Turīgs vīrietis, sekss, lutināšana

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Nesen iepazinos ar vīrieti, padsmit gadus vecāku, turīgu.Piekritu tikties ar viņu, jo nekad ar tik turīgu vīrieti nebiju tikusies :D Kaut vai sākumā pabraukāt ar foršu mašīnu, vakariņas, ziedi. Tas bija. Bet jau pirms 2. tikšanās viņš vedina mani uz domu par seksošanu. Piebilde - varu Tevi sākt lutināt, kad reāli esi mana, varu sajust sevi. Doma skaidra, vienvārdsakot. Kāda garantija, ja es ar viņu pārgulētu, ka viņš nepazustu, bet sāktu pirkt man dārgas dāvanas, ņemtu uz ārzemēm līdzi ceļojumos utt.? Es tikai tā prātoju... Cenšos izsvērt plusus un mīnusus. Pie foršām dāvanām un vispār naudas - protams, gribas tikt(pašai tā trūkst), bet nezinu vai ir vērts.:-/
21.03.2015 13:21 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Kardamon, es tiešām nezinu kas ir Beāte un no kurienes tā izrakta, bet nav ne jausmas kas tā tāda ir :D
22.03.2015 18:44 |

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Sievietes ari augstsja sabiedriba lieto narko vai tikai viriesi?
22.03.2015 18:52 |

Reitings 538
Reģ: 15.02.2015
vienkārši pastāstīju to, ko esmu redzējusi.

personīgās pieredzes, novērojumus...

Nē nu to mēs pamanījām, ka tev lielākais kompliments no džeka skaitās 2 gramu kokas iegāde vakaram :-D un to kāda vispār sabiedrībā tu uzturies... :-D
22.03.2015 18:53 |

Reitings 2425
Pavēlniek, fantāzija tev labi strādā :D Labi, ka es kaut kur apgalvoju, ka man tas liekas kā kompliments :D ;)

steal dream, protams, ka meitenes arī lieto :D Man dažreiz liekas, ka daudzas iet tusēties ar konkrētu mērķi atrast čali, kurš iedos iešņaukt ai padalīsies ar ripu :D diezgan drausmīgi :D
22.03.2015 18:57 |

Reitings 538
Reģ: 15.02.2015
Pavēlniek, fantāzija tev labi strādā Labi, ka es kaut kur apgalvoju, ka man tas liekas kā kompliments

Tāpēc, ka tu te ar putam uz lūpam apgalvo, ka nefantazē, tātad no savas pieredzes :-D

steal dream, protams, ka meitenes arī lieto Man dažreiz liekas, ka daudzas iet tusēties ar konkrētu mērķi atrast čali, kurš iedos iešņaukt ai padalīsies ar ripu diezgan drausmīgi

Un ko mums tagad darīt :-D
22.03.2015 19:04 |

Reitings 2425
man atklāti sakot pilnīgi vienalga ko tu dari vai nedari :D manis pēc ej slīcināties, nu vai dirst :D godavārds vienalga :D
22.03.2015 19:06 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Es arī ticēju, ka meooooww pēc savas pieredzes pļeterē, bet kad uzdod konkrētu jautājumu, tad čuššš. Neko nezin par saviem sportistiem. :'-(
22.03.2015 19:07 |

Reitings 2425
undiya, tu vari ticēt kam vēlies :D man godīgi sakot tas ir vienaldzīgi :D Man liekas biš debīli, ka tu gribi lai tev raksta datumus un visu pārējo, lai pierādītu, ka man anonīmā forumā nav pilnīgi nekādas intereses tev stāstīt pasaciņas :D Gribi tici, gribi netici... man no tā dzīvē nekas nemainīsies :D
22.03.2015 19:11 |

Reitings 10185
Neprasīju datumu! Kas ir viss pārējais? (t) Labi vien ir, ka izvairījies minēt. 100%, ka būtu nošāvusi greizi.
22.03.2015 19:15 |

Reitings 2425
meooooww, kad pēdējo reizi redzēji Kambalu šņaucam?
22.03.2015 18:21 | nosūdzēt | saite

cik man zināms tad KAD norāda uz kaut kādu laiku, ne? :D Es nesekoju ne viņa narkotiku paradumiem, ne viņa dzīvei. Ar viņu saskare bijusi tik cik kopīgos tusiņos un tiktāl cik mums ir kopīgi paziņas/draugi, un ? :D Tiešām nesaprotu ko tu šobrīd mēģini izzīst? :D
22.03.2015 19:21 |

Reitings 10185
Ārprāts kā var muldēt. Nu, ja te vēl kāda kaut cik pazīst viņu, tad es domāju, ka pasmiesies kopā ar mani. :D
22.03.2015 19:25 |

Reitings 2425
nu es jau smejos par tevi, piemēram ;) tu atradi kaut kādu vienu vārdu, ko vari ar sevi asociēt un tagad ap to vien variē :D Man prieks, ja tu viņu labi pazīsti :D tad jau arī zini kā viņam gāja grāmatas rakstīšanā kopā ar puči skype sarunās un kā viņam grāmatas prezentācijā sanāca ierasties utt :D Pastāsti man vēl kaut ko, ko tu zini :D kaut gan.... vari nestāstīt :D Kā jau teicu, pazīstu viņu tik daudz, cik sanācis kopā patusēt un no draugiem/paziņām atstātus klausīties... ;) viņš viennozīmīgi nav paraugzēns, bet skatos, ka tevi tas krata vairāk nekā mani, pietam ar uzviju :D
22.03.2015 19:31 |

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
meooooww Nu bet tad nestāsti par Kasparu tādas lietas, ja Tavs zināšanu līmenis par viņu ir dzeltenās preses, viena tante teica un izlasītās grāmatas apmērā. :)
22.03.2015 19:39 |

Reitings 2425
misrix, beidz, es Kasparu pieminēju vienā komentā, pietam netieši , nesaucot nevienu vārdā, bet tu un undiya pavilkās viņa vārdu zākāt tālāk ;) Ja tu saprati mājienu, tas likās vitāli tev, nevis man skaļi teikt par to runājam. Par nekādām detaļām nevienam ne rakstīt, ne stāstīt netaisos, pietam vēl cosmo forumā ;) Es tiešām šaubos, ka Puče pats stāstītu par grāmatas rakstīšanas procesu kaut kādas pasakas. Bet tas jau ir cits stāsts... ;) Vispār runājot par sportistiem man pirmie prātā nāca citi vārdi un uzvārdi, bet kā jau teicu, jūs pašas pavilkāties uz nekonkrētu izteikumu un iedalījāt šim izteikumam pārāk lielu nozīmi. Kaspars ir tikai viens no mūsu sportistiem, kuram patīk patusēties līdz rīta agrajām stundām un nebūt nav tas trakākais. Latvijas sportistu vidū vispār valda diezgan liela bohēma, bet jau atkal jāuzsver, ka ieciklējāties uz sportistiem jūs, nevis es. Tie nav tikai sportisti, bet vienā lielā putrā gan lielākā daļa cilvēku apgrozās ;)
22.03.2015 19:45 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
meooooww kamēr viņas pašas nav bijušas normālās vietās, tikmēr to nesaprast... :) es pirms dažiem mēnešiem arī nebūtu sapratusi, viņām vienkārši nav pieredze ar bagātiem cilvēkiem, tas arī viss.
Bet nu cepties par to, ak dievs, tipiska latviešu skauģu sabiedrība! Mutes aizveriet, lūdzu! Es to uzrakstīju, jo tas čalis, par ko meitene cepās diskusijā, pārmeta viņai, ka par ''neko'' ir iztērējis uz viņu 100eiro!!!!! un 1000 eiro es neizdomāju, jēziņ, man ir reāla dzīve un reāli piemēri. Es vienkārši raksta autorei gribēju pateikt, ka viņas tagadējais čalis nav nekāds bagātnieks, bet ir sūds uz kātiņa. Bet te tak kaut kādas klukstes savākušās. Ja vīrietis pelna mēnesī Maskavā 2 miljonus eiro, un pa nakti var iztērēt 4000 eiro kā nieku, ko tur vēl brīnīties? Vai tiešām nav skaidrs, ka pasaulē ir DAŽĀDI (jūs dzirdiet, klukstes? ) cilvēki ar dažādu maku stāvokli. Un Rīgā IR vietas, kur 1000 par nakti ir nieks.
Nomierinās tauta, un atrunājam to nabaga meiteni no tā loha. Lai viņa aiziet uz normālām vietām patusē, un dabūs sev bagātnieku, ar ko ne tikai gulēs, bet arī naudu par to saņems un dārgas dāvanas. Tādu Rīgā ir dafiga, vienkārši ir jāzina vietas, kaut vai tā pati Vecrīga. Ja esi skaista, vviņi paši pienāks un iepazīsies.
22.03.2015 20:05 |

Reitings 335
Ja reiz Tu sāc šādi, tad ņemsim lietas nopietni.
meooooww skaties -
palasi tā sportista grāmatu (mājiens tev pameklēt, kurš puslīdz nesen izdevis biogrāfiju)

