Nav atbalsta.

Reitings 25
Reģ: 11.03.2012
Sveikas!

Ar draugu jau esam kopā vairāk kā 5 gadus, bet pēdējos 2 gadus liekas, ka viņš tik mūsu attiecībās un dzīvē plūst pa straumi, nekur negrib iet, neko negrib darīt. Darbu ar pēdējos 2 gadus nav meklējis. Visu laiku viņa dzīve ir joks, tik visu laiku kaut ko plāno, domā, bet kad kaut kas jādara tad to nedara. Vai jums arī tā ir? Mūsu ienākumiem ir sezonāls raksturs, bet tai laikā kad ir brīvs viņš nemeklē darbu. Tik sēž mājās pie pc. Kā jūs rīkotos? Esmu viņam visu laiku to pārmetusi, ka nemeklē darbu , ka kaut kas ir jādara, bet nekas jau nemainās, viņš sevi par baigi gudro uzskata. Pašai ar vairs nav spēja viņu visu laiku stutēt un atbalstīt.
14.03.2015 16:17 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Ir cilvēki bez ambīcijām, ja ir jumts virs galvas, ir paēdis un apģērbies, tad vairāk neko nevajag.

Un ko tu tagad dari, kad aizgāji no darba tāpēc, ka viņš nestrādā? Sēdi viņam blakus un nepārtraukti atkārto, ka jāiet darbu meklēt?
14.03.2015 17:36 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Es tiešām nesaprotu kādēļ ir cilvēks jāspiež darīt kaut ko, ko viņš nevēlas? Labāk būtu izbaudījuši to laiku kopā, ka varat atļauties nestrādāt nesezonā. Es, piemēram, negribētu strādāt kaut kādus pagaidu darbus un mētāties no vienas vietas uz citu ik pa pus gadam vai pāris mēnešiem, tas nav veselīgi prātam un sirdij.
14.03.2015 17:39 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Ar kādām tiesībām vari un gribi cilvēku spiest kaut ko darīt, kad pati neko nedari? Abi pilnīgi vienādi.
14.03.2015 21:53 |

Reitings 2
Reģ: 12.03.2015
Ar to "peldēšanu pa straumi" ir grūti sadzīvot. Taja pašā laikā pieņemt lēmumu šķirties, ja tev otrs nav vienaldzīgs arī nav viegli un nav jau garantijas, ka sastapsim labāku. Mēs sievietes lielākā daļa esam pārāk pašpietiekamas un sastapt līdzvērtīgu partneri, man šķiet, paliek aizvien grūtāk. Par bērniņu- plāno, ja jūti, ka to vēlies un pietiks spēka viņu audzināt, bet jāpaļaujas uz sevi
15.03.2015 12:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
un nav jau garantijas, ka sastapsim labāku

Pareizi, labāk attiecībās, kurās neesi laimīga, nekā, pasarg dievs, VIENA! A ja nu neatradīsi labāku, ne?
15.03.2015 12:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits