Lasiju par medus masazu un visadus citus komemtarus un stastus par celulitu..un saku domat vai man ir vai tikai skiet ka ir..:-D nekad nav bijusi saskatsme ar tadam lietam..bet..esmu visai slaida un skatoties spogulii neko nemanu bet sasprindzinot pecpusi..kkada saucama "apelsina mizina" redzama .. un nesaprotu vai tas skaitas ka celuliits..hmm..
Ko gribu ko gribu..kur jus tik pretiigi te...ja nevari vai nezini neraksti..ja nee tad megini ierubiities un izpaliidzi...nesapratu sava texta nevienu neaizvainoju..kapec atbildes tik kretiiniskas?
Man skiet te nav verts neko rakstit..cilveki kam nav ko normalu rakstiit nerakstat..vai ir celulits vai nav nezinu..tapec rakstu..varbut kads kurs tadas lietas gudraks atbildees..
manupraat tev visticamaak ir ceuliits, jo looooti reti kurai meitenei nav ceuliita-veel viena meitene, kura domaa ka tievajiem nav ceuliita- nu ir , jo ceuliits nav atkariigs no liekajiem kg, bet gan no taa, cik loooti piesaarnots ir tavs organisms...
Celulīts ir katrai , tievai vai resnai, īsai vai garai, jo uzturā tiek lietota eļļa,margarīns,gan jau kāds našķis, es esmu ļoti tieva,redzēt celulītu man praktiski nevar, bet kad pati stipri saspiežu ādu ciskās varu pamanīt (t)
Man ir tāda pati situācija, esmu pēc dabas diezgan slaida, un sasprindzinoties - mainās ādas stāvoklis, taču brīvā stāvoklī nav nevienas celulīta pazīmes. Es to nesauktu gluži par jau esošu celulītu, bet gan par kaut ko uz to pusi un, ja neko nedarīšu, tad tas pēc laika būs arī brīvā stāvoklī, tādēļ sāku pievērst uzmanību tam ko ēdu un daru. :-)