Dāvinām suņuku.

Reitings 205
Reģ: 24.02.2015
Sakarā ar dzīvesvietas maiņu, atdod labās rokās bīgla/takša krustojuma suņuku, 2.5 gadus vecs. Ir vakcinēts.
Rakstīt privāti.

12.03.2015 09:06 |

Reitings 170
Reģ: 26.01.2015
Nesaprotu Wee nosodīšanu. Cik saprotu, viņa baro suni, nodrošina citas viņa pamatvajadzības un neizturas vardarbīgi. Vienīgais - viņa nejūt pieķeršanos, mīlestību pret suni, taču sunim daudz labāk dzīvot pie šādas saimnieces nekā uz ielas vai patversmē. Patversme nav paradīze suņiem, kā te meow, kurai nekad nav bijusi darīšana ar to, iedomājas. Ja Wee būtu slikta saimniece, viņa sen suni būtu izmetusi, bet viņa to nedara.
12.03.2015 11:44 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Nu kāds sakars bērnam ar suni? Par bērniem tiek maksāti alimenti, arī valsts dod kaut kādu naudu. Sliktākajā gadījumā uz to pašu UK var braukt, kur valsts piešķirs gan dzīvokli, gan uzturnaudu, vēl kādus kursus apmaksās, lai vecāks var atrast darbu, kad bērns sāk iet dārziņā (opā, arī valsts apmaksāts). Pietam ar mazu bērnu lidot var par brīvu. Gribētu redzēt kā ar suni atradīsi līdzvērtīgu atrisinājumu : )
12.03.2015 11:45 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Suns, pa lielam nav mans nu respektīvi ir mans, bet es viņu neiegadajos , manam vīram viņu uzdāvināja ,kad viņam bija 16mit. Pēc 3 gadiem mēs sākām dzīvot kopā . Nu nav tā ,ka suni neviens nemīl , brīvdienās kur braucot suns tiek ņemts līdzi , bet nu ne jau katru dienu pa vairākām stundām ārā, ja godīgi es tam tiešām neredzu vajadzību.
Un pie reizes varbūt kāda man var atbildēt ,reāli cik ir videjs staffa mūžs ? Nē , es negribu savu suni sūtīt uz kapiniem , bet brīžiem šķiet ,ka viņa ir kalnietis
12.03.2015 11:45 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Tu neredzi vajadzību suns gan redz.Tev ir dators,TV,ģimene.Kas ir sunim?Ko viņš dara visu dienu?Iedomājies sevi darām to pašu visu dienu,katru dienu,gadiem ilgi.Suņi ir sociālas būtnes,viņiem vajag satikt citus suņus,lasīt viņu "vēstules",atstāt savas,viņiem vajag skriet,tas ir suņa dabā,nepieciešamība.Un stafs dzīvo gana ilgi,līdz 15 gadiem noteikti var novilkt.
12.03.2015 11:49 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
maksājuši dzīvokļa kredītu

Es labi apzinos ekonomisko situāciju Latvijā, tomēr suns pie tās nav vainīgs! Nu nav jāuzņemas rūpes par dzīvnieku, ja pastāv tik lieli riski (īrēts īpašums, lieli kredīti, uzkrājumu trūkums u.tml).

Kad izvācos no vecāku mājām arī gribēju uzreiz suni, bet tiku pie žurkas, jo apzinājos, ka esmu jauna un gribēšu izklaidēties (pat vairākas dienas uzreiz), ka darba stāžs vēl nav tik ievērojams, lai justos nodrošināta ar savām darba iespējām, naudas uzkrājumu nekādu nebija, jo bija jāmaksā hipotēka, tuvie draugi un radi arī nebija tik paredzami, lai zinātu, ka būtu kāds kurš palīdzētu ar suņa apkopšanu, kā arī tajā laikā strādāju 3 darbavietās, tātad laiks priekš suņa nebija. Kad visi apstākļi bija izmainījušies tad arī tiku pie suņa!
12.03.2015 11:49 |

