Bērna barošana publiskā vietā.. kāds ir jūsu viedoklis..?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mūsdienās krūtis ir tik ļoti pārvērstas par seksuālu objektu, ka barošana ar krūti, kas ir dabīga un galvenais krūšu mērķis, tiek uzskatīta par kaut ko perversu un nosodāmu. Ko jūs par to domājat?
21.03.2015 13:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Krūts vēzis ir viena no izplatītākajām onkoloģiskajām kaitēm. Sievietei tas ir ne vien fizisks, bet arī morāls pārdzīvojums. Bieži vien viņām jāšķiras no krūts.. tādējādi pacientes mēdz pārdzīvot, ka bez krūts viņas vairs nav īstas ''sievietes''.
Manuprāt, publiskā vietā nepiesegusies māte-barotāja.. var netieši nodarīt pāri, aizķert kādu sāpīgu stīgu šīm sievietēm :/
24.03.2015 12:46 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Manuprāt, galvenais ir piesegties. Esmu redzējusi, ka tā tiek barots, pa virsu uzklāts parasti kāds lakatiņš vai kas tāds - neviens neko lieku neredz un man netraucē.
Katrā ziņā, barošana nav nekas, blakus publiski, visiem redzot, mainītiem, sūdainiem pamperiem. Tas manuprāt, ir atbaidoši.
24.03.2015 13:00 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Cormeum.
Man šķiet, ja pieaudzis cilvēks sevi vienādo ar zīdaini viņam vajag mediķu palīdzību.
24.03.2015 13:00 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Krūts vēzis ir viena no izplatītākajām onkoloģiskajām kaitēm. Sievietei tas ir ne vien fizisks, bet arī morāls pārdzīvojums. Bieži vien viņām jāšķiras no krūts.. tādējādi pacientes mēdz pārdzīvot, ka bez krūts viņas vairs nav īstas ''sievietes''.
Manuprāt, publiskā vietā nepiesegusies māte-barotāja.. var netieši nodarīt pāri, aizķert kādu sāpīgu stīgu šīm sievietēm :/

Tā pat viņas jūtas ieraugot sievietes, kam no apspīlētas blūzes karājas pāris D izmēra krūtis. Jo acīmredzot mūsu sabiedrībā tikai tādas tiek uzskatītas par sievišķīgām.
24.03.2015 14:05 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Autoritāte:
"cilvēks, kura zināšanas/spējas kādā jomā ir tik ļoti izcilas un tik ļoti pārākas par manām, ka es pieņemšu viņa izteikumus par šo sfēru praktiski bez ierunām un tālākas pārbaudes" vai "cilvēks, kura dzīves izpratne ir tik dziļa un nobriedusi, ka es centīšos pārņemt kādu daļu viņa attieksmes un redzējuma"

Vēl novienkāršojot, varētu teikt, ka autoritāte lielākā vai mazākā mērā nozīmē, ka tu cieni šo personu, sabiedrības grupu utt. par pieredzi, par darbu, par domām, par attieksmi u.c. Taču pēc vairākiem izteicieniem ir pilnīgi skaidrs, ka ne par kādu cieņu nevar būt ne runas! Mājsaimnieces ir bezsmadzeņu vistas pašos pamatos, māmiņas (principā arī mājsaimnieces) arī ne pārāk gudras un apgrūtinošas (ir labi, ja netrāpās ceļā un netraucē ar savu klātbūtni).

Lai nerastos nepieciešamība attaisnoties - jā, netika tas viss pateikts tieši šādiem vārdiem un es nedaudz piepušķoju, bet attieksme ir visai labi nolasāma no komentāru tekstiem tāpat.
24.03.2015 14:08 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Mūsu lielajā ģimenē šobrīd ir ļoti daudzi mazi bērniņi, arī bērniņi, kurus mammas baro ar krūti, bet es neesmu redzējusi, ka viņas barotu bērniņus pat ne ar piesegtu šalli istabā, kura ir pilna ar radiem. Ne jau tapēc, ka nosodījums vai kā citādi, pašas nebūt nejūtas ērti, turklāt bērnam tiek atņemta uzmanība no svarīgākā - ēst pienu.
Nesen bija vēl viens gadījums, mums viena jaunā ģimene, brauca līdzi uz restorānu ar savu bēbīti (tēvs par katru cenu gribēja, savu mīļo dēlu ņemt un viss, māte bija šausmās) mēs sapratām, ka tas notiek ne pirmo reizi.. visu laiku pie galda māte bija nelaimīga, bērns brēca pilnā balsī, stress visiem, apetīte sabojāta, pārējiem dalībniekiem tāpat. Bērns ēst negrib, aizmigt nevar.. man liekas, ka ļoti bieži sevi nemaz neizvērtē spēkus tā teikt māmiņas ar saviem mazuļiem. Vai tad pašai māmiņai nebūtu ērtāk, pabarot mazuli mājās un doties bērnu iemidzinot ratiņos pastaigā ar draudzenēm vai pamalkot kafiju ar draudzeni kafē bērniņām mierīgi laimīgi guļot ratiņos ar pilnu punci? Un nē es nevienam šeit neko nepārmetu.
24.03.2015 14:38 |

Reitings 16391
Man šķiet, ja pieaudzis cilvēks sevi vienādo ar zīdaini viņam vajag mediķu palīdzību.
Pieaudzis cilvēks baro zīdaini un pieaudzis cilvēks izvēlas.. nosegt krūti barošanas laikā vai nē :)
24.03.2015 14:44 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Cormeum
Salīdzinājums nav vietā. Pirmkārt, tadēļ, ka pieaudzis cilveks savu ēdienreizi var pagaidīt. Otrkārt, tādēļ, ka mans jautājums nebija par piesegšanos vai pret piesegšanos.
Atgādināšu: kādēļ process ir amorāls un pretīgs, ja tas ir izdzīvošanas nolūkos? Un kādēļ vienas krūtis izkārt ir labi, kamēr citas nav?
Atbildi jau es salīmēju kopā. Pretīgs liekas pats process procesa dēļ - jo kāds zīž krūti no kuras tek piens. Pretīgs nav notikums - ieraudzīt krūti. Daba ir pretīga daudzām, jo daudzām sievietēm. Protams, protams - šeit viss ir niansēti - citai traucē pomps ar kādu tas tiek darīts, citai traucē zīšanas skaņas, citai traucē leņķis, vēl kādai kaut kas.
Kaut ko no tā visa var saprast, kaut ko nevar. Bet tas jau vairs nav būtiski manā skatījumā.

Bet Tavs salīdzinājums tiešām ir smieklīgs ņemot vērā, ka tās nav salīdzināmas grupas zīdainis un pieaudzis cilvēks; krūts vēža slimnieces emocionālie pārdzīvojumi un sieviete, kurai vienkārsi krūtis ir.
24.03.2015 15:00 |

Reitings 16391
Atgādināšu: kādēļ process ir amorāls un pretīgs, ja tas ir izdzīvošanas nolūkos?
Nevaru atbildēt uz Tavu jautājumu, jo neuzskatu šo procesu par pretīgu :)
Bet jauki, ka pati spēji rast atbildi sev :)
24.03.2015 15:05 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
te procesu par pretígu ir nosaukusi tikai viena diskusijas dalíbniece, stella, nomierinies un beidz izdomát kaut kádas muljkjíbas. meiteném vnk nepatík redzét restorános pliku izkártu pupu. nu aizej uz restoránu un izvelc krúti no drébém lauká, bús táda pati reakcija- pienáks oficiants un palúgs piesegties! un né, ne vienmér pups ir nosegts ar bérnu, já pups ir 2 reizes lieláks par bérna galvu, tá tíri fiziski nevar vinju nosegt. te visas, VISAS!!! apgalvo, ka nav iebildumu, ja nekarájas pliks pups árá un máminja nekomenté- nu garshígs mammas pups?, ja ir piesegusies mamma, vai uzvilktas speciálas drébes, speciáls krúshturis, baro caur maikas apakshu - nevienai netraucé. traucé tádi izkártie pupi kádi te bija páris bildés.

ja tu véljoprojám to nesaproti - iedzer piparmétru téju un izlasi visu diskusiju no sákuma. bús tikai 2-3 komentári no k-kádiem trolljiem, kas bús teikushi, ka tas ir pretígi
24.03.2015 15:18 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Neon, Tu atkal esi sapinusies savos domu graudos.

Autoritāte:

"cilvēks, kura zināšanas/spējas kādā jomā ir tik ļoti izcilas un tik ļoti pārākas par manām, ka es pieņemšu viņa izteikumus par šo sfēru praktiski bez ierunām un tālākas pārbaudes" vai "cilvēks, kura dzīves izpratne ir tik dziļa un nobriedusi, ka es centīšos pārņemt kādu daļu viņa attieksmes un redzējuma"

Vēl novienkāršojot, varētu teikt, ka autoritāte lielākā vai mazākā mērā nozīmē, ka tu cieni šo personu, sabiedrības grupu utt. par pieredzi, par darbu, par domām, par attieksmi u.c. Taču pēc vairākiem izteicieniem ir pilnīgi skaidrs, ka ne par kādu cieņu nevar būt ne runas! Mājsaimnieces ir bezsmadzeņu vistas pašos pamatos, māmiņas (principā arī mājsaimnieces) arī ne pārāk gudras un apgrūtinošas (ir labi, ja netrāpās ceļā un netraucē ar savu klātbūtni).

Lai nerastos nepieciešamība attaisnoties - jā, netika tas viss pateikts tieši šādiem vārdiem un es nedaudz piepušķoju, bet attieksme ir visai labi nolasāma no komentāru tekstiem tāpat.

Tavs vienkāršojums sanāca visai neveikls. Gan jau pati to juti. Pēc Tavas jaunās teorijas un izpratnes par vārda "autoritāte" nozīmi sanāk, ka cienījamas ir tikai tās personas, kuru zināšanas/spējas kādā jomā ir tik ļoti izcilas un tik ļoti pārākas par manām, ka es pieņemšu viņu izteikumus par šo sfēru praktiski bez ierunām un tālākas pārbaudes" vai "cilvēki, kuru dzīves izpratne ir tik dziļa un nobriedusi, ka es centīšos pārņemt kādu daļu viņa attieksmes un redzējuma", jo tās ir autoritātes - personas vai sabiedrības grupas, kuru es cienu. Secīgi, bērni pēc Tavas pašas teorijas nav cienījami, tāpat cilvēki ar garīgas veselības attīstības traucējumiem, jo viņiem nav ne dziļas dzīves izpratnes, ne briedums. Protams, runājot par pārējiem, pirms es izlemju ko man cienīt, man būtu jāizvērtē šīs personas dzīves izpratne un brieduma pakāpe, mana vēlme no viņiem kaut ko mācīties.

Paanalizēsim Tevi:

1. Neproti izvēlēties atbilstošus vārdus, lai izteiktos. Tad, lai izietu cauri no situācijas ar sausām kājām, veic interesantas vienkāršošanas, kuru gala rezultāts nonāk pretrunās, jo faktiski, pati mani saucot par bērnu nīdēju, pasaki, ka bērni nav cienījami.

2. Izsaki man pārmetumus par maniem komentāriem, pēc tam pati norādot, ka īsti tā rakstījusi neesmu,tomēr Tava subjektīvā pārliecība, kas balstīta uz emocijām, norāda manu komentāru patieso domu. Pie tam, skaidri norādi, ka tās emocijas, kuru iespaidā esi veikusi manu komentāru "tulkošanu" bijušas sakāpinātas, radot piepušķojumus.

Rezumē:

1. Vai es vēlos pielietotās metodes, ja tās tā var saukt, ieviest savā dzīvē? - Nē
2. Vai nespēja izteikties un nonākšana pretrunās liecina par briedumu? -Manuprāt, nē.

Tātad, balstoties uz Tevis pašas sniegto metodes paraugu, man Tevi nebūtu jāciena. :)

Tomēr, Neon, es uzskatu, ka ikviens ir pelnījis cieņu. Tādēļ arī esmu šeit vairākkārt norādījusi, ka attieksme rada attieksmi. Pieklājības normas attiecas uz visiem.

Novēlu Tev jauku vakaru un sausas kājas! :)
24.03.2015 16:36 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Secīgi, bērni pēc Tavas pašas teorijas nav cienījami, tāpat cilvēki ar garīgas veselības attīstības traucējumiem, jo viņiem nav ne dziļas dzīves izpratnes, ne briedums.

Tagad lasi šito lēnām un uzmanīgi:
Autoritāte lielākā vai mazākā mērā nozīmē, ka tu cieni šo personu, sabiedrības grupu utt. par pieredzi, par darbu, par domām, par attieksmi u.c. Redzi šo mazo nemanāmo "u.c." teikuma beigās? Tas taču kaut ko nozīmē, vai ne? Sarakstu ar iemesliem par ko tu kādu cieni var pagrināt pēc paša ieskatiem. Cienīt par kaut ko neaprobežojas tikai ar dziļu izpratni un briedumu.

Ja vēlies, lai vārda "autoritāte" pielietojums ir vārds vārdā kā skaidrojošā vārdnīcā, bez paplašinājumiem un nedaudz brīvāka interpretējuma ārpus striktas definīcijas, tad varu saprast par ko ir tavs sašutums jau n-tajā komentārā.

..man Tevi nebūtu jāciena.

Par šo man vispār vienalga - ne man vajadzīga tava cieņa, ne necieņa. Taču jau sen skaidri parādīji ar saviem izteicieniem savu personīgo nostāju pret mani. Man gan nav skaidrs, kāpēc tieši es tik ļoti tev "iepatikos", jo šajā forumā ganās ļoti daudz dažādu cilvēku, ar ļoti dažādiem viedokļiem, bet nez kāpēc mans viedoklis tevi aizķēra pamatīgi, ka tu, nežēlojot savu dārgo laiku, veltīji to manai personai, rakstot garumgarus palagus apstrīdot viedokli visos veidos un norādot uz manām nepilnībām. Ja reiz es tev tik ļoti tracinu ar savu absurdo viedokli, nepareizām interpritācijām, nespēju kontruktīvi izteikties, neloģiskumu utt., sargā savus nervus un vnk ignorē mani un manus tekstus! ;-)

Tādēļ arī esmu šeit vairākkārt norādījusi, ka attieksme rada attieksmi. Pieklājības normas attiecas uz visiem.

Šis ir pats smieklīgākais!... :D Izriet, ka tava attieksme pret mani ir tāda kāda tā ir, jo es pirmā tev "uzbraucu", pirmā sāku mētāt apvainojumus, izsmiet, pirmā sāku pāriet uz personību un raksturot privāto dzīvi? Biju klaji nepieklājīga savā attieksmē pret tevi? Tāpēc tagad tu esi tik "jauka" sarunās?...

Ļoti atvainojos citiem foruma lietotājiem, ka viņiem nākas šito visu lasīt un netieši piedalīties! Būtībā - te vairs nav ko īsti apspriest. Viss jau sen ir pateikts.
24.03.2015 19:55 |

Reitings 2342
Neon, tad pēc Tavas teorijas mēs visi esam autoritātes. Būtu labāk atzinusi, ka nezini šī vārda nozīmi, vai, redzot vēl dažu meiteņu izbrīnu, sapratusi, ka neesi izteikusies korekti, un to atzinusi. Šobrīd Tu izskaties pēc bērna, kas mēģina ieskaidrot, ka pusdienas var rakstīt arī ar Z - plašākā, vienkāršotā versijā, jo mūsu auss taču to dzird.

Emociju izvirdumu nekomentēšu. Neesmu ne drāmas žanra fane, ne ornitologs.
24.03.2015 20:09 |

10 gadi
Reitings 4607
DieKleineHexe
Beerns pudeliiti ne par ko nenjemot, un cik ilgi nenjemtu? Mirtu bada naavee, bet nenjemtu, vai ne? Tas no taas pashas operas, ka beerns maatei blakus gultaa jaagulda liidz skolas vecumam, jo savaa gultinjaa nabags negribot guleet

Nevajag murgot, varbuut vienkaarshi uzrakstiet, ka juusu izveele ir barot ar kruuti nevis ar maisiijumu, ar to arii pietiks, nevajag te shausmu staastus par beerniem, kuri nenjem pudeliites, ja gribees eest, njems pudeliiti. Āmen.

Tev bērni ir? Nepiespļauj aciņu...;-)
25.03.2015 00:44 |

10 gadi
Reitings 4607
IMHO, tām, kurām savu bērnu nav, te var vienīgi aprobežoties ar patīk/ nepatīk un savus gudros ieteikumus paturēt pie sevis. Jā, es arī biju reiz pārgudrele, bet nācās arī šur tur aplauzties.
25.03.2015 00:45 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
okay.... es tagad tā labi gardi pasmīkņāju par visām gudrītēm, kas man pat jebko ir šajā un citās diskusijās braukušas virsū - gan par pārmērīgo komentēšanu forumā, gan par aplamo viedokli un tā tālāk... :D hihihi (l)(l)(l)

1. secinājums.... lai arī cik ļoti es mēģināju izprast un uztvert stellas teikto, pēc 2 dienām break no cosmo foruma un svaigu galvu palasot komentārus šajā stipri ieilgušajā diskusijā es secinu, ka sievietei ir tāds tukšums paurī, ka nu tikai.... ar ieplestām acīm lasīju viņas komentārus un nespēju rast izskaidrojumu tam balagānam :D

2. secinājums..... šī diskusija ir PILNĪGI bezjēdzīga, jo šeit ir vienkārši divas frontes, kas karo viena pret otru.

3. secinājums..... barošana ar krūti nav ne pretīga, ne jebkādi citādi kaitīga bērnam utt (ko tā pati stella bezjēgā bauro katrā 2. komentārā), bet vienkārši ir daudziem nepieņemama publiskajā telpā, jo ir intīms proces starp māti un bērnu, kas tomēr nav svešām acīm domāts. Tas pats sekss ir ļoti patīkams, nepieciešams un foršs, taču ar to cilvēki nenodarbojas publiskajā telpā, jo vienkārši ir pieņemts, ka tas ir starp 2 cilvēkiem.. nu kaut nošaujies, bet tā ir. Nu nekas jau tur īpašs nav- krūtis, locekļus un vagīnas mēs redzam visur kur, bet reāli seksu mēs taču savā priekšā redzēt nevēlamies, vai ne? Nu lūk... līdzīgi ar zīdīšanu.... nu negrib uz to cilvēki skatīties. Tās ir asociācijas, stereotipi...da jebkas. Kāda vispār starpība kādēļ? Katram tie iemesli ir pilnīgi citādi, bet kopsaucējs ir viens - ar izkārt vai neizkārtu krūti, to cilvēki redzēt nevēlas, bet ja mātei (sorry - mātītei, laikam pēc 40 lapu komentāriem var ieviest arī šādu terminu) liekas, ka to var darīt nakts vai diena, viena vai siena,,,tad ir jāsamierinās ar to,ka lielākais vairums, kas negrib uz to skatīties, izrādīs savu nepatiku vārdos, skatienos vai darbībās. Vainu pieņem to, apsedz lakatu un baro laimīga, vai tomēŗ cildini savus brīvdomātāja uzskatus un samierinies ar sabiedrības nosodījumu.

Īpaši stellai...neviens jau neiebilst pret to, ka barošana ar krūti ir dabīga un vitāli nepieciešama bērnam...nesaprotu kur tu rāvi to, ka tā būtu? Neviens tev neliedz to darīt, bet mīļā sirds, nu negrib cilvēki to redzēt un tādejādi arī tajā piedalīties un viss. Negrib. Katram ir savi iemesli. Mani personīgie? Man māsīca ir stāstījusi, cik tas ir bijis viņai sāpīgi....draudzene ir stāstījusi, kā šad un tad piens izšļācas ārā ar strūklu.. nu nepatīk man to vizualizēt, iztēloties.... kā tu mani vari nosodīt par to? Tu pati esi izfantazējusi to, ka kādam vēmiens nāk utt. To nebiju manījusi, ka kāds būtu teicis.... bet tomēr. Ja reiz kādam tas ir nepatīkami, nu kas tev ir pret to lakatu? Nehigiēniski ? Karsti? beidz smīdināt.....

tu esi apmāta!!!! tu esi ieņēmusi savā paurī kaut ko pilnīgi aplamu un absolūti atsakies uz šo paskatīties no racionālās puses, tādēļ arī liekas, ka tu nerubī fišku par to ko tev šeit cilvēki saka. Un tā aizbildināšanās par to, ka BEZBĒRNELES JAU NEKO NESAPROT ir vispār apsmieklu vērta, jo šeit ne viena vien MĀTE ir izteikusi pretēju viedokli tavam, līdz ar to tas "tikai māte sapratīs māti" šeit vispār ir miskastē metams...........

