Es tagad tieši skatos pēdējo sēriju.
Man visvairāk patīk Uģis. Liekas tāds jauks un patīkams cilvēks. Nepaveicās ar meiteni. Blondīne man nepatīk, liekas tāda drama queen.
Raimonds ir tāds mājas puisītis. Nav jau ne vainas, liekas, ka meitene viņu vienkārši nospiež. Arī nav diez ko saderīgs pāris. Manuprāt, viņam vairāk piestāvētu tāda jauka, mierīga meitene, kura parūpēsies un apčubinās viņu, neizsakot dzēlīgas piezīmes.
Ulvis un Zane. No vienas puses saprotu arī puisi. Es neizturētu, ja mani saliktu kopā ar mākslinieku, kurš ēd tikai zaļumus un ģērbjas paltrakos. Nenoliedzami, meitene šķiet ļoti jauka un piezemēta, bet ne priekš viņa. Viņai arī vajag mākslinieku, nevis sportistu. Ulvim atkal vajag sievišķīgu lelli blakus, lai var dižoties.
Ekspertiem par pāriem jau arī nevar diži pārmest. Viņi noteikti, ka vadījās arī pēc dalībnieku pašreklāmas. Es arī noteikti, ka teiktu, ka ar mani ir ūberviegli sadzīvot un esmu mīļa, jauka uķi puķi, kas vienmēr nebūt nav patiesība :D Katram jau liekas, ka viņs ir pats labākais. Bet tad, kad nonāk realitātē, saprot, ka viss nebūt nav tā kā izsapņots.