Šeit Tu pati uzsāki tēmu par Kambalu. Tā kā pētu sportu un daudz zinu, varu apgalvot 100%, ka pēdējā grāmata, kas ir puslīdz nesen izdota, kas savukārt ir rakstīta autobiogrāfijas žanrā, ir Kaspara Kambalas grāmata. Pēcāk Tu pati vairākas reizes uzsvēri, ka esi tusējusi ar viņu kopā -
Ar viņu saskare bijusi tik cik kopīgos tusiņos un tiktāl cik mums ir kopīgi paziņas/draugi

Esam ballējušies kopā, mums ir vairāki cilvēki kopīgajā draugu lokā, nekas sevišķs tas nav, ņemot vērā to, cik Latvija ir maza

Kāds šeit, mīļā meitene, sakars ar to, ka es un otra meitene pavilkās zākāt viņa vārdu? Vai mēs abas ko sliktu teicām? Vai mēs abas apmelojām viņa būtību? Es, protams, nesaku, ka Tu apmeloji, bet, Tu biji tā, kas apgalvoja, ka viņš lieto daudz narkotikas un visu pārējo, ko Tu, it kā, uzzinājusi tusējot ar viņu un no Jūsu kopīgajiem draugiem. Kurš šeit zākā Kaspara vārdu?

Par nekādām detaļām nevienam ne rakstīt, ne stāstīt netaisos, pietam vēl cosmo forumā
- piedod, bet ja pati esi nevērīga un neko nepamani, tad Tu jau sen detaļas esi pastāstījusi! Neviens Tev to nelūdza darīt.

Vispār runājot par sportistiem man pirmie prātā nāca citi vārdi un uzvārdi, bet kā jau teicu, jūs pašas pavilkāties uz nekonkrētu izteikumu un iedalījāt šim izteikumam pārāk lielu nozīmi.
- kā jau sākumā rakstīju, Tu biji tā, kas uzsāka runu par grāmatu, kura (droši varu uz sirds roku likt), ir par Kambalu. Ko, starpcitu, Tu pati apstiprināji savos turpmākajos komentāros.

Un visbeidzot - beidz virināt žaunas, ja tu nahren neko nezini par lietām, kuras Tevi nemaz neskar!
Viss, I'm done, veiksmi Tev turpmāk!
22.03.2015 20:06 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
ā, un nepārprotiet mani, man tāda veča nav, jo es negribu sevi padarīt par netīru kā enerģētiski, tā arī garīgi. :) Man ir pašai savs vīrietis, vislabākais, jauns, bet ar galvu uz pleciem un kaut arī viņam nav tās naudas tagad, mēs paši ejam uz augšu un attīstamies kopā, paši veidojam visu. :)
Es nebūtu ar mieru pārgulēt naudas dēļ, vai dāvanu dēļ, vienkārši to divu iemeslu dēļ, ko pieminēju.. Es uzskatu, jo vairāk vīriešu sievietei, jo sliktāk tas viņu ietekmē. +ja es guļu, tad tikai aiz mīlestības pret otru..

Bet, ja nav ko bāzt mutē un situācija ir kritiska, tad es ļoti labi saprotu raksta autori. ļoti labi.
22.03.2015 20:09 |

Reitings 2425
Aha, izrauj vēl vairāk teikumus no konteksta un pagriez to tā, kā tev ir izdevīgāk, lai saulītē var paspīdēt ;) Tu tā runā it kā es kaut ko jaunu būtu pateikusi? :D Žaunas pati vari nevirināt ;) Skatos, ka grāmatu pati neesi lasījusi, ja uztver to kā kaut kādu brīnumu, ka sportisti lieto narkotikas. Ha, nesmīdini, drostaliņ :D Tev arī veiksmi ;)
22.03.2015 20:12 |

Reitings 335
enija Kas Tavā izpratnē ir bagāti cilvēki? Mans vīrietis mēnesī pelna vairāk kā 2000 Euro mēnesī. Tu gribi teikt, ka man nav pieredze ar bagātiem cilvēkiem? Ir! Es vienkārši neesmu kritusi kaklā nevienam, lai izmaksā man dārgu šampanieti vai jel citu alkoholu kādā Rīgas klubā.

Lai viņa aiziet uz normālām vietām patusē, un dabūs sev bagātnieku, ar ko ne tikai gulēs, bet arī naudu par to saņems un dārgas dāvanas.

Tu pati saproti, ka tās sievietes sauc par maukām? Ja jau naudu saņems, tad 100%, ka mauka!
Jēziņ, kur mums tik stulbas sievietes?????? :'-(
22.03.2015 20:14 |

Reitings 335
meooooww Kāpēc Tu vienkārši nevari pieņemt to, ka galīgi esi šajā diskusijā izgāzusies ar saviem spriedumiem? Kāpēc?!
22.03.2015 20:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits