Bērna barošana publiskā vietā.. kāds ir jūsu viedoklis..?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mūsdienās krūtis ir tik ļoti pārvērstas par seksuālu objektu, ka barošana ar krūti, kas ir dabīga un galvenais krūšu mērķis, tiek uzskatīta par kaut ko perversu un nosodāmu. Ko jūs par to domājat?
21.03.2015 13:45 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Esmu cilvēks, kurš citus cilvēkus vēro ļoti nelabprāt vai uzmet aci tikai no attāluma, tāpēc nekad nav sanācis to redzēt publiski. Tiesa, ja patiešām tas notiktu tuvā distancē, piemēram, vilcienā, pieļauju, ka neērtāk justos bērna ēšanas skaņu dēļ. Jā, diemžēl bērnu (lieli, mazi) skaņas, apzinātas vai neapzinātas, klepošanas, rīstīšanās, īdēšanas, kliegšanas, spiegšanas mani tiešām iekšēji kaitina. Taču vienmēr esmu izdzīvojusi un nekādas traumas tas nav radījis, lai sūdzētos cosmo, ka visām māmiņām jāsēž mājās :-D
21.03.2015 17:31 |

Reitings 171
Reģ: 15.12.2013
Man ir pozitiiva attieksme,ja mamma neizliek kruutis publiskai apskatei.Esmu redzeejusi,ka mamma uzklaaj taadu kaa lakatinu ,kas nosedz mazuliiti un reizee arii kruutis.Saads variants man loti patiik.Pati savu duudu baroju liidz 1,3 gadu vecumam.Bet publiski nekad to nesanaaca dariit,jo centos pabarot tomeer maajaas.Vienreiz gan ,kad peec potes mazaa loti blaava,tad atradu polikliinikaa tuksu gaiteni ,un tur pieliku pie pupa.Taa bija vieniigaa reize,kad mazo baroju nosaciiti publiskaa vietaa.
21.03.2015 17:38 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Ak, sauļoties ar plikām krūtīm ir normali - bērnu barot nē. Jūs saprotat, ka bērna barošana ir dzīvības un nāves jautājums? Vismaz, veselības noteikti. :D :D
Tieciet galā ar savam galvas problēmām. Varbūt pat pakonsultējieties ar savam pretīgajām mammām un to kā jūs zīdāt viņas pupus riņķī un apkārt. :D :D :D
21.03.2015 18:08 |

Reitings 176
Reģ: 03.03.2015
stellaglmr Šitik nesmuki izrunāties... njāa...

Runa jau ir par to ka jāpiesedzes, un tad viss ir okei nevis jākarina pupus laukā. Un ko Tu teiksi, ja sievietei kas Tev sēž blakus teātrī, pēkšņi būs dzīvības jautājums padirst tieši tur un tajā mirklī (protams, maisiņā, pēctam to aizsienot un ieliekot somā) ? :)
21.03.2015 18:18 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es izvairītos barot bērnu publiskā vietā, bet ja nu tomēr tāda nepieciešamība rastos, var nosegties ar lakatu :)
21.03.2015 18:30 |

10 gadi
Reitings 3922
East

Būsim godīgas - es nesmuki neizrunājos. Ja sievietei, kura sēdēs man blakus būs pēkšņa caureja es to sapratīšu un nemetīsos viņai virsū kliedzot kāda viņa cūka. Es piedāvāšu izsaukt ārstus - vai vienalga. Mēs visi esam pieauguši cilvēki un tur nu reiz ir tas āķis - kā tādiem arī jāuzvedas.

Kādēļ man skatoties uz knapi piesegtiem dibenvaigiem, krūtis atsedzošiem topiņiem būtu jādomā ko šī būtne jutīs brīdī, kad barošu savu bērnu, kurš pats nespēj paēst?
Pudelīte nav arguments, jo tās, kurām nav bēŗnu nav lietas kursā - pudelītes zīšana un krūts zīšana ir divi dažādi procesi. Man nav jāmoka sevi un savu bērnu, tādēļ, ka kāda, kura pati kādreiz zīdusi mātes krūti nespēj tikt gala ar saviem putniem galvā un to uzskata par kaut ko pretīgu.
Un kā vispār var salīdzināt zīdaiņa barošanu ar pieauguša cilvēka apzinātu izkārnīšanos publiskā vietā? Kad jūs pieturā stumjat ģīmī Narvesena hotdogus arī domajat, ka sūdus ēdat? Vienkārši - ko?

bet, lai jau paliek.
21.03.2015 18:31 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Esmu redzejusi arii mammas barojot beerninus ar atsegtu kruuti.Nesaprotu,kas var buut sokeejoss ,redzot kailu kruuti

kāda, kura pati kādreiz zīdusi mātes krūti nespēj tikt gala ar saviem putniem galvā un to uzskata par kaut ko pretīgu.
Un kā vispār var salīdzināt zīdaiņa barošanu ar pieauguša cilvēka apzinātu izkārnīšanos publiskā vietā? Kad jūs pieturā stumjat ģīmī Narvesena hotdogus arī domajat, ka sūdus ēdat? Vienkārši - ko?

+++
21.03.2015 18:37 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Neteikšu, ka mani tas nemulsina, taču pasaulē ir daudz svarīgākas lietas par to.
21.03.2015 18:39 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
MAn vienalga, ja kada baro, virsu neluru un neko nedomaju. Cosmo prot parspilet ar so temu, it ka visi izvelk pupu ara un baro, nepiesedzot. Tadu gadijumu tik vienreiz redzeju, bet tur vareja redzet, ka mamma bez kompleksiem, visas citas diezgan piesedzas un kautrejas.
21.03.2015 19:44 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Man nav jāmoka sevi un savu bērnu, tādēļ, ka kāda, kura pati kādreiz zīdusi mātes krūti nespēj tikt gala ar saviem putniem galvā un to uzskata par kaut ko pretīgu.

Manuprāt, putni ir galvā personai, kura, būdama māte, aizmirst, ka ir arī sieviete un cilvēks, kas dzīvo sabiedrībā.

Lopiņi var barot, kur grib un kad grib nepiesedzoties. Cilvēkam tomēr būtu jābūt līmeni augstāk.
21.03.2015 19:54 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
ja piesedzas tad neko tur sliktu neredzu...un tapat ejot ar bernu pastaigaa nekad nevar zinaat ja nu mazais saak raudaat ko tad citu iesaakt ja mazais trako?
21.03.2015 20:05 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Lai baro!
21.03.2015 20:11 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Ja mans bērns un mana sieviete tad savādāk.
21.03.2015 20:15 |

Reitings 172
Reģ: 16.03.2015
Neredzu tur neko sliktu vai nepatīkamu acīm.
Būt sievietei kā te daža laba domā, nav tikai apmierināt seksuālās vajadzības,iekārojami ģērbties un tiri piri.Un tās,kas te piemin,ka vīriešiem tas mazina bezmazvai iekāri pret savu sievieti,laikam domā,ka vīrieši ir tādi nejēgas,ka nesaprot,ka māmiņai bērniņš ir jāpabaro.Cik var teikt,ka pudele veicina atteikšanos no krūts,ka pienu nevar ilgstoši staipīt apkārt pat Ja mazulis dzer no pudeles,ne vienmēr var atslaukt...un nevienmer visu var sapalanot tā ka dariisanas ir paaris h.

A kad meicha plika pakalja un pupu tiesaam kriiit aaraa un uzrikteeti liidz kaklam tad redz vinja ir baigaa daama.piedodiet bet sieviete nav tikai seksa objekts un kruutis nav domaatas tikai skaistumam!!!
21.03.2015 20:55 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Pozitīva attieksme,mazulītis ēd,māmiņa baro mazuli ar dabīgām uzturvielām,kas var būt labāks?
Kāda jums ir attieksme,pret cilvēkiem kuri vienkārši ēd publiskās vietās ? - nekāda?, tad kāpēc mazulītis,kurš nespēj savādāk uzņemt barību nedrīkstētu to darīt?

Skaisti! Ja man būtu kāds sīcis kādu 5 gadus vecs tad ļautu šim Bulduros pludmales vidū nokārtoties pa lielam. Tā tač tik pozitīva attieksme - mazulītim vieglāk palika! :-D
21.03.2015 20:59 |

Reitings 2342
Būt sievietei kā te daža laba domā, nav tikai apmierināt seksuālās vajadzības,iekārojami ģērbties un tiri piri.

Ja tā daža laba esmu domāta es, tad citē, kur esmu minējusi to, ko rakstīji. :)

A kad meicha plika pakalja un pupu tiesaam kriiit aaraa un uzrikteeti liidz kaklam tad redz vinja ir baigaa daama.piedodiet bet sieviete nav tikai seksa objekts un kruutis nav domaatas tikai skaistumam!!!

Tad varbūt ļausim sabiedriskajā transportā un veikalos arī mīlēties. Tiesa, vispirms jāpajautā, vai ieņem bērniņu. Ja tikai apmierina savu dzimumtieksmi, tad jāsoda un jākaunina. Bet, ja cenšas ieņemt mazo, tad viss ok. Jākaunina visi, kas apkārt šausminās, jo tie ir pēc definīcijas aprobežoti riebekļi ar putniem galvā.
21.03.2015 21:27 |

Reitings 5709
Dazu meiteņu komentāri tik pārsteidzoši neiejūtīgi. Protams, katram savas vērtības, taču, ja mans mazais bērniņš būtu ļoti nelaimīgs un gribētu ēst publiskā vietā, es vienalga kur viņu liktu pie krūts, īpaši nedomājot, par cosmo dāmīšu komfortu. Padomājiet taču, ko pašas rakstāt...
21.03.2015 21:41 |

10 gadi
Reitings 3922
Kur kāda ir minējusi, ka sekss vienā vai otrā gadījumā publiskā vietā būtu pieļaujams? Tavs salīzinājums nav valids, jo nav balstīts uz faktiem.
Savukārt, kā šeit bija kaut kad diskusija par topless sauļošanos - tā tagad šeit ir diskusija par krūts barošanu. Krūtsbarošanas mērķis ir uzturēt mazuļa labsajūtu, jo caur mātes pienu viņs uzņem ne tikai uzturvielas, bet arī ūdeni, t.i, remdē slāpes. Nevienai dzīvai būtnei nav jāizjūt draudi savai dzīvībai (jo zīdainim tie ir draudi dzīvībai, īpaši vasarā) tādēļ, ka kādai traucē skats. Es atvainojos - mamma ar bērnu aizņem nelielu teritoriju jebkurā telpā, Tev neliekas nepiedienīgi blenzt viņai virsū?
Bez tam, kamēr tirināt krūtis un knapi nosegtu pakaļu bez iemesla ir pilnīgi normāli, jo ārā lūk esot karsts, klubā sutīgi un kādi tik iemesli vēl ne - tiek pārmests mammai tas, ka viņa baro mazuli?!

Es saprotu, ka sieviete var negribēt bērnus, saprotu un atbalstu - es nesaprotu kādēļ Latvijā sievietes burtiski viena otrai gatavas rīkli pārgrauzt. Citur pasaulē tādas lietas nav - sievietes iestajas par savām tiesībam vienoti, sievietes viena otru saprot un atbalsta. Tās, kuras iestājas pret ir spēcīgs mazākums. Latvijā viss ir citādi - būt par sievieti ir noziegums un kas ir smieklīgi - verdiktu Tev paziņos pati sieviete. :D
21.03.2015 21:46 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
ctn
Man ir tādas pašas emocijas ieraugot resnu meiteni apspīlētos šortos un īsā krekliņā ar krūtīm, kas grasās izgāzties no drēbēm. Lūk tas ir pretīgi!
21.03.2015 21:54 |

Reitings 2342
Stellaglmr, sieviešu tiesības nav absolūtas, ja saproti, ko tas nozīmē. Un es tiešām nesaprotu, kur ir problēma savlaicīgi padomāt par šo jautājumu, iegādāties lakatu vai citu tam paradzētu aksesuāru, noiet maliņā, lai bērna publiska barošana netraucētu pārējiem. Publiska atkailināšanās ir un paliek publiska atkailināšanās, neatkarīgi no tā vai esi māte varone, vai kompleksaina tīne.

Un, jā, es pati personīgi esmu lūgusi viesmīlim aizvākt māti, kas izkārusi savu krūti blakus baroja mazuli, jo man traucēja - pirmkārt, bija par tuvu, otrkārt, komentēja notiekošo, treškārt, nebija piesegusies. Viesmīlis viņu aizvāca, varēju mierīgi turpināt maltīti. Vai es tādēļ jūtos slikti? Nebūt ne. Darītu to atkal. Jau fakts, ka viņa apsēdās tik tuvu un nepiesedzās ir necieņa pret mani un cilvēkiem, kas bija ar mani.
21.03.2015 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits