Pirmkārt, es neesmu mājsaimniece. Bet sīkums. :D
Otrkārt, uztveres traucējumi mani piemeklējuši nav.
Treškārt, laikam, tevi būšu aizķērusi, tu izvairies no tēmas. Tev tas nav raksturīgi.
Visbeidzot - es nespēju pieņemt šādu nosodījumu māmiņu virzienā. Nespēju atbalstīt vēlmi ierobežot tiesības nodrošināt bērna labsajūtu. Tev, līdzīgi ka daudzā, tās liekas muļķības. No tā izriet, ka tiek pieņemts - zīdainis var paciesties. Bet viņš nevar. Un kamēr būs tik tupa un tumsonīga domāšana - neviens sabiedrībā laimīgāks nekļūs. Nedz mammas, nedz bezbērnu sievietes. Ir jāsaprot, ka zīdainis ir sabiedrības acīs prioritāte. Un tas, ka kādu izdodas no restorāna aizdzīt prom, ir tikai sliktas apkalpošanas vaina. Viesmīļa nezināšanas, protams, arī. Lepoties ar ko tādu ir... nu, tukši. Ļoti, ļoti neizglītota sieviete esi šajos jautājumos.
No daudziem komentāriem var just strāvojam tādu pārleicību par to, ka māmiņas ir kaut kas zemāks - tada sajūta, ka gūst kaut kādu baudījumu no tā - aizsūtīt bērnu ēst tualetē... Skumja domāšana.
Jacer, ka mūsu ceļi nekad nekrustosies nejauši šajā sakarā - piemēram, sēžot katrai pie sava galdiņa kādas māmiņas tuvumā. ;)