metafoora- labi atbildi tagad ludzu tiesam nopietni, jo sis tavs komentars bija galigi garam jo:
tas ka musdienu jaunatnei tas tik agri jau interese nekas labs nav, tev tas tiesam liekas normali tika agri ar to sakt nodarboties un sabojat savu bernibu?
mani draugi, pazinas NEVIENS to nezina un ja godigi, dazi pat doma ka esmu diezgan pieredzejis, jo esmu skupstijies ar daudz sievietem, bet nearvienu nav sanacis pargulet. Taka sii tava hipoteze ir galigi garam.
Un domat ka 30 gados but nevainigam ir nenormali nav aprobezota domasana??? NAV??? Es negribesu nekad runat ar tadiem cilvekiem jo mana pazinu loka cilveki nav aprobezoti un ja uzzinas ka kadam 40+gados nav bijusas attiecibas neko sliktu nedomas, vienkarsi sapratis, ja sim nav paveicas, viss ok, varbut viss ok un tamlidzigi.
Un man loti daudzi pat ir prasijusi padomus, kas ir pieredzejusaki par mani, jo doma ka man ta pieredze ari ir. Nevienam neesmu to stastijis, jo nevelos lai kads to zin realaja dzive...
Tapec jau ta ir aprobezota domasana, domajot ka kaut kada vecuma ir jabut kaut kadai pieredzei, taa nav, visam savs laiks.Jebkura vecuma but nevainigam ir normali, un tagad man vel skaitas saura domasana ja? ja tikko pieradiju pretejo.