vilhelmiine, te taču nerunāju par vēstures zināšanām. Jēziņ.... man vēsturē, beidzot vidusskolu, bija 10 balles, tas tā, starp citu. Nu un? Tas, ka es zinu vēstures notikumus nenozīmē, ka man ŠODIEN par tiem kāds ir jāienīst. Nu pilnīgs murgs taču! MANI personīgi tie vēstures notikumi neskar. Mani neviens nav šķūnī bāzis un dedzinājis. Ne arī manus vecvecākus. Protams, ka arī manu ģimeni skāra padomju laiku notikumi, bet ko tagad? Tolaik valdīja citi cilvēki, tolaik DZĪVOJA citi cilvēki. Es dzīvoju šodien un šeit. Un man kaut kā patīk labāk dzīvot tā, ka vēstures zināšanas ir tikai un vienīgi informatīvs materiāls, nevis kaut kas, kas veido manu personību un attieksmi pret lielu daļu cilvēku, kas šajā valstī dzīvo tieši tāpat kā es. Elpo to pašu gaisu ko es. Galu galā maksā tādus pašus nodokļus kā es. Ar ko kaimiņu Vaļa ir sliktāka par mani? Ne ar ko. No tā, ka viņa universitātē studē krievu valodā man gabals nenokritīs. Kas zina, varbūt viņa tieši par labu ārstu izmācīsies un reiz manus bērnus ārstēs. Iesaku par cilvēcisko faktoru padomāt un galu galā par ŠODIENU, nevis dzīvot un savu dzīvi bojāt ar vēstures faktu nemitīgu piesaukšanu.
OliviaP, atvaino, bet tu man esi pietiekoši bieži diskusijās neprovocēti braukusi virsū. Ne es tevi aiztieku, ne es tevi pieminu, bet nē.... jāsauc mani par kremļa propogandas upuri un vēl ko ne. Es tev pirmā savus komentārus neadresēju. Ak, piedod. Vakar uzrakstīju kur drēbes savas nevajadzīgās var nodot. Pavisam piemirsu. Es neesmu ne agresīvs, ne nervozs cilvēks, bet nu sorry... Nevajag kādu provocēt un tad teikt, ka tas cilvēks nav adekvāts utml.