Šodien man gaišā dienas laikā pēc 14, kamēr liekas ka neviena cilvēka nav, ejot pa kāpnēm uz vilciena peronu no mugurpuses nozaga telefonu, biju ar daudz paunām un parasti vienmēr sargāju somu, bet nu šodien tiešām neveiksmīgi, un es arī jutu ka izvilka telefonu, bet tad pakaļ aizskriet vienkārši nevarēju un neviena ari nebija kas palīdzētu.. vienalga gribēju drošvien tik izlikt savu sāpi un pabrīdināt arī jūs, kas brauc ar vilcieniem.. vai iet pa šiem tuneļiem, uzmaniet savas mantas vairāk, jo pat ja liekas ka neviena nav un brīdī kad liekas ka nekas nevar notikt, notiek!
Arī pie apsargiem Origo gāju runāties, jo redzēju ka tur ir kamera, bet viņi arī neko nespējot palīdzēt pat ja arī būtu nofilmēts. murgs kaut kāds..
Grūti gan aprakstīt šo personu bet nu viss ko es redzēju -kalsns vīrietis staigā riņķi platā flīsa tumši tumši zilā jaciņā šodien., tā ka ātri var iemest kabata tā lai nemana.
Vai ir vispār iespēja ka telefonu būtu iespējams atrast?? :( Varbūt jums izdevies ir atrast???? lombardos ? varbūt ar kādu aplikāciju palīdzību, vai varbūt padalāties savā pieredzē.?