Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draugam "interneta draudzenes"

Reitings 9
Reģ: 13.03.2015
Sveikas! Esmu palasījusi dažās diskusijās par šai līdzīgu tēmu, bet nu katram situācija nedaudz savādāka.
Ar draugu esmu kopā 6 mēnēšus un jau zināju sākumā, ka viņam tādi draugi internetā, caur datorspēlēm sapazinies utt.. Bet ir arī tādas 2 "draudzenes" viņam ar kurām viņš iepazinies jau pirms vairākiem gadiem un tā turpinājuši čatoties līdz šim. Biju greizsirdīga, izraudājos un paskaidroju viņam kā tas man liek justies, bet viņš solījās ka nekā tur nav un viņam vnk interesē citu cilvēku viedoklis (par to šaubos, jo zinu ka šīs meitenes viņam esot mēģinājušas sist kanti līdz ko es parādījos, un neko īpaši daudz ar mani ar viņš neapspriežas, zināt manu viedokli, liekas stulbs attaisnojums) utt . Ok sākumā piekritu , lai jau rakstās, bet tagad atkal sāk grauzt un negribas to pašu tēmu celt augšā ar viņu. Nesaprotu, kam viņam viņas vajadzīgas , ja nekad nav tikušies un arī netiksies, kā viņš saka - sarakstoties itkā par ikdienišķām lietām, pati nezinu, bet nu liekas jau ka viņam esmu par maz, ja viņam interneta draudzenes vēl vajaga. Jūtos ka tieku kaut kādā veidā krāpta, pati nesaprotu jo šādā situācijā neesmu bijusi un neredzu tam nekādu jēgu, vai viņam nepietiek ar mani, reālo dzīvi kas mums te ir?
Domājat ir vērts velreiz izrunāties? Pati jūtos stulbi jo pašai nav nācies saskarties ar interneta draugiem un varbūt vnk nesaprotu... :-/
13.03.2015 22:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, briesmīgi ir tad, ja interneta draudzenes parādās attiecību laikā.. ne pirms tām :)
13.03.2015 22:56 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man ir internet draugi no online spelitem , mēs tāpat vien pļāpājām un liela daļa nav pat no Baltijas :D
13.03.2015 22:59 |

Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
vari pameeginaat palasiit vinu sarakstes, ja vari....tad sapratiisi vai ir pamats satraukumam vai nee...:-)
13.03.2015 22:59 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
vari pameeginaat palasiit vinu sarakstes, ja vari....tad sapratiisi vai ir pamats satraukumam vai nee...
Neiesaku.. Vienīgi tādā gadījumā, ja viņš to atļauj.. Ja ļaus, tad jau nav nekā slēpjama un kompromitējoša, ja neļaus, tad gan vērts aizdomāties... Bet paslepus kaut kur ložņāt gan nevajag, salasīsies vēl sazin ko, sāksi sevi mocīt ar visādām domām... Phu! Tad jau labāk runā tieši...
13.03.2015 23:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits