Kādos apavos jūs tagad staigājat?
Šodien pilsētā redzēju kādas 4-5 meitenes, kuras jau uzvilka laiviņas/mokasīnus.
Vai jūsuprāt ir jau pietiekami silts, lai vilktu laiviņas?
Man liekas, ka labāk nesteigties un kādu laiciņu vēl pastaigāt zābaciņos.
Staigāju īsos zābakos, dažas dienas tādos ar silto iekšu, dažas dienas pavasara zābakos, nekādu problēmu, ja materiāls dabīgs, tad nav par karstu un kājas nesvīst. Drīzāk nevaru saprast kādu apģērbu vilkt, mēteļauduma jakā dienā karsti, bet plānajā mētelī atkal no rīta auksti.
Vispār mani uzjautrina, ka pavasaros nevar izdomāt, ko vilkt. Kāda starpība, ko nēsā citi? Velc tādu apģērbu, kurā jūties komfortabli. Mani pēc, citi var kaut vai šortos un jēzenēs staigāt.
+++
:)
Katrs velk to, ko grib. :) Es jau kedas velku un pavasara jaku. Man vienkārši nav tādu pavasara zābaku, kas man nenormāli patiktu. Kādu laiku staigāju ar šādiem
bet man liekas, ka izskatās pēc metālistu zābakiem, tāpēc pārstāju, kaut bija ērti :D
Un vēl man ir šādi
Bet ikdienā negribās tādus nēsāt, jo ne pie visa var pievilkt un papēdis ir mizlīgs.
pie klasiskā mēteļa garos rudens zābakus
ir doma vilkt ārā Vans kedas :D bet vispār, gribu glītus zābak-kurpes pavasarim, bet nekā tāda, kamī es iemīlētos, veikalos nav.