Bērna barošana publiskā vietā.. kāds ir jūsu viedoklis..?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mūsdienās krūtis ir tik ļoti pārvērstas par seksuālu objektu, ka barošana ar krūti, kas ir dabīga un galvenais krūšu mērķis, tiek uzskatīta par kaut ko perversu un nosodāmu. Ko jūs par to domājat?
21.03.2015 13:45 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Est saldejumu publiska vieta ir izvirtiba :-D:-D:-D:-D:-D Esmu superizvirtule vasara :-D

Meow, tu esi diezgan negativa un agresiva saja diskusija un pret mammam kaactadam, jo uzsver tikai tad negativas lietas, lai gan realitate nu nav tik traki ar tam mammam.
Meitenes, ari Latvija ir forsa attieksme pret berniem,mammam.
22.03.2015 22:08 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Lancaster
Kas intīms ir bērna barošanā?! :D Tad jau rokassomiņas atvēršana ir vēl intīmāks pasākums :D
Māte taču nemaigojas, nespēlējas ar savām krūtīm, negūst orgasmu :D Viņa vienkārši iedod bērnam to, kas pienākas un bērns ar savu muti visu, kas citu acīm nav jāredz, piesedz.
22.03.2015 22:18 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
vispār jau tu kļūdies un acīmredzami neesi lasijusi manus komentārus, bet tikai kaut kādu daļu, ko esi izrāvusi no konteksta, jo es vairākkārt esmu uzsvērusi, ka mammām gan palīdzu ikdienā, gan draudznēm ar mazajiem palīdzu šad un tad, bet esmu tikai pret mammām, kuras uzspiež to, ka viņām pienākas īpašas atlaides vai uzmanība, jo viņas ir mammas :) lai nu kas, bet negatīva es noteikti neesmu :D un kāda vēl agresija? Te bija meitenes, kuras minēja, ka vispār publiski barot ar krūti nevar, ka jāiet ir uz WC barot mazo utml. Tā nepavisam nav mana nostāja, esmu tikai par to, lai piesedz ar lakatu, thats all.
22.03.2015 22:20 |

Reitings 39
Reģ: 22.03.2015
Māte taču nemaigojas, nespēlējas ar savām krūtīm, negūst orgasmu

Ko es tikko izlasīju? Kāds nezina vārda "intīms" nozīmi.
22.03.2015 22:21 |

Reitings 3934
Amely
Saldējuma ēšana bija domāts sarkasms :D
22.03.2015 22:21 |

Reitings 3934
Santa
Man šķiet, ka tu pati nezini, ko nozīmē intīms. Paskaties vārdnīcā ;-)
22.03.2015 22:27 |

Reitings 2425
Intīms - Tāds, kas attiecas uz cilvēka iekšējo pasauli, personisko dzīvi; dziļi personisks.

Katram savs, protams, bet es gan teiktu, ka barot bērnu ar krūti ir kaut kas personisks, kaut kas īpašs. Kāds to redz kā vienkārši ēšanu, es laikam to redzu kā kaut kādu īpašu procesu - saikni, kas notiek starp mammu un bērnu. Nezinu no kurienes man tādas asociācijas, bet man barošana ar krūti vienmēr likusies kaut kas intīms, kaut kas, kas nav visiem jāredz.
22.03.2015 22:30 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Mani absolūti netraucē, ja mammas baro ar krūti. Domāju, ka sievietei sievieti ir jāsaprot šajā jautājumā, par to nevar būt nekādu šaubu.
22.03.2015 22:37 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Katram savs, protams, bet es gan teiktu, ka barot bērnu ar krūti ir kaut kas personisks, kaut kas īpašs. Kāds to redz kā vienkārši ēšanu, es laikam to redzu kā kaut kādu īpašu procesu - saikni, kas notiek starp mammu un bērnu. Nezinu no kurienes man tādas asociācijas, bet man barošana ar krūti vienmēr likusies kaut kas intīms, kaut kas, kas nav visiem jāredz.

+
Šis laikam ar attiecas uz mani.

Lai gan iebildumi man nav pret tām kas baro publiski, it īpaši ja citas izvēles nav, tomēr labāk jau patīk to neredzēt nekā redzēt.
22.03.2015 22:38 |

Reitings 3934
meooooww
Tad jau mammām ar tik intīmiem bērniem (atceramies, pa kurieni bērni iznāk un vispār - kā rodas) labāk palikt mājās un uz ielas nerādīties, jo kādam tas varbūt ir vienkārši cilvēks, bet mātei - kaut kas dziļi personisks, intīms.
Dažreiz šķiet, ka dažām sievietēm, kļūstot par mātēm, kaut kas galvā sviestā saiet :D
22.03.2015 22:39 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
vienmēr var paņemt šalli vai lakatu un piesekties. Tā arī esmu darījusi. Ja nu kāds pateiktu ko dabūtu pretī. Mūsdienās tik maz sieviešu vispār izvēlas barot pašas. Esmu par krūts barošanu. Visas 34lpp nelasīju.
22.03.2015 22:39 |

Reitings 2425
Kas tas vispār par tekstu, ko te katra otrā visu laiku skandina - ka mammām vispār no mājām ārā iet nedrīkst. To, starp citu, pašas mammas skandina, cik esmu pamanījusi. Nevajag pārspīlēt ;)
22.03.2015 22:54 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es nesaprotu, tiešām ir tik grūti saprast ,ko katra raksta ? Nu nopietni meitenes ... Neviena jau nevienai neklup krāgā , nu ja man nepatīk , tad man nepatīk , bet vai nav vienalga ko es vai kāda cita domā ? Nu var taču piesegties un attiet malā , ka tādas kā es pat nepamanīs ko cita tur dara baro, ēd, lasa vai dročī ... Tam nav vajadzīgas superspejas !
22.03.2015 23:03 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu var taču piesegties un attiet malā , ka tādas kā es pat nepamanīs ko cita tur dara baro, ēd, lasa vai dročī ... Tam nav vajadzīgas superspejas !

Hmm... A kāpēc gan tev pašai nebeigt blenzt un meklēt problēmu, kur tās nav?... :D Galu galā - nekāds likuma pārkāpums publiska barošana nav (piesedzoties!). Kāpēc būtu jāiet maliņā, lai, tādām kā te dažas, netraucētu un "nemaisītos pa kājām" ar savu maurojošo bērnu?... Ja tā palasa šo forumu, te lielākai daļai daudz kas traucē dzīvot, pārvietoties, iepirkties, atrasties iestādēs, atpūsties utt. Vai man par to būtu jauztraucas?... :D

..bet vai nav vienalga ko es vai kāda cita domā ?

Principā nebija vienalga, bet padiskutējot nedaudz vairāk - kļuva vienalga! :-P
23.03.2015 00:08 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Barot bērnu ar krūti publiskā vietā ir tikpat perversi kā ēst saldējumu vai bulciņu uz ielas.
Nákamreiz, kad édísi saldéjumu, izvelc vienu krúti un izkar lai karájas :D

lúk , kur atskjiríba un tas, kas te tik daudzám nepielec 35 lpp garumá - praktiski nevienu netraucé barojosha máte, ar noteikumu, ka krúts nav izkárta tá, ka redzama visa plika. ja máte baro piesegusies vai ar platáku apgérbu tá, ka nekas ípashi nav redzams - nevienam tas netraucé. bet tádám ká stella tá ir sápíga téma, un vinjai atbildes vietá rodas jautájums - káda velna péc man jápiesedzas, kad páréjás vinjai jautá - kápéc nevar piesegties?

par laimi pazístu tikai normálas un forshas mammas, kas neizgérbjas lídz viduklim lai síko pabarotu
23.03.2015 01:57 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Barot bērnu līdz 2g ar krūti !? Nopietni!? Gadījumā , tu nebiji tā sieviete kuras džekiņš kafūzī ēda desmaizi un tad paziņoja ,ka grib dzert un māte sāka pogat vaļā jaku ? Tas nav normāli pat ja to dara mājās ... Bet nu ,lai katrs perversojas kā grib, kamer tas neskar mani.

Vispaar tas nav nekas perverss, pilniigi dabiski. Iesaku izgliitoties un palasiities kaadu graamatu par ziidiishanu, kaut vai to pashu Zidiishanas ABC. Un paziistu daudzas maaminjas,kas barojushas liidz +/- divu gadu vecumam, viena pat ilgaak. Kafejniicaas tik lielu neesmu ziidiijusi, lielaaki beerni jau parasti negaazj mammu rinkjii un var paciesties liidz maajaam.
23.03.2015 08:22 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Galu galā - nekāds likuma pārkāpums publiska barošana nav (piesedzoties!). Kāpēc būtu jāiet maliņā, lai, tādām kā te dažas, netraucētu un "nemaisītos pa kājām" ar savu maurojošo bērnu?... Ja tā palasa šo forumu, te lielākai daļai daudz kas traucē dzīvot, pārvietoties, iepirkties, atrasties iestādēs, atpūsties utt. Vai man par to būtu jauztraucas?...

Varbūt tādēļ, lai arī pašam bēbim būtu mierīgāk un komfortablāk? Bet, tas jau laikam vairs nav būtiski, jo par prioritāti ir kļuvis uzturēt šo māmiņu pārākuma ilūziju.
23.03.2015 08:23 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
tāpat kā mēs jūtam "ar pakausi", ja kāds uz mums intensīvi skatās, tāpat arī mazulis jūt svešus skatienus. Vai viņš var pilnīgi mierīgi atlābināties un nodoties kontaktam ar māti, kas īstenībā nav tikai fizisks, bet arī emocionāls?

Kā jau teicu, neesmu pret barošanu publiskās vietās, bet savam mazulim es tādu stresu negribētu raīt noteikti.
23.03.2015 08:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pajautāju viedokli par tēmu pieredzējušam cilvēkam - mammai. Viņa uzskata, ka tomēr būtu vēlams izvairīties no krūts barošanas publiskā vietā. Galu galā esot iespējams saplānot aktivitātes, vadoties pēc mazuļa barošanas laikiem. Protams, ekstrēmā situācijā ir iespējama apsegšanās opcija.
Tas arī neesot īsti higiēniski..

Ir vērts padomāt par apkārtējo sabiedrību. Ne visiem ir pieņemams redzēt publiski šo intīmo momentu. Cilvēkam smadzeņu garozā ir lauks, kas atbild par sociālo uzvedību un citām smalkām lietām (viena no tām zonām, kas atšķir cilvēkus no dzīvniekiem).. Ja neskaita ārkārtas situācijas, ir vērts arī padomāt par ētiku :)
23.03.2015 08:45 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Ta maminu abc kruts barosana ir fufelis. Es ari uzskatu, kanu barot lidz diviem gadiem ar pupu ir neprats un mates piens nav nekads gatants loti specifsi imunsistemai.
Man apkartejas mammas kautrejas barot bernu publiski ir viena mamma , kurai ir bilde soc.tiklos ar puspupu un piezidisos bernu. Nu cilveki ir dazsdi viensm bus okey barot publiski, cita to nedaris vai piesegsies stuririti.
Jus sakiet, ka vajag ieplanot laiku, kad barot bernu ? Nu zidainim tas ir nereali, jo tie mazinie ed kad vini grib, pec pulkstena velakos menesos.
23.03.2015 09:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)