzlikt krūti uz galda... Bet atmetot Tavus pārspīlējumus, saprotu, ka tu ilgi esi pētījusi šo sievieti soli pa solim. Jo atvērt krekliņu, atbrīvoties no krūštura, pielikt bērnu pie krūts - šis prasa laiku. Ja Tu redzēji pazibam nipuli, tad jāsaka esi uzmanīga vērotāja.
Protams, var gadīties, ka mamma vienkārši bija pārgurusi vai viņai nav pilns rublis un tādēļ viņai bija dziļi vienalga ko kāds varētu padomāt un viņa nesaudzīgi izkāra savu barošanas rīku, uzgrieza valsi un tad piesēda pabarot mazuli.

Tu atkal centies izvilkt to, ko pati vēlies izlasīt, lai celtu kašķi. Ja man blakus apsēžas cilvēks, es uz viņu paskatos. Kaut vai, lai pārliecinātos, cik cilvēki (vai nevajag somu no krēsla noņemt) vai arī vienkārši uzmetu aci. Un man ausis arī vajadzēja aizbāzt, lai komentārus nedzirdētu? Manuprāt, Tu esi gatava attaisnot jebkuru gadījumu, lai tikai pieturētos pie domas, ka māmiņas tiek apspiestas un ir dziļi nesaprastas.
24.03.2015 10:11 |

Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
Viena no foruma dalībniecēm minēja, ka nebaro, lai nesabojātu krūtis.
Es pareizi saprotu -ja nebaro ar krūti, krūtis nemaina savu izskatu vai kā?
Un maina tikai tad, ja visu laiku (ilgi) zīž? Vai zīšana ietekmē tāpat kā atslaukšana un barošana?
Vai ir kāds paņēmiens kā izvairīties no krūšu sabojāšanas?

Šobrīd man tas nav aktuāli, tikai interesējos, jo atceros, ka reiz vecāka radiniece stāstīja kko par to, kurā brīdī pārstāt barot, lai nesabojātu krūtis, bet sit kaut nost - neatceros. Kāda zina?
24.03.2015 10:15 |

Reitings 10509
Krūtis mainās jau grūtniecības laikā - piebriezt un atkarīgs no ādas elastības var sākt veidoties strijas.
24.03.2015 10:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)