Drauga rīcība

Reitings 239
Reģ: 16.03.2015
Sveiki! :-)

Vēlējos padalīties ar situāciju, ar kādu esmu saskārusies, un dzirdēt jūsu viedokli par to.

Tātad. Bieži no drauga nākas dzirdēt to, ka viņu neapmierina tas, ka vēl dzīvoju ar mammu un nestrādāju. Viņš vēlas lai dzīvoju patstāvīgi, kā arī ar varītēm dzen mani strādāt, jo viņaprāt tas nav normāli. Es nevaru atļauties iegādāties savu dzīves vietu, tādēļ neredzu neko traku, ka dzīvoju ar mammu. Man ir 24 gadi.

Jums liekas normāla šada rīcība, ka draugs ko tādu pārmet? Varbūt jūs pašas esat saskārušās ar ko līdzīgu, vai tieši otrādi, draugs to visu atbalsta?

Jauku šo saulaino dienu! (l)
16.03.2015 15:59 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Un kas tad būs? Droši vien sēdēs un šūpos kājas bezdarbībā, kamēr čalis strādās. Pieradumam liels spēks.

Beidz, tad jau nebūs nekāda nosodījuma no cosmo puses. Tad viņa būs īsta sieviete, kurai ir pietiekoši labs vecis, kas atļauj būt par mājsaimnieci. Un galu galā, būt par mājsaimnieci ir ļoti grūti, tāpēc tas skaitās kā darbs. Protams, tikai tad, ja dzīvo kopā ar pretējo dzimumu un uztur vīrietis. Ja meitene dzīvo kopā ar vecākiem, izpilda visu mājas soli, viņa ir parazīts. Ja ar veci - sevi realizējusi sieviete, kuru ir vērts mīlēt. (l)
16.03.2015 20:28 |

Reitings 274
Reģ: 13.08.2014
Es arī pazīstu vienu meiču, kurai arī 24 gadi, nekad nav strādājusi, dzivo pie mammas puisis naudu dod. Tā arī dzīvot jāmāk. Skatamies un mācāmies :D
16.03.2015 20:35 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Un galu galā, būt par mājsaimnieci ir ļoti grūti, tāpēc tas skaitās kā darbs.Ja meitene dzīvo kopā ar vecākiem, izpilda visu mājas soli, viņa ir parazīts. Ja ar veci - sevi realizējusi sieviete, kuru ir vērts mīlēt.
Oooooh, yes :D
16.03.2015 20:36 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
mja, un man 20 gados tā likās traģēdija, ka nestrādāju.
katrs jau dzīvo kā māk, bet vai Tu pati gribētu draugu, kurš nestrādā, jo meklē kaut kādu pareizo vēja virzienu?
es zinu, cik grūti ir atrast darbu, kas nav maximā, bet nu kas meklē, tas atrod.
16.03.2015 21:12 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
ak dievs, kā man besī šitā dirš*ana no "jauno kosmetologu" puses! Vēl viena princese uz zirņa sēž un gaida, kad viņai kāds piedāvās darbu luxus salonā ar algu 1000 eur un bez iepriekšējas pieredzes! :D KO TU GAIDI? TU TIEŠĀM CERI, KA KĀDS PIENESĪS UZ PAPLĀTES labi apmaksātu kosmētiķa darbu BEZ pieredzes (pieredze veidojas no 100 klientiem kā minimums!).
Turpini vien sēdēt uz pakaļas, tikai pažēlo mammu! Noteikti viņa arī maksāja par tavas skolas kredītu/studijām! Zinu, par ko tu runā!.. ak, jel.. Ko tad ej uz šo sfēru studēt, ja neko negribi darīt un sākt no nulles, tāpat kā visi?
16.03.2015 21:22 |

10 gadi
Reitings 10604
uz kosmetologiem jau tomēr iet tie, kuriem tā ir "sirdslieta" vai "dzīves ceļš", nevis lai raustu kabatās lielo piķi :) Tāpēc brīnums, ka to arvien vairāk studē tādi cilvēki, kas gaida, kad birs monētas maisā, neko nedarot.
nekas personisks, just stupid
16.03.2015 21:27 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ja par darbu, tad nestaasti, ka Maxima ir vieniigaa, kas liedz iesaakumaa par mazaakaam naudinjaam pastraadaat kaadaa skaistumkopshanas salonaa, frizeetavaa, solaarijaa vai polikliinikaa par regjistratori vai administratori? Da kaut vai par konsultanti kaadaa kosmeetikas veikalaa :-D Nestaasti, ka taada vakance gadu nav atrodama :-D Paraleeli vari mekleet tieshi savaa profesijaa. Tas taa, tik gribeeshanu vajag :-D

Cits jautaajums par draugu, lai tak vins iet pie velna, paskaidro vinjam, ka ir viirieshi, kas speej uztureet gjimeni, nevis tikai iireet mitekli kopaa ar draugu un dziit draudzeni straadaat :-D

P.S. Ja mamma nav ljoti turiiga, tad nav smuki vinjai seedeet uz kakla, atrodi normaalu viirieti un paarvaacies pie vinja :-D
16.03.2015 21:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
. Ja mamma nav ljoti turiiga, tad nav smuki vinjai seedeet uz kakla, atrodi normaalu viirieti un paarvaacies pie vinja
Un ja ir turiiga,tad jaauztur visu muuzu?Es domaaju ka 24gadi ir tomeer taads vecums,ka ir kaut mazliet jaadomaa par to kaa "nauda naak macinaa".
Normaals viirietis noteikti negribeetu taadu,kura ir jaauztur no A-Z!
16.03.2015 21:37 |

10 gadi
Reitings 10604
Manējais neko man nespieda, taču bija ļooti lepns, kad es atradu savu pirmo darbu un sāku pati sev pelnīt naudu un neņemt no mammas. Tā ir tāda forša "īpašība", kad esi patstāvīga, pati saviem tamponiem un drēbēm ar savām rokām un galvu nopelni. :) Burvīga sajūta! :D
16.03.2015 21:40 |

10 gadi
Reitings 10604
(un tas bija jau 2. kursā, autorīt (studēju to pašu, ko tu))
16.03.2015 21:40 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Normaals viirietis noteikti negribeetu taadu,kura ir jaauztur no A-Z!

Nu, nu, es zinu vīriešus, kuri labprāt uztur savu sievieti. Nav nenormāli, kā Tu saki. Ja abiem tas ir pieņemami, tad kāpēc ne?
Es arī noteikti neesmu visvarošā darba zirga tipa sieviete, bet vecākiem gan uz kakla nesēdētu.
16.03.2015 22:11 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mans viirs ir viens no tiem,kurs veeleejaas mani uztureet 100%.Es nedomaaju ,ka vins ir "nenormaals",bet tomeer...man saadi viiriesi asocieejaas ar taadiem,kuriem patiik taadas nevariigas sievietes varbut-taadas "nauduliigas" ,nemaaku pareizi noformuleet.Uzturot savu sievieti ilgstosi ,vini loti dominee,nosaka situaaciju gimenee.Varbuut es kaut kaa neveikli izteicos-te parasti katrs lasa ,ko veelaas lasiit,bet tas ir mans noveerojums,dziivojot svesumaa ilgus gadus.Latvijaa to es tik speeciigi nejutu.
16.03.2015 23:24 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Strunts par puisi, kopaa tak nedziivo, nav iisti vinja dariishana. Driizaak gribeetu dzirdeet autores mammas viedokli par sho. Cik ilgi vinja buus ar mieru uztureet pieaugusho meitu.
16.03.2015 23:29 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Driizaak gribeetu dzirdeet autores mammas viedokli par sho. Cik ilgi vinja buus ar mieru uztureet pieaugusho meitu.

