Kādas jums atsauksmes?
Iegādājos nesen tušu, laikam Shocking. Man vienīgajai liekas, ka tuša ir pārāk šķidra? Varbūt, ka ir vērts pagaidīt, kad mazliet sakaltīs.
Nesaprotu vai šķirties no tās jau tagad vai tomēr ir cerība, ka izmainīsies kaut kas.
Vienreiz nopirku YSL tušu jutīgām acīm... nekas dižs nebija, un arī acis ar citām jūtas labāk (pat "parastām", ne tikai jutīgām acīm domātām), tā atdevu mammai.
Es esmu pirkusi dažas reizes baby doll, ota man patika, bet pati tuša likās vienmēr tādi pasausa, prasījās šķidrāka. Bija man vēl viena cita YSL tuša, neatceros konkrēti kura, tā bijā pašķidra
Man ir tikai labas atsauksmes par Ysl skropstu tušām, nav nedz izkaltusi,nedz šķidra un tā man ir ar visam Ysl tušām.
Vienīgā lieta,par kuru iedomājos varbūt Latvijas tirgos tiek tirgotas viltus kosmētika, tas nekas,ja viņa ir pirkta dārgā veikalā,tomēr tā var būt,parasti tādas ķibeles notiek no viltniekiem
Esmu vīlusies YSL tušā. Man kaut kāda pabiezinošā... Nav šķidra, drīzāk ķepīga, otiņa maza un neparocīga, otrais slānis klājas ar kunkuļiem un arī kaut kāda drāmas efekta nemaz nav. Nedrūp gan un turās labi, nomazgājas normāli, bet tas uzklāšanas moments gan nav pārāk patīkams un ērts.
Es par to viltojumu uzrakstīju,tāpēc,ka pie manis,te kur es dzīvoju,dārgā veikalā atklāja pus produkciju viltotu,tāpēc man tādas bažas neuzķerties uz krāpniekiem
Un atklāja to veidā,kad sievietei no krema vai pūderīša bija saindējusies sejas āda
Jaunu formulu neesmu mēģinājusi, bet vecajā "Faux Cils" biju vīlusies, jo nekādu baigo wow efektu neredzēju un tuša sažuva pa 2 nedēļām. Par jaunu lasīju, ka nav īpaši laba, saķepina skropstas. Pagaidām neko labāku par Lancome Hypnose neesmu atradusi.
tā tuša maksā tikpat cik vizīte pie skropstu meistares. Neredzu jēgu pirkt dārgas skropstu tušas, ja skropstas dabīgi nav garas un atliektas, skropstu tuša nu noteikti nepagarinās tās, tikai nokrāsos tumšākas.
julenok, nu varētu jau atdot kādai forumietei, ja dzīvotu LV... Bet vispār - parasti, ja ko nopērku, tad to arī izlietoju. Patīk vai nepatīk - tas jau drīzāk nozīmē, ka atkārtoti šo produktu nepirkšu.