Bērna barošana publiskā vietā.. kāds ir jūsu viedoklis..?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mūsdienās krūtis ir tik ļoti pārvērstas par seksuālu objektu, ka barošana ar krūti, kas ir dabīga un galvenais krūšu mērķis, tiek uzskatīta par kaut ko perversu un nosodāmu. Ko jūs par to domājat?
21.03.2015 13:45 |

Reitings 226
Reģ: 22.12.2014
Neraksturīgi! Aij. Nelasat šos komentus. :D atvainojos. :D
22.03.2015 14:52 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
27 lapu garumā sievietes stāsta par savām tiesībām, pienākumiem, tu man traucē, tavs bērns man traucē, fuj pretīgi, intīmi, ej baro bērnu tualetē, sēdi mājās, ar mazu bērnu vispār nekur nevar iet utt utt. Bet neviena nekur nav pateikusi, ka mēdz atvērt durvis jaunajai māmiņai, palīdzēt ar kaut ko, dod priekšroku, jo vienkārši ir jauka un grib palīdzēt.
Pret mani diez gan bieži izturās jauki un veikala durvis vienmer kāds atver un pagaida līdz ieeju vai izeju (ar bērnu ratiņiem) un esmu pateicīga par to tiem jaukajiem cilvēkiem, kam es netraucēju ar savu iešanu uz veikalu ar bērnu. Es negaidu,kad man kāds skries palīgā, jo es to visu varu izdarīt pati, protams, bet nu angļiem jau te savādāk... Latvijā gan retāk ir tāda pieklājība novērojama.
Bet arī es esmu jauks un labs cilvēks un palīdzu citiem,ja redzu nepieciešamību. Pa durvīm arī palaidīšu pa priekšu vājāko, jo tā ir jādara, nevis tas nav mans pienākums, man nav laika,es steidzos, 90gadīgā tante kusties ātrāk, mūc malā vai sēdi mājās un nekur neej .

Vispār jus tak pašas veidojat sabiedrību un ja pašas esat nejaukas un neizpalīdzīgas, tad protams,ka cilvēki ir tādi paši pret jums, līdz ar to visa sabiedrība ir tāda drūma un neforša.
22.03.2015 14:58 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Vispār jus tak pašas veidojat sabiedrību un ja pašas esat nejaukas un neizpalīdzīgas, tad protams,ka cilvēki ir tādi paši pret jums, līdz ar to visa sabiedrība ir tāda drūma un neforša

Vajag palīdzēt pupu paturēt, lai nenokrīt, kamēr baro? Vai ar to piesegšanos palīdzēt? :D
22.03.2015 15:02 |

Reitings 11429
schoco, es te bišķi par ko citu runāju, jo tēma jau panesās par to,ka māmiņas kā tādas traucē citiem sabiedrībā un tā.. Bet nu ja tev tas likās smieklīgi,tad jau protams, smejies vesela!
22.03.2015 15:04 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
marī, citāts no lapas numur 20...

The..one - es teju katru dienu palīdzu mammām, paturot durvis, palīdzu ratiņus uznest/nonest pa trepēm, paceļu nokritušo grabuli utt...iedomājies, esmu PAT paturējusi svešu bērnu, kamēr mamma aiziet uz WC, jo nekādi nevarēja tikt galā ar ratiem utt. Tu jau te sāc fantazēt kaut ko par "manisveidīgajām". Es vienkārši iztēlojos tevi kā to milzīgo kuģi, kas planē pa iepirkšanās centriem un visiem pa kājām brauc ar saviem ratiem.... tādām mammām ar žagariem jādod ne tikai pa pakaļu.

nu nav viss tik melns kā to mālē :D vienkārši cilvēki prasa elementāru kaut kādu aizdomāšanos.... es nedaru pāri tev ar savām "dabiskajām" lietām, tad tu lūdzu nedari pāri man un apmet pāri lakatu, kad baro mazo ar krūti. Tā pārākā dramatizēšana liekas vienkārši kaut kāds vāks...
22.03.2015 15:04 |

Reitings 11429
meow, protams,ka tas ir tavs komentārs citātā, cita nevienu komentāru tak nepaceltu :D Bet nu man prieks, ja tiešām ir tā kā tu saki, ka palīdzi citiem ;) Apsveicami! Tādiem vajadzētu būt visiem cilvēkiem, nevis tikai maziņai daļiņai, kas ar to nenormāli lepojas.

Un tās,kas saka,ka es šausmīgi dramatizēju, tak palasiet pašas savus komentārus :D
22.03.2015 15:09 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man nav problēmu paturēt durvis , vai kā citādi palīdzēt ... Bet tā ir mana brīva griba neviss pienākums .
22.03.2015 15:14 |

Reitings 2425
Es ar to nelepojos, man tas liekas pašsaprotami ;) Atvērt kādam durvis, pagaidīt liftā 5 sekundes, kamēr cilvēks pienāk klāt, pacelt nokritušu lietu, ja kādam rokas pilnas utt utt utt... tas nav nekas pārdabisks. Un parasti arī man palīdz, palaiž sastrēgumos no izbrauktuves, atver durvis utt... nezinu vai tā ir pozitīvās enerģijas atgriezeniskā saite, bet nu kas ir tas ir :D tā kā es nesaprotu par ko māmiņas šausminās un jūtas nesaprastas. Ja tu speciāli neriebsi citam, zinot to, ka viņam tas nepatīk vai ir nepatīkami/liek justies neērti, arī pret tevi izturēsies tāpat. Kas tur tik ļoti nesaprotams, man nav skaidrs :) Un neviens šeit nav vakardien dzimis un saprot, ka bērnam ir jāēd utt. Bet bērnam ir arī jāčurā un jākakā, tāpat arī pieaugušajam, bet mēs taču ievērojam kaut kādas normas, zinot, ka sabiedrībā tas īsti nav pieņemts un iespējams kādam traucē vai liek justies neērti... to ņemot vērā, nevis hipijiskus uzskatus, šadas diskusijas un kašķu vispār nebūtu :) tas ir principa jautājums.
22.03.2015 15:14 |

Reitings 11429
wee, es nesaku,ka pienākums, bet tā attieksme kādai vajadzētu būt, lai pasaule kļūtu labāka! Lai Latvijā būtu laimīgāki, mīļāki un draudzigāki cilvēki!

šito palasot saprotu, ka tomēr forši,ka man nebija jābaro ar krūti bērnu, vismaz neuzņēmu no citiem naidīgus skatienus un aprunāšanu. :D
22.03.2015 15:17 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Tādiem vajadzētu būt visiem cilvēkiem, nevis tikai maziņai daļiņai, kas ar to nenormāli lepojas.

Un tās,kas saka,ka es šausmīgi dramatizēju, tak palasiet pašas savus komentārus

Tāpat arī visām mātēm vajadzētu saprast, ka viņu bērni tikai viņām ir mīļi un forši. Pārējiem tie ir vienaldzīgi, sliktākajā gadījumā pat apgrūtinājums. Secīgi, ja vēlas no manis sapratni, iejūtību un palīdzību, ir jāsper solis arī manā virzienā, domājot par manu komfortu.
22.03.2015 15:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
es nesaku,ka pienākums, bet tā attieksme kādai vajadzētu būt, lai pasaule kļūtu labāka! Lai Latvijā būtu laimīgāki, mīļāki un draudzigāki cilvēki!
++
Palasot komentaarus ir skaidrs viens-ne jau taa pusplikaa(jo biezi barojot beerninu ir redzama tikai dala no kruts,tas nelaimiigais kruuts gals ,kas uzdzen taas sausmas,nemaz nav redzams ,jo tas ir beerna mutiitee) kruuts seit vainiiga.Cilveeki liekas ir dusmiigi uz visu pasauli.Tikko kaut kas ir taads neparastaaks,neredzeetaaks ,nedzirdeets utt,tad uzreiz taadi apziimeejumi...
22.03.2015 15:29 |

Reitings 11429
Man,piemēram, daudz pretīgāki liekas nočurājušies bomži, dzērāji un narkomāni, nevis māmiņa ar pliku krūti. Kāpēc par to nav cepiens?
22.03.2015 15:32 |

Reitings 2425
Man,piemēram, daudz pretīgāki liekas nočurājušies bomži, dzērāji un narkomāni, nevis māmiņa ar pliku krūti. Kāpēc par to nav cepiens?

tapēc, ka es, piemēram, nezinu nevienu, kurš būtu sajūsmā par narkomāniem un dzērājiem. Būtu diezgan bezjēdzīga diskusija - visas vienkārši rakstītu kā viņām tādi nepatīk. Plus...tas vispār jau ir cits temats.
22.03.2015 15:35 |

Reitings 2342

Jo ir cerības, ka māmiņai tomēr pieleks, ka ir jārespektē citi. No bomžiem, dzērājiem un narkomāniem jēgas nav - bezvērtīgi cilvēki.
22.03.2015 15:36 |

Reitings 11429
Nu ja, jo sievietēm nepatīk tas,ka visas piekrīt viedoklim, par tiem bomžiem. Sievietēm vajag strīdēties ,savādāk tak no fun! :D
22.03.2015 15:37 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Tāpat arī visām mātēm vajadzētu saprast, ka viņu bērni tikai viņām ir mīļi un forši. Pārējiem tie ir vienaldzīgi, sliktākajā gadījumā pat apgrūtinājums.

Tu kļūdies, ja domā, ka visas sievietes uz citu sieviešu bērniem skatās šādi...
22.03.2015 15:38 |

Reitings 2342
Tu kļūdies, ja domā, ka visas sievietes uz citu sieviešu bērniem skatās šādi...

Vai pasaulē dzīvo tikai sievietes, kurām ir bērni un tādas, kas alkst ap svešiem ucināties? Pārējo cilvēku nav?
22.03.2015 15:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pag, bet lūdzu citējiet kaut vienu māti, kura šeit forumā izteikusies, ka barot ar pliku krūti visā krāšņumā publiski ir normàli! Kurai tad jūs te tik cītīgi cenšaties pierādīt šo faktu?

Reitings 11429
O, iedomājos vēl piemēru, vīrieši čurā ārā. Skaidrā prātā, normāli vīrieši, bet čurā ārā pie koka, parkā ,pie ezera, krūmos vai kādā pagalmā, piemēram (brīvā dabā) Nosodoši? Nē? Kāpēc?

Reitings 2425
marī, nu patiesībā nē, to tu tikko izdomāji. Tas ir ļoti slikts piemērs, jo NEVIENAM nepatīk bomži un tur neveidotos diskusija. Šajā jautājumā ir cilvēki, kas ir pret barošanu publiski un ir par, līdz ar to veidojas diskusija... Par bomžiem tur tak nebūtu pat par ko strīdēties. Tas ir tāpat kā pajautāt - vai tev patīk elpot... nediskutējams temats :D
22.03.2015 15:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits