Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vistas stilbini

 
Reitings 40
Reģ: 26.07.2011
Atrais jautajums..

Vienmer samarineju vistas stilbinus un tad cepu cepeskrasni, sodien iedomajos - ja es vinus vispirms ar visu marinadi uz pannas apceptu un tad mestu cepeskrasni, vai process notiktu atrak un stilbini neapdegs par daudz? (t)

Ka ari piemirsu uz cik gradiem jaliek cepeskrasns! :D

Paldies :-P
19.03.2015 18:08 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es biezji apcepju, lai buutu krauksjiiga garozinja.
19.03.2015 18:10 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
marinēt var dažādi, esmu pat borjomi marinādē likusi, cepeškrāsnī lieku folijā uz visiem 220, pēc tam var foliju pavērt un viņas apbrūnināsies, vai nelikt folijā, bet stikla traukā un ar savu sulu apliet ik pa laikam- arī zeltainu brūnumu iegūs
19.03.2015 18:12 |
 
Reitings 287
Reģ: 13.06.2014
https://www.youtube.com/watch?v=0YldYy2q8tY
Pāris reizes šādi esmu darījusi, cepot tikai uz pannas. Uzcepās vienmērīgāk, kā arī ēst ir vieglāk.
19.03.2015 18:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits