Cilvekss-daudzi pipe ari pie kapnu telpam, ieejam, nokartojas pie maju sturiem-bet tas jau laikam ir normali...bet, ja mate klusinam baros savu bernu-tas jau bus traucejosi...padomu tu, vai vienmer esi uzvedusies ta, ka netraucecitiem? Nu man varbut besitu tavs didivgadnieks, kas veikala cikst... Ari ieteiksu majas palikt. Ko nu?
Es vispar neatbalstu vazasanos ar mazu zidaini pa kafenem.izmantotu kafejnicu tad, ja nebutu citas vietas, kur bernu pabarot. Un ari tad skali nerunatu un atrastu klusaku vietinu. Es pat pateiktos personalam, ja man piedavatu paligtelpu berna barosnaai. Butu vairak tadu cilveku!!! Pati kafejnica neesmu bernu barojusi, jo neuzskatu to par zidainim piemerotu vietu. Bet, ja ta man butu vieniga iespeja pa dienu paest, to daritu. Un, ja vajadzetu, tur ari pabarotu bernu. Tad ej uz ekskluzivam vietam, kur tevi netrauces neviens...daudz kas vfar traucet estuves-skraidosi berni, lena apkalposana, parak skalas sarunas utt, bet viskaitinosakais no ta visa, protams, bus zidainis, kuram ir nepieciesams vina dzivibai-paest.labi, es te parspileju nedaudz, bet piedomajiet t ka biskj ari..un es teicu-nebalstisiem visi uz kkadiem individiem.