Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kokosriekstu ella

10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
Sveikas,esmu dzirdejusi un lasiju,ka kokosriekstu ella esot laba sejas adai,respektivi cinas ar pumpam un padara sejas adu gludaku..taa ir? vai jums ir pieredze ar sho ellu?
un kur var iegadaties kokosriekstu ellu? paldies..:)
16.03.2015 20:51 |

Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
nekaadas ellas pret pumpaam neliidzees. aizej pie kosmetaloga, lai iztiira seju un iesaka kreemus, produktus tieshi savai sejai. ar ellu viss veel sliktaak buus , it iipashi ja tev ir taukainais aadas tips...
16.03.2015 20:55 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
jaabuut trakai, lai to ellu uz sejas smeereetu
16.03.2015 20:57 |

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Sveika!
Kokosriekstu eļļa ir laba it visam, neko ļaunu viņa nenodarīs. Bet runājot par pumpām uz sejas - tas ir tāpat kā ticēt, ka matus varēs izaudzēt, ja smērēs avokado tajos. Nē, meitenes, tā nebūs! Viss, kas notiek ar mūsu ārpusi - tas viss nāk no iekšpuses un no turienes atsaucas. Ja ir uz sejas pumpas - tad ir problēmas ar uzturu, ar mūsu uzbūvi. Tas viss jārisina sākot ar iekšieni, tikai pēc tam varam zieķēt sev uz sejas eļļas un visu pārējo. :)
Mazliet dziļi iebraucu tēmā, bet ceru, ka kādai noderēs.
Kokosriekstu eļļa ir laba, kad Tu taisi pati savu lūpu krāsu, jo viņa ir ļoti barojoša un paštaisītai lūpu krāsai dod daudz mitruma un bagātību ar vitamīniem. Jebkura eļļa padara ādu maigu, jo tā ir eļļas būtība, nav nozīme vai tā ir kokosu eļļa vai palmu eļļa. :)
16.03.2015 20:58 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kokosriekstu eļļa droši vien nebūtu prātīgākā izvēle sejas kopšanā (sevišķi taukainas, pumpainas), jo tājā ir liels piesātināto taukskābju īpatsvars :)
16.03.2015 20:58 |

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
P.s. nevienu eļļu nevar tāpat vien smērēt uz sejas. Ir jāzin ar ko un kādās proporcijās jaukt, lai viņa būtu nekaitīga.
16.03.2015 21:00 |

Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
buutu priecAjusis ka ir pumpas uz. sejas, vismaz toksiini kaut kaadaa veidaa naak aaraa nevis seezz piemeeram aknaas....:-D
16.03.2015 21:01 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nūūu, meitenes... Tik traki jau arī nav. Autore - palasi par oil cleansing method, ir cilvēki kam tiešām labi palīdz. Es kokosriekstu eļļu lietoju gan sejai, gan ķermenim, gan matiem, bet pārsvarā kā masku un/vai kopā ar ko citu. Esmu arī seju tīrījusi ar šo eļļu. Iesaku noteikti skatīties līdzi kādu eļļu pērc un pirkt - extra virgin cold pressed. Eļļa būs krēmīga ar ļoti smalku struktūru, balta un ar vieglu kokosriekstu smaržu. Ir nopērkama arī "parastā", kas nav pirmā spieduma - tā nav tik balta un nesmaržo. To es sev virsū nesmērētu, bet tā ir tiešām lieliska ēdiena garavošanai. Eļļas droši var meklēt eko veikalos, Biotēkās vai iherb.com
16.03.2015 21:48 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Pilnībā piekrītu misrix !
Ja ir pumpas uz sejas vairāk domā par to ko ēd. Izslēdz pilnībā sāli un fast food no ēdienkartes. Dzer vismaz 1.5l ūdens dienā. Ēd veselīgi. Domāju, ka nav jāraksta kas ir veselīgi, jo mēs tak visas to zinām. Ja nepalīdz tad ej taisi analīzes - pumpas uz sejas bieži norāda uz problēmām ar aknām vai nierēm.

No sākuma sāc ar "iekšieni" un tad, protams, piemeklē produktus ādas īpatnībām. No pieredzes varu pateikts, ka man ļoti patīk un palīdz jaunā MADARAS Detox maska.

Starpcitu, no rītdienas 24 stunas visiem Madaras produktiem 40% atlaide ;-)
16.03.2015 21:50 |

Reitings 274
Reģ: 23.01.2015
Man ir sausa āda, ar kokosriekstu eļļu noņemu nost savu kosmētiku un pirms gulētiešanas kārtīgi uzklāju uz sejas. Lietoju šo eļļu arī uz matiem, pirms gribu viņus izmazgāt :) superīga eļļa! Personīgi neko sliktu nevaru teikt :)
18.03.2015 17:56 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Ja ir uz sejas pumpas - tad ir problēmas ar uzturu, ar mūsu uzbūvi. Tas viss jārisina sākot ar iekšieni
Ne obligāti. Piemēram, ja pie vainas ir akni izraisošas baktērijas, kas saviesušās uz sejas, tad vari kārtot uzturu, cik gribi - palīdzēs tikai tas, kā tīrīsi un ar kādiem krēmies kopsi seju.
Līdzīgi kā, ja problēmas hormonālas - jā, tajā gadījumā problēma ir iekšēja, bet tik un tā - ne saistīta ar uzturu.
Ādas problēmas var liecināt par dažādām problēmām, nevar visam vienu risinājumu piedāvāt.
18.03.2015 18:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)