Sveikas! :-)
Sākšu ar īsu un konkrētu - ir jau 25 gadi, dzīvē neko neesmu sasniegusi un nav nekādas augstākās izglītības, dzīvoju vecāku mājā!
Kāpēc tā? Jo es nezinu ko gribu, lai cik tas būtu muļķīgi šādā vecumā, bet tā tas ir. Es nezinu, kas es dzīvē gribu būt, ko īsti strādāt visu savu atlikušo dzīvi. Dzīvoju mazpilsētā, kad pabeidzu vidusskolu, tad vecāki nevarēja atļauties mācības. Neiet runa par budžetiem, ne budžetiem, bet par dzīvošanu. Tas bija traks laiks un nebija pat naudas , lai izbraukātu uz Rīgu. Radu , kas palīdzētu tur nebija, kā arī kredītu nedeva,jo vecākiem jau viens bija - māsas. Atradu darbu pastrādāju vienā vietā, otrā, trešajā. Pārcēlos uz Rīgu, tad atpakaļ, jo sapratu, ka šī pilsēta nav priekš manis. Par drudžainu. Visu šo laiku esmu strādājusi, pati pelnījusi, bet tādi kā sacīt jāsaka zemie darbiņi, kur atalgojums ir smieklīgi mazs. Arī pašlaik strādāju, tagad būtu iespēja pašai nokārtot, ka varu ko mācīties, bet tagad jau ir tāds par ko? Tiešām nav ne mazākās nojausmas. Vienu gadu bija doma, ko es gribētu aizgāju izmācījos ieguvu arodizglītību, bet strādājot praksē sapratu, ka tas nav man. Esmu strādājusi, ēdināšanas uzņēmumos, par pārdevēju, viesmīli, administratori, aukli , par apkopēju. Esmu cilvēks, kam ja būs mērķis ies uz to, sasniegs to. Bet ko darīt ja mērķa nav? konkrēti karjerā?
Varbūt meitenes varētu uzrakstīt kādā profesijā strādā un , ja mani tas ieinteresētu, varētu man nedaudz aprakstīt privāti kādi darba pienākumi utt. Varbūt mani kaut nedaudz ieinteresētu. :-/