vai drikst aizliegt?

Reitings 69
Reģ: 02.03.2015
Nesen sanaca mazliet sastrideties ar mammu par dazam lietam un kad runa aizgaja par attiecibam vina teica ka nevelas lai es majas vestu meitenes,ari meiteni ar ko butu kopa, ka nekada kopdzive vinas dzivokli nebus, ka kolidz dabusu attiecibas lai ireju dzivokli un dzivoju ar meiteni kopa tur. Un tad es velejos uzzinat vai mammas vispar drikst tadas lietas aizliegt? Paslaik studeju un dzivoju pilniba uz vinas rekina,bet planoju to driz mainit.
13.03.2015 00:31 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Hm.. es iedomājos sevi mammas vietā. Audzināja dēlu savu mūžu un dēls ir pieaudzis. Ok, vēlas dzīvot (nevar atļauties dzīvot viens) - vecāks savu bērnu ārā nedzīs un nedos mājienus, lai izvācas, jo bērni paliek bērni.. Bet.. katru dienu redzēt svešu meiteni, kuru nepazīst un jāpacieš viņa lielās mīlas dēļ. Nezinu.. es tiešām laikm negribētu un pateiktu "nē". Un tagad iedomāsimies, ka Tev tādas lielās mīlas gadā nomainīsies 5x.. Ņemot vērā Tavu nenobriedušo prātu, Tu uzreiz visas skuķes kā kaķēnus stiepj uz dzīvokli, lai veidotu kopdzīvi. Un mammai jārūpējas ne tikai par Tevi, bet arī par citu meiteni.

Uzskatu, ka 20 gadi ir normāls vecums, lai izvāktos nomammas gadījumā, ja esi nobriedis būvēt attiecības un sākt kopdzīvi uzreiz, izlaižot randiņ-pušķu periodu.
13.03.2015 14:05 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
vecāks savu bērnu ārā nedzīs un nedos mājienus, lai izvācas,

es ar tā domāju līdz cālī uzgāju tēmu, kur sievietes gaidīt gaida, kad pilngadīgie bērni beidzot izvāksies un sāksies atkal mierīgā dzīve divvientulībā.

p.s. man arī liekas, ka būtu tikai normāli, ka vismaz ļautu ciemoties, bet to protams, nedrīkst izmantot nelietīgi, piemēram, ja draudzenīte tur mitinās visu nedēļas nogali utt.
13.03.2015 15:47 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
vecāks savu bērnu ārā nedzīs un nedos mājienus, lai izvācas,

Pievienojos Tikai nedaudz nejauka. Es zinu ļoti, ļoti daudz tādus vecākus, kas savus bērnus triec prom vai vismaz neatlaidīgi cenšas to izdarīt, līdz ko tie palikuši pilngadīgi(t)
13.03.2015 16:12 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Tu gadījuma trollis neesi?

Lai nu kā, ir mātes kuras pieaugušam, strādājošam meitām aizliedz šokolādītes pirkt dārgāk par 1 eiro.

Es gan uzskatu, ka finansiāla atkarība nav verdzība un ir lietas kuras aizliegt nevar, piemēram tiesības uz privāto dzivi. Pašai mātei būs labāk, ja nemēģinās savai atvasei aizliegt dabiskas, pašsaprotamas lietas. Tik pat labi konkrētos laikos varētu aizliegt ēst vai iet uz tualeti vienkārši tāpēc ka tāpēc. Vienīgais ko māte panāks ir sabojās attiecības, tā ir vienmēr. Ja viņa to vēlas, tad uz priekšu lai nelaiž nevienu meiteni pāri durvju slieksnim.
Samēra reti bet ir tadi vecāki kuri savu jauno atvašu attiecības ar otro pusi atbalsta, ļauj dzīvot viņu dzīvoklī vai kā citādi finansiāli palīdz. Ne tikai berni, bet ari viņu otras puses velak dzīve par to ir loti pateicīgi. Tā ka es labāk gribētu lai mani berni un viņu otras puses pasaka man paldies, nevis skābiem ģīmjiem reizi gadā mani apsveic svētkos.
13.03.2015 16:15 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
mistalee, man to nesaprast. Sūdigi audzinājusi bernus.
13.03.2015 16:18 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Tā ka es labāk gribētu lai mani berni un viņu otras puses pasaka man paldies, nevis skābiem ģīmjiem reizi gadā mani apsveic svētkos.

Ja no sākuma pasaka ka māte negrib , uzstāda noteikumus, tur jau viss skaidrs ir.

Nedzīvo pēc viņas noteikumiem - lai dzīvo savu dzīvi .
13.03.2015 17:06 |

Reitings 12
Reģ: 13.03.2015
Ja esi gatavs nopietnām attiecībām, tad arī jābūt gatavam uzturēt meiteni. Pretējā gadījumā nemaz neliecies vienā gultā. Savādāk mātei vēl sanāks uzturēt jūs visus trīs.
13.03.2015 17:12 |

Reitings 199
Reģ: 03.03.2015
Ja esi gatavs nopietnām attiecībām, tad arī jābūt gatavam uzturēt meiteni.

WTF????
13.03.2015 17:37 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
es ar tā domāju līdz cālī uzgāju tēmu, kur sievietes gaidīt gaida, kad pilngadīgie bērni beidzot izvāksies un sāksies atkal mierīgā dzīve divvientulībā.

Meitenes, ar to es domāju NORMĀLUS vecākus, ne tos, kuri sapņo atbrīvoties no savām atvasēm tiklīdz 18 klauvē pie durvīm. Bet pat vismīlošākie vecāki, kuri mīl SAVU bērnu, var nelabprāt vai vienkārši NEGRIB uzturēt un sadzīvot ar svešu meiču, kaut gan tā ir tipa lielā love miesīgajai atvasei. Ir taču stapība audzināt un mīlēt savu, bet redzēt kādu svešu meiču ikdienā savā dzīvoklī, jo redz, puikam sagribējās patēlot pieaugušo, bet nevar. Kāpēc nevar vienkārši tikties un tad, kad būs iespēja, dzīvot kopā? A, nē, džekam vajag tūlīt un tagad!
13.03.2015 17:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits