man ar negribetos but kadai skolotajai seksa zinaa.:D
NO otras puses it kaa labaak ja but nevainigam 30gados tas gan retums, bet nu labak nevainigs nekaa tikai sakari bijusi dzives laikaa un nekas nopietns. Seit cairak gan runaaju pa 20-25gadiem.
NordicBelle Daudzus shii tipa sindromus pavada tieshi tas, ka cilveeks nespeej veidot normaalas attieciibas ar liidzcilveekiem, liidz ar to nespeej saprast to, ka kaadam citam var patikt otra cilveeka kompaanija un kaa cilveeki speej intereseeties par otra cilveeka personiibu, jo vinjam pasham tas riebjaas. Taapeec arii taadi paliek bez otrajaam pusiiteem.
Piebildiishu, ka autisms nenoziimee uzreiz to, ka cilveeks ir ljoti gudrs. Ir arii cilveeki ar autismu, kuri nav ar praata speejaam dizi apveltiiti. Dazkaart nelaime nenaak viena.
Ok, es kaut kā biju iedomājusies, ka autisti vienmēr ir ar augstāku IQ kā vidēji... Bet fakts paliek fakts, ka cilvēkiem ir tendence visus mērīt ar savu lineālu - piemēram, tikai tiem, kas ir seksisti un objektivizē sievietes, šķiet, ka tā dara arī visi citi
Man negribētos ar tādu vīrieti veidot attiecības, jo uzskatītu, ka zaudējot nevainību viņam "atvērtos" un es domātu, ka nu šis gribēs skriet un ar pusi pasaules izmēģināt kaut ko ;D Bet vispār man arī tas šķistu aizdomīgi, ka 30 gados vēl nevainīgs.
Nav jau jābūt babņikam, bet tomēr kaut kādai pieredzei jaunībā būtu jāiekrājas.
Žēl lasīt šeit esošo ''sieviešu''' komentārus, ir acīmredzams, ka lielākajai daļai Cosmo lietotāju intresē tikai nauda un izskats. Neviena nav gatava būt kopā ar vīrieti, ja viņš 30 gados būtu nevainīgs, skaidrs, ka jūs esat nežēlīgas čūskas, bet šis jau ir par traku.