Reitings 170
Man nav bijis staffs, bet mana suņa dzīves ilgums bija 16 vai 17 gadi. Tas pēc būtības ir tāpat kā uztaisīt bērnu - rūpes uz 18 gadiem un tu nevari ceļa vidū pateikt - es atdodu bērnu, mana dzīve sagrozījās kājām gaisā. Tas ir pienākums.
12.03.2015 11:50 |

Reitings 2425
OliviaP, nu ko tu izdomā? :D Es tev varu pateikt kurā patversmē strādāju, ar ko kopā, ko tur darīju, ja tevi tas tik ļoti mulsina :D Vari pat uzzvanīt uz patversmi uzjautāt par mani :D Nu nav visi tadi paši kā tu- vienā maisā bāžami. Ne katram, kas šajā forumā sēž ir jāizdomā sava dzīve :D

wee, ja suns ir veselīgs, ap 12-15 gadiem jānodzīvo būtu suncim. Manējam pašlaik ir 8 gadi, pēc smagas vēdera operācijas joprojām dzīvīga, jauneklīga, ceru, ka nodzīvos vēl vismaz gadus 5, laigan teica, ka operāciju neizvilks pat (tas bija pirms 5 gadiem!!!) :)
12.03.2015 11:51 |

Reitings 11162
hmm... Kā lai saka , mans suns nekad nav normāli komunicejis ar citiem suņiem , viņai labāk patīk izraut krūmu ar visām saknēm ... :D
viņai ir daudz mantu ko grauzt , kaķis kuru dzenāt un vienmēr ieslēgts radio.
Tagad viņa perfekti socializējās ar meitu. Labākie draugi !
12.03.2015 11:54 |

Reitings 2425
Tu neredzi vajadzību suns gan redz.Tev ir dators,TV,ģimene.Kas ir sunim?Ko viņš dara visu dienu?Iedomājies sevi darām to pašu visu dienu,katru dienu,gadiem ilgi.Suņi ir sociālas būtnes,viņiem vajag satikt citus suņus,lasīt viņu "vēstules",atstāt savas,viņiem vajag skriet,tas ir suņa dabā,nepieciešamība.Un stafs dzīvo gana ilgi,līdz 15 gadiem noteikti var novilkt.

Šim gan pilnībā piekrītu. Sunim ir nenormāli garlaicīgi vienam pašam mājās caurām dienām :( Tās, kas saka, ka suns ir kā bērns, bet nenosoda tos, kas velta 10 min savam sunim dienā. Ar bērnu arī tapat? Atstāt vienu pašu mājās klusā telpā, lai tik grauž kauliņus un gumijas mantiņas :D
12.03.2015 11:55 |

Reitings 11162
Aa.. nu tad viss štokos, man likās , ka suņi dzīvo līdz 10 gadiem.
12.03.2015 12:02 |

Reitings 205
Man vienīgajai liekas, ka suņa bezatbildīgā saimniece ir šis diskusijas autore un ka jaunās mājas sunim tiks meklētas citos portālos? Šajā sastapās ar nosodījumu, tāpēc no pirmās formas, kur saka "dāvinām suņuku" pārgāja uz "viņi dāvana suņuku" un pēkšņi visi nodomi mainījās atdot suņi tiklīdz Cosmo meitenes pauda savu nostāju. Diršana.

OliviaP

Tu točna esi debīla, labprāt krāmētu, ja tiktu klāt. Pretīgi paliek par gudru diršanu.
12.03.2015 12:02 |

Reitings 170
Tagad es nebrīnos, kāpēc suns tiek atdots. No tik inteliģentiem cilvēkiem neko citu nevar sagaidīt.
12.03.2015 12:04 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Nu, ja. Dzīves jukšanas brīdī UK lidostā tevi uzreiz sagaida visi nepieciešamie aģenti, izvedā pa visām iestādēm, palīdz sakārtot visus dokumentus, uzreiz izmaksā avansu, lai tev ir kur palikt, kamēr sameklē dzīvesvietu un viss.. vari mierīgi uzelpot, nauda pietiek. Labi, ka bērns, ne suns savādāk paliktu uz ielas.
Par mani neuztraucies, man no tādām situācijām sanāks izvairīties, jo dzīvniekus neķeru mirkļa iespaidos. Un atkal - nezinu nevienu cilvēku, kurš būtu palicis viens ar suni uz rokām un viņam nebūtu ne darba, ne naudas, ne citas cerības bez ārzemēm, kurās starpcitu sen jau tevi ar atplestām rokām negaida.. ar visiem taviem bērniem. Arī pabalstus tur nevienam no pakaļas vairs nemet un izlemj vienkārši neizsniegt. Ziņas vajag biežāk lasīt.
12.03.2015 12:16 |

Reitings 2425
Undiya, priekš kam ziņas lasīt, ja vai nu pats tur ir vai ir labi draugi tur (ar mazu bērnu uz rokām, starp citu ;)). Man patīk tas, ka tu iedomājies, ka ziņas visu raksta kā ir, bet realitāte bieži vien ir citāda. bet nu tas ir pavisam cits temats jau ;) Bet fakts kā tāds, ka cilvēkam ar bērnu uz rokām būs reāli iespējas saņemt kādu palīzību, bet ar suni uz rokām gan diezvai :)
12.03.2015 12:20 |

Reitings 11162
Mani baigi pārsteidz dzīvnieku salidzinasana ar bērnu. Nu kā ?
12.03.2015 12:20 |

Reitings 2425
Autorei ieteiktu vispār nelasīt OliviaP tekstus. Viņai liekas, ka viņa ir gaišreģe un zina visu par visiem :D tādēļ nebrīnos, ka uzreiz pieklusa patversmes jautājumā. Mīļā sirds, tu saskatījusies par daudz realitātes šovu esi :)
12.03.2015 12:22 |

10 gadi
Reitings 3494
Reģ: 29.01.2009
Nelasīju visu diskusiju un nedomāju nemaz to darīt. Bet pret tādiem cilvēkiem kā tu attieksme man ir viena, ko īstenībā varētu pat noraksturot ar tevis pašas vārdiem, ja izteiktos tādā valodā kā tu:
Tu točna esi debīla, labprāt krāmētu, ja tiktu klāt. Pretīgi paliek.

Pirms esi ņem suni, padomā, vai būsi spējīgs par to rūpēties. Un tā nav spēļmantiņa uz pāris gadiem, kuru pēc tam kādam atdot!
12.03.2015 12:23 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Nu, redzi, tev tavs suns ir bijis nebijis. Es savus dzīvniekus mīlu kā ģimenes locekļus un tāpat kā bērnu nevienam neatdotu. LAI TUR VAI KAS!!! Vot, tā var salīdzināt. Par citiem man neinteresē, to zinu, ka visi cilvēki nav vienādi.

Man patīk, ka tu iedomājies, ka runāju tikai par to ko izlasu. Es pazīstu 2 ģimenes, kuras no turienes pārcēlās uz LV, jo neredzēja vairs atšķirību strādāt un dzīvot tur vai tepat Latvijā.
12.03.2015 12:24 |

Reitings 170
Meow, es pieklusu attiecībā uz tevi, jo tu esi šizō. Visa tava dzīve ir Cosmo forums, katru dienu te sēdi un komentē pārdesmit diskusijas. Uzskati, ka mani tik ļoti interesē tava dzīve, ka piedāvā man zvanīt uz patversmi, kurā it kā esi strādājusi.. ? Man tas nešķiet adekvāti. Ar slimiem cilvēkiem nestrīdās, tāpēc ar tevi par tēmu nediskutēju.
12.03.2015 12:26 |

Reitings 205
Nelasīju visu diskusiju un nedomāju nemaz to darīt. Bet pret tādiem cilvēkiem kā tu attieksme man ir viena, ko īstenībā varētu pat noraksturot ar tevis pašas vārdiem, ja izteiktos tādā valodā kā tu:
Tu točna esi debīla, labprāt krāmētu, ja tiktu klāt. Pretīgi paliek.

Pirms esi ņem suni, padomā, vai būsi spējīgs par to rūpēties. Un tā nav spēļmantiņa uz pāris gadiem, kuru pēc tam kādam atdot!

TAD VAJAG IZLASĪT, PIRMS MULDI.
12.03.2015 12:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits