Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā pavadāt brīvo laiku?

Reitings 21
Reģ: 09.03.2015
Kādā sastāvā mēdzat pavadīt brīvo laiku - ar otru pusi kaut ko izdomājat padarīt, vai priekšroku dodat atpūtai kompānijā, draugu lokā, protams ar otru pusi līdzās? Ja atpūšaties draugu lokā - cik bieži jums notiek tādas pasēdēšanas? :)
17.03.2015 00:14 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
gan ar draugu, gan draugu kompānijā, bet pēdējā laikā ar manām meitenēm nesanāk tik bieži tikties, kā vēlētos :(
17.03.2015 00:19 |

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
ir mani draugi, ir viņa draugi un kopējie draugi. Katrs atpūšamies ar saviem draugiem, kā arī kopā ar kopējiem un ļoti bieži pasākam kaut ko divatā (piemēram, izbraucieni)
17.03.2015 00:22 |

Reitings 21
Mums ir tā, ka lai arī dzīvojam kopā, darba dienā sanāk maz laika būt kopā. Draugu redzu pašā vakarā, kad eju jau gulēt, līdz ar to, brīvdienās veltam laiku viens otram. Ar savām draudzenēm tiekos reizi dažos mēnešos, vai reizi pusgadā, draugs ar saviem draugiem biežāk, bet noteikti ne biežāk kā reizi mēnesī.
Kāpēc es sāku par to domāt? Sāku vairāk pamanīt, ka viņa draugi (vīrieši, vecumā ap 25) katru nedēļas nogali kopā satiekas, neko prātīgu gan nedara, vienkārši dzer. Sāku aizdomāties, ka manu draugu nesauc līdz, nu vai ļoti reti, jo viņš parasti atsaka. Pirms mūsu attiecībām viņš bija īsta kompānijas dvēsele, es vairāk esmu mierīgais tips, man nevajag katras brīvdienas vai pat katru otro nedēļu satikties ar draudzenēm, varu padarīt kaut ko viena, vai ar draugu. Vienīgi liekas, ka pārvēršamies par tādām kā sēnēm :D Lai arī kopā darām visādas lietas - sportojam, braucam tuvākos vai tālākos ceļojumos, bet tāda sajūta, ka vajadzētu kaut ko mainīt.
17.03.2015 00:27 |

10 gadi
Reitings 3298
Reģ: 29.01.2009
Jautājums tikai tām, kam ir otra puse?
17.03.2015 00:34 |

Reitings 21
joselyn, jā, tā es biju domājusi. Tas man vairāk aktuāli.
17.03.2015 00:35 |

10 gadi
Reitings 3298
Reģ: 29.01.2009
joselyn, jā, tā es biju domājusi. Tas man vairāk aktuāli.

Baigi forša iespēja tev bija- papildināt tēmas nosaukumu uz "Kā pavada brīvo laiku ar otrām pusēm?" ;)
17.03.2015 00:46 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es draugu normāli satieku tikai nedēļas nogalē. Normāli ir jāsaprot tā, ka mēs tiekamies ilgāk par stundu, kā tas ir darba dienās. Un nedēļas nogales es izbaudu ļoti(l) Man negribās ne ar draudzenēm tikties, ne sēdēt kompānijās, gribu tikai blakus draugu, jo paspējam ļoti sailgoties viens pēc otra. Vakarus ar draudzenēm izbrīvēju nedēļas vidū.
Laiks, kad esam vairāk kompānijās, ir vasaras sezona, bet nu arī ne katru brīvo brīdi. Viņa draugi man liekas tādi nenobrieduši. Labi cilvēki, bet tā mīlestība pret dzeršanu man nav saprotama :D Laikam jau arī, attiecībās esot, viņš ir nedaudz distancējies no mūžīgās ballīšu padarīšanas, bet ne distancējies kā draugs - domāju, ja viņi mācētu laiku pavadīt savādāk, tad arī pati situācija būtu savādāka. Bet nu neko aizliegusi neesmu. Tā ir viņa izvēle, viņš pats zinās, kā ir pareizāk, nav jau mazais bērns.
17.03.2015 00:48 |

Reitings 309
Reģ: 13.03.2015
Pavadu briivo laiku ar gjimeni. Taa kaa ir beerns, tad visdaargaakie ir briizhi, kad ar viiiru varam palikt divataa, biezhi tas nesanaak. Ar draugiem tiekos ljoti reti, kaut kaa negribas. Viirs ir veel lielaaks viientuljnieks kaa es, suuta piecas maajas taalaak visus koleegjus, kas aicina makshkjereet, iedzert alu un taa.
17.03.2015 00:53 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Brīvo laiku pavadu braucot ciemos vai brauc pie manis ciemos - vienmēr laipni un ar prieku uzņemu ciemiņus.
Braucu pa Latvijas pilīm, muižām, labākajām viesnīcām, restorāniem.
Vasarā planots apceļot Eiropu ar auto tāpat kā pagājušogad.
17.03.2015 15:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits