Meooowww
Gar manu fantāziju Tev nav nekādas daļas un lai nu ko - bet es neesmu no lietotājam, kura sēž un apcer savu dzīvi forumos. Nezinu, kur Tu kaut ko varēji pamanīt, lai kaut ko secinātu. Bet pēdējās divās dienās Tu esi tā, kura izceļas ar izcilu fantāziju un lepošanos ar lietām, kuras lielākā daļa sabiedrības uzskata par amorālām. Bet, lai jau tas paliek uz tavas sirdsapziņas - ne mana cūk, ne mana druva.
Kas attiecas uz krūtbarošanu, Neonam ir taisnība - Tu pati esi to raksturojusi kā pretīgu procesu paša procesa dēļ, nevis dēļ tā, ka redzama ir krūts. Ar meklēšanu nenodarbojos, žel, ka Kubiete ir prom - reizi no reizes viņas apsēstība ar izsekošanu bija lieti noderīga.
Ja runājam par konkrēto bildi - bilde ir uzņemta, lai varētu redzēt. Tai ir attiecīgi zooms un leņķis. Es nezinu, kādēļ kāda tik tuvu iet lūrēt mamiņai vai cilvēkam vispār, kafejnīcā. Bet no pretējā galdiņa ar garantiju tādu skatu nevar redzēt.
Ja runājam par ratu grūstīšanu - Tu to šeit apraksti tik pompozi, ka izdarīšot pat divreiz - nešaubos, ka arī trīs reiz, ja vajadzēs. Diemžēl vai par laimi - ja es izsauktu policiju ne jau manā virzienā kraatītu ar pirkstu par uzbraukšanu uz kājas, bet tavā par agresivitāti pret līdzāspastāvošajiem pilsoņiem grūstot zīdaiņu ratiņus - pat divreiz un bļaujot.
Nevaru iedomāties situāciju, ja tev kāda lielāka kundze uzkāpj uz kājas - uzreiz pa seju mauc vai pagaidi viņu aiz stūra?
Ja runājam par rupjībam - es rupji neizrunājos. Es savos tekstos izmantoju tos apzīmējumus, kuras pašas lietotājas izmanto. Liekas rupji? Tad varbūt der pārdomāt leksiku, kuru izvēlies.
Man ar sabiedrībā iekļaušanos kā reiz nav nekādu problēmu. Par Tevi nespriežu, jo man nav ar tevi nekas nedz dalāms, nedz nedalāms.
Un es nešaubīgi ņemos apgalvot, ka Tavs aukles talants šeit ir krietni pārspīlēts, jo par bērnkopību Tu zini absurdi maz. Tas ir vienkārši instruments ar kuru Tu centies attaisnot un padarīt par normālu, to ko nespēj pieņemt. Bet tās ir Tavas, ne manas problēmas.
Visbeidzot - ja par tekstu dalīšanu vēlies sākt diskutēt, tad tev (jā, Tev) pirmkārt vajadzētu pārdomāt kādēļ vispār man ko pārmet par krūts barošanu, ja ar to nodarbojusies neesmu vispār. Nu, tas tā - ja met ar akmeni, pacenties vismaz trāpīt. Citādi - mūļķīga situācija izveidojas.