liela pieredze

Reitings 244
Reģ: 15.03.2015
atsuacoties uz ieprieksejo diskusiju kur cilveks jautaja vai 30 gados but nevainigam un bez attiecibu pieredzes lielaka dala vecenju skukju seit atbildeja ka nav, bet tad jusuprat ja virietm taja vecuma vai pat jaunaka ir liela pieredze tad tas ir normlai?! Jo cik esmu runajis ar meitenem, tad viena no lietam kas praktiski visas sievietes viriesos loti atbaida ir milziga pieredze, ka skrienot no tadiem pa gabalu prom un ka neko labu tas par virieti nepasaka, ta tiesam ir? Pasam sii tema ir tuva jo ir 20 gadi un nav bijusas nedz attiecibas nedz sekks ;/
18.03.2015 12:19 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tas pierada ka vins bus uzticamaks un nav vienalga ar ko but kopa

...vai arī, ka viņš ir tik nesimpātisks, ka neviena viņu negrib.

Es to šoreiz ne konkrēti par tevi, bet vispār.

Kā tu vispār iedomājies, kā var "piespēlēt meiteni, ar ko zaudēt nevainību"? Kā tu iztēlojies to sarunu starp wee un viņās draudzeni? "Klau, Anniņ, tev piektdien nav brīvs laiks? Es vienā forumā iepazinos ar nevainīgu puisi, viņam baigi vajadzētu ar kādu pārgulēt...."

Kāds būtu pamats Anniņai piekrist?
19.03.2015 14:06 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es iztēlojos to sarunu un sasmējos par 57days komentāru, bet pozitīvā nozīmē, jo taisnība jau ir :D
19.03.2015 14:09 |

Reitings 244
57day-tadu cilveku ir loti maz,ja mes visi zinam,ka cilveks var but ari nesimpatisks areji bet ja bus skaists iekseji,atrast otru pusiti nebus pilnigi nekadu problemu. Bet tas taa.

Personigi es vienjarsi neatrodu pagaidam nevienu kas man simpatizetu ka meitene ar ko patiktu bit kopa un ziedot tam savu brivibu.

Iztelojis diezgan lidzigu tevis aprakstitajai,jo ir loti daudz meitenu kuram patiktu atnemt puisim nevainibu. Un tad jau bauda butu abiem+wee butu gandarita par to ka ir ozdarijusi labu darbu un uzlachajusi labo karmu,kas velak nakti atpakal.
19.03.2015 14:13 |

Reitings 278
Reģ: 08.12.2014
nesimpatisks areji bet ja bus skaists iekseji,atrast otru pusiti nebus pilnigi nekadu problemu. Bet tas taa.

Reiks un kāds ir tavs attaisnojums, ka nevari atrast sev meiteni, ja jau forumā citām tā lietotājām jauta vai viņas nevar atrast tev objektu ar ko pārgulēt? :D
19.03.2015 14:17 |

Reitings 244
Metafoora-jau rakstiju,nesanak atrast nearvienu ar kuru veletos zaudet,un negribu selsit ar to ar kuru negribu. prostitu pietaupu ka pedejo variantu
19.03.2015 14:20 |

Reitings 278
Reģ: 08.12.2014
Tā intereses pēc - ja jau TEV nesanāk atrast nevienu tev piemērotu, tad pēc kā tu vērtē meitenes?
19.03.2015 14:24 |

Reitings 17280
cilveks var but ari nesimpatisks areji bet ja bus skaists iekseji,atrast otru pusiti nebus pilnigi nekadu problemu

tieši tā - JA būs skaists iekšēji. Ja nebūs skaists ne ārēji, ne iekšēji, tad nekā.
19.03.2015 14:43 |

Reitings 17280
Iztelojis diezgan lidzigu tevis aprakstitajai,jo ir loti daudz meitenu kuram patiktu atnemt puisim nevainibu. Un tad jau bauda butu abiem+wee butu gandarita par to ka ir ozdarijusi labu darbu un uzlachajusi labo karmu,kas velak nakti atpakal.

Nu tad tev atliek tikai cerēt, ka wee (vai kādai citai, kas šo lasa) ir draudzenes, kam ļooooti patīk "atņemt" random puišiem nevainības :D
19.03.2015 14:44 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
tavuprat kaut kadi nenobriedusi tini kas nodarbojas ar to ar ko viniem vel daudzus gadus nevajag nodarboties ir labaki par tiem kuriem varbut vienkarsi nevajag to seksu un ir labi tapat???!

kur ir šis maģiskais skaitlis kurā tad vajadzētu sākt nodarboties ar sexu, ja jau tīņiem ar to nevajadzētu? jā man draugu lokā ir zināmi ļoti daudz čaļi kuri ar to nodarbojas jau no 15 gadu vecuma, un? ar to viņi nav ne sliktāki ne labāki par citiem, vienalga forši cilvēki un man ir patīkami pavadīt kopā ar viņiem laiku, jo mani nu galīgi neinteresē no cik gadu vecuma, cik bieži un cik meitenes viņiem ir pabijušas gultā
bet ja 30 gadu vecumā tev nav bijusi meitene, rodas jautājums - kāpēc? tiešām nav interese? neviena meitene nepiesaista, lai veidotu ar viņu attiecības?
19.03.2015 14:55 |

Reitings 244
metafoora- nu ka, pec visa kopuma, izskata, rakstura, saderibas, un pats galvenais tiesi saderibas, LOTI reti kad jutu ar kadu meiteni saderibu, lidz ar to reti kada iepatikas. tas tachu ir pilnigi normali.

givenchy- redzi, tu tgd aizstavi chalus kuri ar to nodarbojas no 15 gadu vecuma, bet nod**s tos kuri 30 ir vel nevainigi. Tad saki man ar ko tie kuriem 30 gados nav bijusas attiecibas vai sekss ir sliktaki apar tiem kuri ar to nodarbojas no TIK agra vecuma??? AR KO??? Vini tapat ir loti sakarigi, forsi cilveki, ar kuriem var par visu parunaties un izklaideties, vienkaris nav vel satikusi sev piemerotu meiteni ar kuru veletos veidot attiecibas un justu saikni, un ir loti, loti daudz viriesu kuriem attiecibas ka tadas vienkarsi neinterese, sagribes seksu, nopirks prostitutu, bet attiecibas neveidos jo ir labi tapat.Zinu tadsu vairakus piemerus. Kas tur tik divains?
19.03.2015 15:01 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Kāpēc Jūs uzturat šo sviestu? Kur virzās mūsdienu sabiedrība?

Šeit neiet runa par padoma došanu vai palīdzēšanu: Autors uzsāka diskusiju ar jautājumu (būsim godīgi – no paša jautājuma jau varēja noprast, ka šī ir ākstīšanās), vairums godīgi atbildēja, un tad viņš sāka nolikt pārējos un uzspiest savu viedokli, kam par pamatu deva argumentus, kas liek domāt, ka viņš dzīvo pilnīgi citā realitātē.

Visa šī tēma ir joks, ņirgāšanās par Jūsu laiku, kā to vispār var ņemt nopietni... ~Trīs normāli komentāri bijuši, pārējās tik lēkā šim cirkam līdzi, atkal un atkal rakstot jaunus komentārus. Cilvēki mīļie, ja Jums ir tik daudz brīvā laikā – novērtējiet to! Ir pavasaris, ejiet pastaigāt pa parku, izvelciet velo no garāžas, novērtējiet pirmos saules starus un svaigo gaisu! Ne jau sekot līdzi šim teātrim, ko viens ~15gadīgs skolnieks veido tikai tāpēc, ka matemātikas stundas viņam patīk pavadīt nevis domājot, bet spaidot tēta nopirkto planšeti.

Lūdzu neatbildiet uz manu komentāru vairs – paldies!
19.03.2015 15:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Aha, tik no tiem "sakariigajiem" nevainiigajiem biezji vien naak aaraa taadi teksti, ka jebkura sieviete saviebsies shausmaas. Pashi sevi uzskata nez par ko, bet tajaa pashaa laikaa atljaujaas apsaukaat sievietes pretiigos vaardos, njirgaaties par sievieshu izskatu kuras nav vinju gaumee, paust uzskatus ka sievietes ir tikai seksa objekti kuru domas nav svariigas, ka peec 30 sievietes ir nolietotas utt. Te forumaa ir labs piemeers tam. Nu nav taadi sakariigi viirieshi, nav! Liidz ar to ir arii sekas - neviena sieviete negrib neko pasaakt ar taadu. Arii dziivee ir taadi redzeeti - noliek sievietes kaa vien var un tad briinaas, ka ir vieni.
19.03.2015 15:07 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es vairs īsti nesaprotu, ko un kāpēc Tu meklē...meiteni kopā būšanai vai meiteni pārgulēšanai (t)

Reitings 1816
Tad saki man ar ko tie kuriem 30 gados nav bijusas attiecibas vai sekss ir sliktaki apar tiem kuri ar to nodarbojas no TIK agra vecuma??? AR KO??? Vini tapat ir loti sakarigi, forsi cilveki, ar kuriem var par visu parunaties un izklaideties, vienkaris nav vel satikusi sev piemerotu meiteni ar kuru veletos veidot attiecibas un justu saikni, un ir loti, loti daudz viriesu kuriem attiecibas ka tadas vienkarsi neinterese, sagribes seksu, nopirks prostitutu, bet attiecibas neveidos jo ir labi tapat.Zinu tadsu vairakus piemerus. Kas tur tik divains?

nevienā brīdī neesmu teikusi ka viņi ir sliktāki. bet nu neticu ka viņi ir tik daudzi un ka visi nevar atrast sev meitenes, es jau nerunāju par attiecībām, kaut vai vienas nakts sakariem pēc ballītes.
saprotu ka var būt tā ka nav atradis meiteni ar ko gribētu ģimeni, bet vai tiešām nekad nav patikusi kāda klasesbiedre piemēram? nekad nav bijusi vēlme izbaudīt jaunību aiziet ar meiteni pastaigāties, uz kino? un jaunībā kad hormoni trako, nav bijusi vēlme uzzināt kādas ir sajūtas nodarbojoties ar to. es jau nesaku ka tas ir jādara regulāri, bet tiešām nevainīgs 30 gadu vecumā? kad visi draugi jau sāk ar to nodarboties,runāt par to - bet tev vienkārši negribas?
atkārtošos - bet visticamāk čalim ir kaut kādas psiholoģiskas problēmas, kāpēc negribas

Reitings 244
krista21- es neesmu no tiem, ja man kada meitene nepatiks, es to atklati ari pateiksu un vinu pasutisu, bet neesmu no tiem kuri apsaukatu visas sievietes, nejauc, jaa tadi viriesi ari ir, bet es personigi neesmu no tiem ;)

vinu varbut nav tik daudz, nu un ja cilveks neuzturas tik leta sabiedriba kur cilveki viens otru nepazistot uzreiz pargul?!

Nu un pienemsim ja ir patikusi klasesbiedrene, bet tu vinai ne un tad atkal 5-10 gadus neviena cita acis nav iekritusi tik loti? ta ari biezi notiek....

Nu un varbut ir bijusi velme taja vecuma bet nav bijusi meitene ar kuru butu velme to izdarit? tadu variantu neidomajies? :) un cilveki ir dazadi. citiem gribesies seksu katru nedelu, citiem pietiks ar reizi gada, nevajag merit visus pec vienas merauklas.

Un atkartoju velreiz,ja chalim gribas bet nav meitenes ar ko gribetos, tas jau ir pavsiam citadak, tur logiski ka psihologiskas problemas nav.
19.03.2015 15:16 |

Reitings 244
givenchy- un tev velviens pretjautajums tad, tev neliekas divaini ja puisis jau 15 gados sak gribet nodarbories ar seksu?? 15 gados??? kad vel ir pilnigs berns un butu galvenokart jamacas un jaapmekele skola un jadoma par nakotni? tev tas neliekas ta ka daudz par agru?
19.03.2015 15:18 |

Reitings 1816
Nu un varbut ir bijusi velme taja vecuma bet nav bijusi meitene ar kuru butu velme to izdarit?

15 gadus meiteni nevarēja atrast? jā tādu gadījumu patiesi ir daudz!:-D tu vispār piedomā pie tā ko raksti?
19.03.2015 15:19 |

Reitings 1816
givenchy- un tev velviens pretjautajums tad, tev neliekas divaini ja puisis jau 15 gados sak gribet nodarbories ar seksu?? 15 gados??? kad vel ir pilnigs berns un butu galvenokart jamacas un jaapmekele skola un jadoma par nakotni? tev tas neliekas ta ka daudz par agru?

atcerosties sevus draugus 15 gados - nē. jo 15 gadi ja nemaldos ir kaut kāda 9 klase. skola beidzas ap 15, pietiek laiks gan mačībām gan draugiem, gan attiecībām, un nekāds bērns vairs nav. normāls sakarīgi domājošs cilvēks, kas pieņem pats savus lēmumus, nav vairs pilnībā atkarīgs no vecākiem, jo lielākajā daļā gadījumu mani draugi jau tajā vecumā brīvajā laikā strādāja. bet par nākotni es piemēram sāku domāt tikai vidusskolā jo līdz pat 11. klasei es nemaz nezināju par ko vēlos kļūt
19.03.2015 15:22 |

Reitings 244
givenchy-es nesaku ka tadu gadijumu ir daudz. bet ka tadi ari ir, es pats tadus pazistu. tapec zinu par ko runaju.
19.03.2015 15:23 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Aha, tik no tiem "sakariigajiem" nevainiigajiem biezji vien naak aaraa taadi teksti, ka jebkura sieviete saviebsies shausmaas. Pashi sevi uzskata nez par ko, bet tajaa pashaa laikaa atljaujaas apsaukaat sievietes pretiigos vaardos, njirgaaties par sievieshu izskatu kuras nav vinju gaumee, paust uzskatus ka sievietes ir tikai seksa objekti kuru domas nav svariigas, ka peec 30 sievietes ir nolietotas utt

Cik precīzs apraksts par tiem zināmajiem vīriešiem, kas neko citu kā prostitūtas savos 30 nav ''baudījuši'' :(
19.03.2015 15:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!