Vēl variants, ka viņa ir sajūsmā, jo nauda ir veids kā meitu piesiet. Secīgi - pašai nebūt vientuļai.
16.03.2015 23:32 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Dzīvoju ar mammu un dzīvošu ilgi ilgi ilgi :D Tikai varbūt māju mazliet pārdalīsim ar laiku un atsevišķas ieejas uztaisisim, lai neuzkristu uz nerviem, bet netaisos nekur pārvākties, jo labāku vietu kur dzīvot nespēju iedomāties, un arī bizness saistīts ar šo vietu, ta ka neredzu neko sliktu, ka mājā kurā dzīvoju es ar savu ģimeni, dzīvo arī mamma. Bet nu mamma mani neuztur, maksāju viņai par patērētajiem komunālajiem utt. maksājumus, pārtika atsevišķa un tā.
16.03.2015 23:39 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Fuj. Tas ir briesmīgi būt attiecībās ar cilvēku, kurš neko dzīvē nedara. Es nesaku, ka darbs vai studijas ir vienīgais dzīves mērķis, bet nu veselu gadu darīt neko... Tas tak nav ok.
17.03.2015 08:20 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Lai draugs pagaida,kamēr beigsi mācīties.tāpat Tev līdz mācību beigām nav palicis daudz. Tas,kad viņam vajag nez kādu varošu sievieti , ar naudu sievieti un vietu,kur būs pastāvīga piš...
Viņš grib ar Tevi kopā dzīvot, vai arī vēlas ,lai Tu pati sev īrē vnk istabu, dzīvokli?
17.03.2015 08:27 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ja par darbu, tad nestaasti, ka Maxima ir vieniigaa, kas liedz iesaakumaa par mazaakaam naudinjaam pastraadaat kaadaa skaistumkopshanas salonaa, frizeetavaa, solaarijaa vai polikliinikaa par regjistratori vai administratori? Da kaut vai par konsultanti kaadaa kosmeetikas veikalaa

+1
17.03.2015 08:38 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nedomāju, ka kaut kas ārkārtējs ja bērni dzīvo ar saviem vecākiem pat līdz 25 un vairāk, ja ir iespēja nemaksāt astronomiskas summas par dzīvokļa īri, un ir liela māja, vai daudzu istabu dzīvoklis, tad kāpēc ne? Tad labāk dzīvot ar citiem jauniešiem īrētā istabā? ;-) vnk jāizbauda tas laiks un ja labas attiecības ar ģimeni, palīdzi tai, neredzu neko nosodošu.
Darbu gan vajadzētu atrast, jo darbs ne vien ļauj nopelnīt kādu naudiņu bet arī disciplinē. ;-)
17.03.2015 08:50 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Autore, ja tu domā, ka tu kādā saulainā dienā piecelsies no krēsla, aizsūtīsi CV uz kādu kosmetoloģijas salonu un viņi pieņems tevi atplestām rokām - tu maldies. Ja nu vienīgi tu tiešām nenospīdi viņu priekšā un tavas zināšanas jomā ir grandiozas.
Tavā gadījumā es ietu strādāt kaut par pārdevēju. Tāpat neticu, ka galīgi nevar dabūt darbu tavā jomā, tikai vajag atmest iedomas par to, ka uzreiz viss būs superideāli. Neviens meistars no debesīm nav nokritis. Lai cilvēks kaut kur tiktu, ir jācīnās un nepārtraukti jāmēģina.
Kad es meklēju savu pirmo darbu, arī biju sasapņojusies, ka nu tik būs - mani ņems visur un es uzreiz pelnīšu dzīvu naudu. Rezultātā attapos diezgan nepateicīgā darbā, bet vismaz guvu kādu pieredzi.
Gan darbu atradīsi, veiksmi! :)
PS: Un puisis tur vispār ņepričom. Labāk padomā, vai mammai nevajag kādu kapeiku piemest, jo viņa tevi tomēr uztur.
17.03.2015 09:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits