Cilveekss-tu laikam nezini,'kas ir zidainis. Ja berns ir izsalcis, nu tiec nu lidz tam majam,'kaut ari vinas ir netalu...piedzims tev berns, parunasim velreiz...
Ka jau mineju, pati censos barot izoletas vietas vai vietas, kur cilveki ta nestaiga, bet nu pilnigi normali,'ka mamina baro tur,'kur var pabarot, jo daudzi nomalakie solini varbut aiznemti, bet kaut vai ta pati partisanas telpa aiznemeta. Nesen pati piedzivoju situaciju,'kur viens vesels vecis iegaja invalidu tualete, kaut gan tupat var teikt biju ari es ar ratiem. Protams,'vinsh tur kartojas vismaz 20 min un man ar ratiem,'kad gribeju nokartoties, bija vinsjagaida..jaa varbut off topic, bet vnk gribeju pateikt, ka ne visi ir piepieklajigi pret jaunajam maminam un vispar... Lai gan parasti jau esmu sastapusies ar pozitivu attieksmi, jo vienmer par laipnibu pasakos un pasmaidu. Protams,'dazas maminas izturas dazreiz neciesami un to attaisno ar to, ka vinam ir berns. Ja, tas nav normali, bet tikpat daudz piemeru ir tadu, kur citi pret maminam ar mazuli izturas vnk nekaunigi. Bet nevajag sabiedribu balstit uz individiem. Es, piemeram, ari neesmu redzejusi nekur izkartus pupus.