Tiešām gribas zināt jūsu viedokli dāmas, jo vecmāmiņa uzstāj, lai māsīca neprecās maijā tā kā tas ir ļoti slikts mēnesi laulībām kad principā viņai jau viss ir izplānots.. vai tiešām ir tāda pieredze, ka ja precēs maijā tad šķirās?? :-O
Es pagaajuso gadu braucu uz Riigu apriila beigaas,jo domaaju buus silts, miiliigs laiks.Maija saakumaa veel nebija izplaukusi kokiem pumpuri-bija vees!Es jau laikam pagaidiitu mazliet ,lai pasiem siltaak,omoliigaak!Es iztureeju-man gribeejaas to bileti taadu mazliet leetaaku nokert!
ne tā bija mana ome, māsīcai viņas vecmāmiņa borē savu taisnību !:-D Mums tie vecvecāki ļoti latviski un tic parunām un ticējumiem un vēl iz dzīves izrauj stāstus ka bail paliek... (t):-D:-D
Saule22, tie jūsu vecvecāki nedaudz pārspīlē..
tāpat, linkā ko iekopēji, rakstīts novembris-neko labāku neatradīši, pff... zinu vien divus pārus, kas nav kopā, lai gan precējās novembrī. Nevajag ticēt interneta resursiem un šitādiem murgiem.
Neticu taadaam lietaam. Jebkursh meenesis buus labs diezgan, ja vien abi cilveeki patieshaam miil, ciena viens otru un veelas pavadiit savu dziivo kopaa.
Tak kārtējās muļķības.
Mans brālis ar sievu maijā svinēs 18.kāzu gadadienu. Man ļoti simpatizē, kā viņi savu dzīvi samenedžējusi. Ok, kāzas bija maija sākumā, tajā dienā vēl cīruļputenis bija, bet savādāk....piedod, bet vecums velk līdzi arī dažus deģeneratīvus procesus.
Paldies!!! (l) Tīešām domāju, ka tas tā ir, vienkārši māsīcai tā jau vis kaut kas un tad vēl šis viņa ļoti pardzīvo un pa piecām reizēm man zvana.. Ja godīgi man nav saprašanas kā var dzīt tādā stresā cilvēku paša ģimenes loceklis kad jau tā ir daudz stresa!
Varēšu uzskatāmi masīcai parādīt ka ir vismaz vēl 10 cilvēki kas tā nedomā ka maijs ir briesmīgs! :-)
Neticu tādām lietām. Mani vecāki un vīra vecāki aprecējās maijā ar nedēļas starpību. Mani vecāki kā precēts pāris kopā dzīvo jau vairāk kā 40 gadus, diemžēl vīra vecākus nāve šķīra, bet arī laulībā nodzīvoja vairāk kā 40 gadus.(l)
Jā, omei taisnība-agrāk maijs tiešām bija neveiksmīgs mēnesis. Vislabākais laiks kāzām bija augusts. Jo tolaik maijā visa iepriekšējā gada raža bija apēsta, bet jaunā vēl nebija iesākusies. Pavasarī nebija ko viesiem galdā likt, tāpēc jaunajiem teica, ka slikts mēnesis, bet īpašiem tiepšām izdomāja iemeslu-ja maijā precas, tad ātri šķiras :D
Mūsdienās visu pērk veikals- gluži vienalga, kad precēties.
Stulbums. Kā mani kaitina šitādi pesteļi un murgi.
Laulības ilgumam vai veiksmīgumam nav nekāda sakara ar to, kurā mēnesī ir bijušas kāzas. Ja laulības veiksmīgums tiešām būtu atkarīgs no kāzu mēneša, tad visi precētos tikai tajā mēnesī un neviens nekad dzīvē nešķirtos. Uz pasaules būtu tikai laimīgas un veiksmīgas laulības.
Lai māsīca neņem galvā un precas tad, kad vēlas. Kaut vai decembrī.
Ja man ģimenes lokā nebūtu 3 gadījumi, kuri beigušies ļoti nelaimīgi un kuri svinējuši kāzas maijā, es gan jau arī neticētu, jo man pašai maijs ļoti, ļoti patīk.
kā tad sanāk? Ja es precos 31. oktobrī tad kirdik manai ģimenei un laimei, bet ja nākošajā dienā, tad viss čotka un dzīvosim laimīgi? :D Tas noteikti jāliek aiz auss!
Ir jau viegli teikt - izšķīrās, jo precējās mājā .. šķiet, šķiras arī tie, kuri precējušies augustā un vispār ... jebkurā mēnesī. Tādēļ tam, visticamāk, ir kāds iemesls, bet, redz, ja maijā, tad tas ir vienīgais izskaidrojums neveiksmīgai laulībai. Nu nē, taču! 8-)