Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko es daru nepareizi?

Reitings 2
Reģ: 15.03.2015
Labrīt!

Problēma tāda, ka nekādi nevaru sastapt daudz maz sakarīgu cilvēku, ar ko dalīties priekos un bedās.
Nekādi nespēju saprast, kur ir tā problēma, meklēju visu vainu sevī. Esmu 23 gadus vecs, sīka auguma 172cm, raksturā pašam jau liekas, ka nemaz neesmu tik slikts, pietiekami daudz labo īpašību. Runājot par materiālo stāvokli, kas bieži ir svarīgs pretējajam dzimumam, tad tur arī viss kārtībā. Vēlpjoprojām studēju, strādāju cienījamā profesijā, ir dzīvoklis, mašīna. Pats ar ne resns, ne tievs - atlētiska auguma. Kādam varētu likties, ka diezgan iedomīgs, bet pašam pietiekami daudz iekšējo kompleksu, ka iedomīgs nemaz nevaru būt. Lai cik nožēlojami tas nebūtu, tad meitenes/sievietes ar daudz maz normālu IQ līmeni nepievērš uzmanību, kad to esmu pievērsis viņām, bet diezgan bieži rodas situācijas, kad ''piesienas'' un neliek mierā, traucē ļoti zema IQ līmeņa meitenes/sievietes.

Tāda ir problēma, kādas ir Jūsu domas?
15.03.2015 09:10 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Pēc kā tu nosaki IQ līmeni?
Aptauju veic katrai?
15.03.2015 09:18 |

Reitings 2
Reģ: 15.03.2015
Uzsākot sarunas ar otru cilvēku var noprast vai kaut kas galvā arī eksistē vai tomēr - nē.
15.03.2015 09:40 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Ja tu sevi uzskati par kaut cik inteliģentu, tādu, kurš tiecas izzināt un interesēties par lietām, ar savu unikālu skatījumu u.tml., tad nebrīnies, jo tā tas notiek - jo vairāk tu attīstīsies, jo šaurāks ap tevi kļūs cilvēku loks. Jo tālāk tu iesi, vairāk sapratīsi, jo mazāk ap tevi būs cilvēku, ar kuriem saprasties, būt pilnīgā dvēseliskā saskaņā. Jāmēģina atrast sirds draugi, dvēseles radinieki. Vismaz man tie ir vienīgie cilvēki, kuriem varu stāstīt visu un, kuri manu viedokli novērtē un saprot. Ar pārējiem viss ir diezgan virspusēji.
Lai gan nezūd arī cita patiesība - cik tu ieguldīsi cilvēkos, tik arī saņemsi atpakaļ. Zinu cilvēku, kurš vispār ir foršs puisis, bet uzskata, ka viņš var sēdēt un visiem jāiet pie viņa draudzēties, interesēties par to, kā viņam iet un tā. Pats ar saviem `draugiem` sazinās labi, ja vienreiz gadā.
15.03.2015 09:56 |

Reitings 223
Reģ: 28.06.2014
Šis ir tas sāpīgais temats tik daudziem cilvēkiem, bet, manuprāt, galvenā problēma ir tāda, ka mēs vienkārši neatrodamies īstajā laikā un vietā, kad varētu sastapt savus mīļotos. Ir grūti, bet kā saka, tāda dzīve! Citam paveicas ātrāk, citam vēlāk, bet jāpatur prātā, ka mēs neesam sliktāki par pārējiem. :)
15.03.2015 10:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits