Vinji melo labaak

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Uzsaaku tikties ar viirieti,ar kuru iepazinaamies caur iepaziishanaas portaalu.
Uzreiz arii noleemaam satikties,satikaamies un taa tikaamies 6 reizes.
Seksa mums nebija,viss bija forshi,liidz vakardienai. Vinjsh man saaka rakstiit sms,un uzdeva jautaajumu vai es esot kaadreiz iemiileejusies,es teicu,ka jaa esmu vienreiz,es prasiiju kaapeec vinhjhs to jautaa,vinhs saka,ka iespeejams vijhs esot iemiileejies,bet taa sieviete vinju nemiilot..
Es biju shokaa.. Kaada velna peec vinjhs man,kaa meitenei ar kuru iet uz randinjiem kaut ko taadu saka,ka miil citu bet randinjo ar mani?! Kad vinjam to jautaaju vinjhs man pateica Shhh,nesaki neko..
Es tieshaam nesaprotu kaa var teikt,ka miil bet tajaa pashaa laikaa tiekaas ar citu..Vai tieshaam vinji visi ir vienaadi?!
18.03.2015 21:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Daudz plusiņi Kristas rakstītajam.. netērē laiku, neba jau viņš vienīgais vīrietis internetā :)
18.03.2015 23:49 |

Reitings 86
Reģ: 13.05.2014
Jūs abi liekaties pārāk jauni attiecībām, pieauguši cilvēki tā neuzvestos.
18.03.2015 23:59 |

10 gadi
Reitings 44009
Reģ: 11.02.2015
Man arī izklausās, ka ļooti romantiski un caur vipidroniem cenšas tev pateikt, ka tā tu. Un tas "shhh", lai cipa vairs necilā šo tēmu, jo viņš taču troubled, nemaz nedrīkstētu uz tevi pretendēt un ļaut sacerēties, jo daudz darbu priekšā.

Nu klau, ja ir tik daudz šķēršļu, nelauzi vairs par viņu galvu. Ir acīmredzams, ka kaut ko viņš ar tevi sabīdīt gribētu, bet ne jau ko nopietnu. Un to viņš ir pateicis ne tikai caur šīm neveiklajām sms, bet, kā pati rakstīji, arī, kad runājāties.
19.03.2015 00:07 |

10 gadi
Reitings 5537
Reģ: 23.11.2014
Es arī padomāju, ka čalis par tevi to saka,ka iemīlējies, bet nu jāpiekrīt iepriekš minētajam, ka tādas runas nepiedienās pieaugušam vīrietim. Tur kaut kas nav kārtībā. Labāk aizmirsti viņu un meklē ko nopietnāku!
19.03.2015 00:13 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es arī iedomājos, ka varbūt viņš mēģināja pateikt, ka ir iemīlējies tevī. Tiesa gan, ļoti, ļoti neveiksmīgi

Es arī tā domāju... lai gan visus komentārus neizlasīju ;)
19.03.2015 09:05 |

Reitings 2001
Shodien vinjs man uzraksta,tev skaista jaunaa bilde,kaa tev iet,es atbildeeju paldies,ljoti labi,vinjs pateica woow,tas labi,es neko neatbildeeju. es nezinu,ko vinjhs gaida lai tagad vinjam paarprasu vai es esmu taa,ko vinjhs miil,bet tas tachu ir absurdi,jo esam tikushies tikai 6 reizes,un kaada tur veel miilestiiba. Ja arii vinjhs miil,tad galiiigi nesmuki man to ir pateicis.
19.03.2015 18:14 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Shitas peec manu agraakas jauniibas laiku Jankas izklausaas. :D Tas arii ar dzildomiigu seju izteicaas pusteikumos, pusdomaas un lika ziileet, ko vinsh vispaar gribeeja pateikt. Veel pirms Ziemassvetkiem atsuutija zinu, ka viss skaidrs- laikam Tevi miilu. Es pat nezinu, vai var pateikt kaut ko veel briesmiigaaku par "laikam miilu". :D
Nedomaaju, ka vajag lauziit galvu. Ja viirietis gribees, vinsh atradiis veidu kaa likt saprast, ka Tu esi svariiga. Bez pukjeem un aplinkiem.
19.03.2015 18:37 |

Reitings 2001
pride and prejudice es sasmeejos par tevis teikto haha :)
bet nu man nepatiik,ka kaut ko caur pukjeem vinjhs saka,jo ja arii taa esmu es kuru vinjs miil,ko tad vinjhs domaa ar to visu pateikdams ka es juutos ljoti labi,ka vinjhs man to pasaka taadaa veidaa.. diivainis.. Vinjs man pasaka,lai es no vinja turos labaak pa gabalu,ka vinjhs ir troubled un ka es apdegshot,bet pats shodien man atkal raksta par man bildi,prasa kaa iet.. Jo taalaak jo interesantaak
19.03.2015 20:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits