Jaa, minets un mazulja baroshana ir praktiski tas pats.. ak, shauraas pieres. Nu, nekas, gan jau ar laiku Latvijas sabiedriiba izaugs. Un tas naids pret maaminjaam. Uh..
Es savukaart arii ar naakamajiem beerniem turpinaashu barot vinjus publiski un neiespringshu par kompleksainajaam buutneem, lai iet un maajaas shausminaas.
ctn-man nesen veel dziivee bija taada situaacija,likaas esmu pelnijusi ,esmu centusies otra cilveeka labaa ,gribeeju sagaidiit to "paldies",bet nekaa.Jutos loti slikti,bet tad es piedevu,sapratu,ka mees nevaram mainiit otru,nees varam skatiities uz to visu ar citaam aciim.
Mums nepatiik sii sieviete,kura baro beerninu ar puskailu kruuti,bet tajaa pasaa laikaa,redzot to mazo tik laimiigu eedot,varam tacu tikai priecaaties-tiesaam strunts tacu par to kruuti...
Cilveeks neapmierinaats veikalaa gruustaas-vai vieglaak nav sim cilveekam uzsmaidiit,nekaa gruustiit pretii.
Esmu piegaajusi nepaziistamai sievietei klaat un prasijusi,vai nevajag paliidzeet mammu iecelt masiinaa.Sieviete tik dusmiigaam aciim uz mani raudzijaas,tad teica-varbuut tiesaam...beidzaas viss ar to ,ka bija loti pateiciiga man-esot Dieva daavana.
Saadi gadijumi mums ir ik uz sola-laikam nevajag neko gaidiit no sii otra cilveeka-vajag pasaam buut iejuutiigaakaam.
Mees paraadam sevi ar saviem darbiem,ne citu cilveeku riiciibaam.
Krūtis visos laikos ir bijusi seksuāla sievietes ķermeņa daļa, kāda vēl tur mūsdienu seksualizācija
Tos liek bērniem paredzētajās vietās, pārtikai paredzētajā vietā, labākajā gadījumā tur rokās. Šajos ratos māte ieliek mazuli, kas ar rociņām pieskaras vietām, kur bijis suņa dupsis, siekalas. Tad rociņa nonāk mutē. Feini, ne?Nu te man jaasaka,ka dazi dziivnieki ir tiiraaki par tiem mazajiem,kuru rokeles ir paspeejusas "pabuut visur"...Neieteiktu audzinaat beernu,kaa siltumniicas augu,jo tad nebuus speeciiga imuunaa sisteema , buus loti vaariigs...
Vai tad suns ratiņos ir vienīgais netīrumu perēklis? Publiskās vietās (un arī pašu mājās) nevienam nekas nav sterils. Rokas biežāk jāmazgā un jāseko, ko bērns mutē bāž!
Un bērnus ratiņos liek ar visiem āra apaviem, kur viņš ir gājis pa netīrajām ietvēm (ziemā pa dubļiem), bet cilvēki pēc tam liek tur savus produktus... Gribi teikt, bērni arī pie ieejas jāatstāj, no nav kārtīgi un tīri?...
Kas attiecas vispār uz barošanu publiskā vietā - tev, ctn, tas netraucē, cik atceros pēc komentāriem, bet bija citas, kurām tas traucē ar visu piesegšanos, jo esot pārāk "intīms" pasākums.
Man kaut kā vienalga par to aizliegumu! Man nav suņa un nav šādu problēmu. Ja redzu mazos suņus veikalā - man tas netraucē un nevienam neko neaizrādu. Tā ir veikala politika.