Sveikas! Esmu palasījusi dažās diskusijās par šai līdzīgu tēmu, bet nu katram situācija nedaudz savādāka.
Ar draugu esmu kopā 6 mēnēšus un jau zināju sākumā, ka viņam tādi draugi internetā, caur datorspēlēm sapazinies utt.. Bet ir arī tādas 2 "draudzenes" viņam ar kurām viņš iepazinies jau pirms vairākiem gadiem un tā turpinājuši čatoties līdz šim. Biju greizsirdīga, izraudājos un paskaidroju viņam kā tas man liek justies, bet viņš solījās ka nekā tur nav un viņam vnk interesē citu cilvēku viedoklis (par to šaubos, jo zinu ka šīs meitenes viņam esot mēģinājušas sist kanti līdz ko es parādījos, un neko īpaši daudz ar mani ar viņš neapspriežas, zināt manu viedokli, liekas stulbs attaisnojums) utt . Ok sākumā piekritu , lai jau rakstās, bet tagad atkal sāk grauzt un negribas to pašu tēmu celt augšā ar viņu. Nesaprotu, kam viņam viņas vajadzīgas , ja nekad nav tikušies un arī netiksies, kā viņš saka - sarakstoties itkā par ikdienišķām lietām, pati nezinu, bet nu liekas jau ka viņam esmu par maz, ja viņam interneta draudzenes vēl vajaga. Jūtos ka tieku kaut kādā veidā krāpta, pati nesaprotu jo šādā situācijā neesmu bijusi un neredzu tam nekādu jēgu, vai viņam nepietiek ar mani, reālo dzīvi kas mums te ir?
Domājat ir vērts velreiz izrunāties? Pati jūtos stulbi jo pašai nav nācies saskarties ar interneta draugiem un varbūt vnk nesaprotu... :-/