misrix, jūtu mazu aplauzienu tavā komentārā :D ;) Ko tu vispār zini, ko es dzīvē esmu sasniegusi? :D rekur tavi paši sporta elki - sasnieguši taču kaut ko ir, ne? Bišķi liekulība no tavas puses - man saki, lai es nevirinu žaunas par citu dzīvi, bet tu atļaujies teikt kaut ko par maniem sasniegumiem un visu pārējo VISPĀR neko par mani nezinot :D Mīļā sirds, practise what you preach. ;) Mūsu komunikācijas problēma ir tāda, ka es vismaz izteicos par lietām, kuras pati esmu redzējusi, dzirdējusi utt, bet tu kaut ko izzīlē kafijas biezumos par mani. Man nav vajadzības man nezināmam cilvēkam kaut ko no sevis parādīt - es padalījos ar realitāti un savu pieredzi. Es neņemos izteikt pieņēmumus par tevi un to kas tu esi, kādēļ lai es to darītu? Tāds pats jautājums man ir tev. Kādēļ tu domā, ka tu vari kaut ko pieņemt un apgalvot par mani? ;) Ne es zinu kas tu esi, ko tu dari un kādi tavi sasniegumi, bet mani tas īsti arī neinteresē :) Man patīk izklaidēties, daudziem tas patīk. Staigāt pa klubiem ir simtu un pat tūkstošu cilvēku izklaides iespēju izvēle - gan uzņēmēju, gan sportistu, gan bērnu vecāku, gan parasto mirstīgo cilvēku... Tas, ka tu izvēlies izklaidēties citādāk nav nekāds sasniegums, bet gan tava izvēle ;) Paldies, man tavu palīdzību nevajag, man viss ir ok ;)