okay.... es tagad tā labi gardi pasmīkņāju par visām gudrītēm, kas man pat jebko ir šajā un citās diskusijās braukušas virsū - gan par pārmērīgo komentēšanu forumā, gan par aplamo viedokli un tā tālāk... :D hihihi (l)(l)(l)
1. secinājums.... lai arī cik ļoti es mēģināju izprast un uztvert stellas teikto, pēc 2 dienām break no cosmo foruma un svaigu galvu palasot komentārus šajā stipri ieilgušajā diskusijā es secinu, ka sievietei ir tāds tukšums paurī, ka nu tikai.... ar ieplestām acīm lasīju viņas komentārus un nespēju rast izskaidrojumu tam balagānam :D
2. secinājums..... šī diskusija ir PILNĪGI bezjēdzīga, jo šeit ir vienkārši divas frontes, kas karo viena pret otru.
3. secinājums..... barošana ar krūti nav ne pretīga, ne jebkādi citādi kaitīga bērnam utt (ko tā pati stella bezjēgā bauro katrā 2. komentārā), bet vienkārši ir daudziem nepieņemama publiskajā telpā, jo ir intīms proces starp māti un bērnu, kas tomēr nav svešām acīm domāts. Tas pats sekss ir ļoti patīkams, nepieciešams un foršs, taču ar to cilvēki nenodarbojas publiskajā telpā, jo vienkārši ir pieņemts, ka tas ir starp 2 cilvēkiem.. nu kaut nošaujies, bet tā ir. Nu nekas jau tur īpašs nav- krūtis, locekļus un vagīnas mēs redzam visur kur, bet reāli seksu mēs taču savā priekšā redzēt nevēlamies, vai ne? Nu lūk... līdzīgi ar zīdīšanu.... nu negrib uz to cilvēki skatīties. Tās ir asociācijas, stereotipi...da jebkas. Kāda vispār starpība kādēļ? Katram tie iemesli ir pilnīgi citādi, bet kopsaucējs ir viens - ar izkārt vai neizkārtu krūti, to cilvēki redzēt nevēlas, bet ja mātei (sorry - mātītei, laikam pēc 40 lapu komentāriem var ieviest arī šādu terminu) liekas, ka to var darīt nakts vai diena, viena vai siena,,,tad ir jāsamierinās ar to,ka lielākais vairums, kas negrib uz to skatīties, izrādīs savu nepatiku vārdos, skatienos vai darbībās. Vainu pieņem to, apsedz lakatu un baro laimīga, vai tomēŗ cildini savus brīvdomātāja uzskatus un samierinies ar sabiedrības nosodījumu.
Īpaši stellai...neviens jau neiebilst pret to, ka barošana ar krūti ir dabīga un vitāli nepieciešama bērnam...nesaprotu kur tu rāvi to, ka tā būtu? Neviens tev neliedz to darīt, bet mīļā sirds, nu negrib cilvēki to redzēt un tādejādi arī tajā piedalīties un viss. Negrib. Katram ir savi iemesli. Mani personīgie? Man māsīca ir stāstījusi, cik tas ir bijis viņai sāpīgi....draudzene ir stāstījusi, kā šad un tad piens izšļācas ārā ar strūklu.. nu nepatīk man to vizualizēt, iztēloties.... kā tu mani vari nosodīt par to? Tu pati esi izfantazējusi to, ka kādam vēmiens nāk utt. To nebiju manījusi, ka kāds būtu teicis.... bet tomēr. Ja reiz kādam tas ir nepatīkami, nu kas tev ir pret to lakatu? Nehigiēniski ? Karsti? beidz smīdināt.....
tu esi apmāta!!!! tu esi ieņēmusi savā paurī kaut ko pilnīgi aplamu un absolūti atsakies uz šo paskatīties no racionālās puses, tādēļ arī liekas, ka tu nerubī fišku par to ko tev šeit cilvēki saka. Un tā aizbildināšanās par to, ka BEZBĒRNELES JAU NEKO NESAPROT ir vispār apsmieklu vērta, jo šeit ne viena vien MĀTE ir izteikusi pretēju viedokli tavam, līdz ar to tas "tikai māte sapratīs māti" šeit vispār ir miskastē metams...........
NOMETU MIKROFONU :D