Vēl jo lielāku tumsonību te var lasīt...
Nu nezinu kāpēc, bet nav tas pašsaglabāšanās instinkts zīdainim tik spēcīgs tad laikam, lai ņemtu pudeli galu galā. Protams, iespējams, dienu nebarots un nobļāvies padosies, bet manā praksē tandēms tēvs un bērns atstāts uz 4h ar atslaukto pienu un 3 pudeļu veidiem bija bez panākumiem, tikai izbesījušies abi divi un nepaēdis bērns. Jā, te nav runa par maisījumu, jo tādu neuzskatu par vajadzīgu, ja mans organisms funkcionē atbilstoši. Un šāda pieredze ne man vienai, manējais nu jau ņem pudeli un gluži jebkura der, bet paziņām ir bērni, kas joprojām nav ne knupi, ne pudeli ņēmuši. Tā kā nav ko ar asprātībām sprēgāt, šis nav dzīvības/nāves jautājums, nedz pati problēma tāda, ka jāspīdzina bērns līdz padodas, lai tik sabiedrība laimīga. Un jā, kā minēju, es krūtis izkārusi nebaroju. Parasti vai nu mašīnā, vai pārtināmajās telpās, vai maliņā piesegusies, pirmkārt jau pašas komforta labad.
Par normālu neuzskatu 4gadnieku barošanu. Pati plānoju vasarai nākot noslēgt 1,2gadīgā nakts ēšanas, ne tik ļoti, ka pašai traucētu, vnk pienā vairs vērtīgo lietu nepaliek gandrīz necik, tikai pieķeršanās pašam procesam.