NOMETU MIKROFONU :D
25.03.2015 01:38 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
aaa un sorry, tomēr kaut ko piemirsu.... kas tā par "popmūzikā pupi ir visur un žurnālos arī" utt? Man arī tas neliekas pieņemami un apsveicaki, ka katra 2. dziedātāja klipos izrāda pakaļu, pupus un tas ir pieņemts kā standarts. Man ir žēl to sieviešu, kurām jāizrāda savs dekoltē, lai kādu piķi nopelnītu, jo nekā vairāk par tiem diviem tesmeņiem viņām arī nav. Kārtējais pieņēmums ko oponentu puse ir pati izdomājusi un tik vālē iekšā savos komentāros "tas ka visur ir krūtis ir ok, bet barot ar krūti nav", "nūdistu pludmales ir ok, bet barot ar krūti nav"

1-kārt - es nezinu NEVIENU cilvēku, kas iet uz nūdistu pludmalēm un pat ja arī iet, tās ir vietas, kur tu rēķinies ar to, ka apkārt būs kailas krūtis
2-kārt, nemanīju nevienu komentējam, ka kailas krūtis visur (mūzika, kino utt) ir pieņemami un superīgi un mēs visi priecīgi ap to dancojam apkārt :D

un tātad.....secinājums numur 4? Šīs diskusijas mammas ir pašas safantazējušas nu tāaaaaaaaaaaaadu stōriju, ka neviena ne BEZBĒRNELĒM ar saviem izteikumiem pat klāt nestāv.

NOMETU MIKROFONU VĒLREIZ
25.03.2015 01:45 |

Reitings 30
Reģ: 25.03.2015
Man personīgi netraucē sievietes, kas baro bērnus ar krūti publiskās vietās. Tas ir pilnīgi dabiski un saprotami. Jaunā māmiņa arī nesēdēs četrās sienās (tas pat būtu kaitīgi gan viņai, gan mazajam!) Protams, pēc ētiskās un morālās normas, ko pieprasa sabiedrība, vajadzētu to darīt neuzkrītoši un pieslēpjot savu iespēju robežās to, ko ikdienā parasti neizrāda kuram katram, taču nekādas emocijas man neizraisa arī sievietes, kas baro bērnu atklāti - pati esmu sieviete un krūtis redzu ikdienu :-D

Galvenais, manuprāt, ir, lai māte un mazais justos ērti un droši, bet pilnīgi atklāti izvelkot krūti un barot trokšņojošā vietā mazu bērnu... nu, ne katra to spētu un ne katrai tas būtu komfortabli. Un, ja nejūtas labi kaut viens no abiem, tad mazais nespēs paēst. Es uzskatu, ka galvenais ir tas, lai bērniņš ir laimīgs un paēdis.
Personīgi neatbalstu bērna barošanu ar pudelīti, ja ir cita alternatīva. Vasarā īpaši ātri sabojājas pudelītes saturs un mazā ēdiens būs pilns ar kaitīgām baktērijām, kas bojās veselību. Kurš no mums dzers saskābušu pienu?
Un zīdaini nu nekādi nevar salīdzināt ar pieaugušu cilvēku, kas atbild par savu rīcību!

Pati neesmu māte un visdrīzāk arī nekļūšu dažādu apsvērumu dēļ, tāpēc man nav pieredzes šajā jautājumā un iespējams sarakstīju muļķibiņas:-) Nu, bet jebkurā gadījumā - tas ir mans personīgais viedoklis!
25.03.2015 10:28 |

Reitings 149
Reģ: 12.05.2014
Es nesaprotu, tām, kas tā alkst publiski barot - kur ir problēma piesegties, kā Raven ieliktajās bildēs kaut kur diskusijas sākumā? Vienkārši - kur ir tā problēma ielikt somā lakatu vai kādu speciālo aizklāju, ko pārlikt pāri, un barot? Pudelītes sīkais nepieņemot. Kas - lakatus arī nepieņem?
Un nav jāiet uz tualetēm barot vai citādi jātēlo kaut kādi upuri, kuriem visa pasaule dara pāri - paņem un piesedzies, un neviens nekādas scēnas netaisīs. Pat uzmanību nepievērsīs.

Tādas situācijas, kā tajās bildēs, man liekas pilnīgi pieņemamas - sieviete var barot piesegusies, bet man, piemēram, sēžot netālu, nav jāskatās uz viņas plikumiem vai sīkā zīžļāšanu. Un situācija ir atrisināta.
25.03.2015 10:50 |

Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
Kā vispār (te dažas lapas atpakaļ) var salīdzināt bērna barošanu publiskā vietā ar nokārtošanos publiskā vietā. Laikam kaut kas galvā īsti nav tā. . .

RE KUR
viens vīrietis laikam lasija šo diskusiju un ir ar putniem galvā.
26.03.2015 14:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits