Tām, kuras reāli īrē, cik maksājiet uz rokas saimniekam? Un, cik pašus komunālos?
Man nepieciešams 2 vai 3 istabu dzīvoklis, bet, lai nav galīgs grausts.
ss.lv neesot īsti labākā vieta, kur meklēt? Bet, paziņām nekā izīrējama Rīgā nav.
2. istabas, Imanta, 160 īre + komunālie vasarā ap 70 (avanss par apkuri 20 EUR), ziemā 85-100. Tā kā īrejam jau vairākus gadus, tad īre ceļas pamazām (vidēji +10 EUR gadā). Sākumā bija 100 Ls.
Kur jūs tik lētus dzīvokļus atrodat? Mēs maksājam 600 par īri + vakar atnāca komunālo rēķins 190eur. Plus vēl elektrība klāt nāk, neatceros cik bija iepriekšējā mēnesī... kādi 40eur apmēram :D
Mums ir 3 istabu dzīvoklis. Liels, bet nu vienalga :D
Man ļoti paveicās- caur paziņām atradu un uzreiz ņēmu ciet.
Kaut ko labāku, dārgāku īrētu, ja piem. dalītu izmaksas ar draugu, bet uz doto brīdi vienai šīs man ir optimālas izmaksas. Protams, tāpat gribētos maksāt mazāk par to, kas nekad nebūs mans :-D
Mums ir par 380 EUR + komunālie, 1,5 istabas un nav Rīgas centrs, komunālie ziemā 150 EUR. Meklēju protams citu, jo nepatīk.
meeow, tieši tāpēc, ka ir 3 istabas liels, tāpēc 600 EUR, labi remontēts 3 istabu dzīvoklis tā arī maksā.
Īre 100 eiro + komunālie, kas ziemā ir ap 120 - 150 (atkarībā no apkures) + elektrība un gāze, kas kopā nesavelk pat 10 eiro. Dzīvojam centrā, divas istabas. Vasarā komunālie vispār maksimus 50 eiro.