Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nauda hobijam

Reitings 82
Reģ: 10.03.2015
Ko iesakat darīt šādā situācijā?

Dzīvoju kopā ar savu puisi... visus izdevumus saistībā ar dzīvokli dalam uz pusēm... pārtiku arī +- pērkam tik cik katrs noēdam... nu proporcionāli čeka izmaksas jau nedalam bet r''ekinot reizes kad katrs ejam un visu sapērkam...
Bet puisim ir nenormāli dārgs hobijs - kultūrists.... personīgi mani itkā neapmierina tas ka viņš savā hobijā sanāk ieliek ļoti lielu daļu savas algas... reāli pēc dzīvokļa apmaksas + ēdiens+ viņa sporta lietas + viņa personīgās lietas kā skuvekļi utt... viņam pāri paliek tikai siraugu mboliska summa....
Bet man pēc r''ekinu un tamlīdzīgu izdevumu apmaksas paliek pāri visai ievērojama summa... par kuru vēlētos teiksim vismaz 1x gadā aizbraukt ceļojumā - un ne jau viena bet ar draugu... bet problēma tajā ka draugam kam tādam reāli nauda nepietiek ... bet itkā pārmest viņam nevaru - pelna viņš labi un nebūtu pareizi pārmest ka viņš nodarbojas ar viņam tik kvēlu hobiju...
Lai es izmaksātu teiksim topašu ceļojumu abiem - tik bagāta arī nēesu... itkā aju var bet tad man to vius gadu būtu pašai jaiespringst finnasēs...
Isti nesaprotu ko lai dara... ko teikt puisim... itka jau anv ko viņam pārmest... viņa nauda utt... bet no otras puses kopējām lietām naudas no viān puses tikpatlā nav.. proatms uz kino 1x menesi varam aiziet bet ko lielaku nee.....
10.03.2015 11:03 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
varbuut vinam nemaz negribas braukt celojumaa
10.03.2015 11:06 |

Reitings 2098
Reģ: 21.02.2015
Brauktu ceļojumā ar draudzeni.
10.03.2015 11:06 |

Reitings 82
braukt celojuma ar draudzxeni atkriit.. ta jau pamaz laiku pavadu kopa ar draugu.. un vel sakt bez vinja visur braukat neveletos...
vins labprat brauktu bet vins to nevar atlauties ja tere naudu tam kam teree..
10.03.2015 11:10 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Jāsamierinās ar situāciju vai jāizmaksā otram.
Ko viņš darītu ja viņam nebūtu tāda draudzene kā Tu, kas samaksā visu uz pusēm? Būtu jāīrē kas daudz švakāks, jo šāds variants gan Tev, gan arī viņam ir izdevīgs.
10.03.2015 11:12 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Man, pirmkārt, neliekas normāli nodarboties ar dārgu hobiju, ja nekas nepaliek pāri. Dārgs hobijs manā izpratnē ir ekstra, kuru var atļauties tad, ja nomaksājot visus nepieciešamos rēķinus un var atlikt naudu krāšanai un, ja tad paliek pāri - tad jā, visas iespējas nodarboties ar hobiju.
Nav jau runa par ceļojumiem, bet vispār prioritātēm kā tādām, man ar tādu nebūtu pa ceļam. Man ir svarīgi, lai vīrietis domātu par ģimeniskām lietām kā mājoklis utt.
Iesaku runāt par šādu tēmu vispārīgi ar viņu, nesaki uzreiz par ceļojumu, bet noskaidro viņa prioritātes.
10.03.2015 11:21 |

Reitings 82
chérr - man aju tas celojums nav proiritate.. varu ari nebraukt.. celojums bija tik ka piemers ... par situaciju... gruti runat par kautkadaam prioritateem zinot ka vins to adar par savu naudu, un zinot cik vins taja jau ieguldijis naudu-spekus-laiku... tagad ta vinekarsi nomest malaa ari butu visai mulkiigi ....
10.03.2015 11:36 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Kāpēc te ir divas vienādas tēmas? :D

Bet pilnībā piekrītu šim, otrā tēmā ierakstīju ko līdzīgu

Man, pirmkārt, neliekas normāli nodarboties ar dārgu hobiju, ja nekas nepaliek pāri. Dārgs hobijs manā izpratnē ir ekstra, kuru var atļauties tad, ja nomaksājot visus nepieciešamos rēķinus un var atlikt naudu krāšanai un, ja tad paliek pāri - tad jā, visas iespējas nodarboties ar hobiju.
Nav jau runa par ceļojumiem, bet vispār prioritātēm kā tādām, man ar tādu nebūtu pa ceļam. Man ir svarīgi, lai vīrietis domātu par ģimeniskām lietām kā mājoklis utt.
Iesaku runāt par šādu tēmu vispārīgi ar viņu, nesaki uzreiz par ceļojumu, bet noskaidro viņa prioritātes.
10.03.2015 11:40 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
denise Cik jums abiem gadu? Vai neplānojiet ģimeni tuvākajā laikā? Kā bērnus uzturēsiet? Kā dzīvesvietu iegādāsieties? Tici man, agri vai vēlu tu sapratīsi, ka tava vīrieša greizās prioritātes būs liels šķērslis ģimenes veidošanai. Bet nu lai izdodas visu veiksmīgi atrisināt.
10.03.2015 11:43 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Par tām prioritātēm domāju attiecībā uz vīrieti, ne uz tevi :)
Tagad mest malā būtu muļķīgi, bet par to jau no paša sākuma vīrietim bija jādomā. Kā viņš vispār redz nākotni pēc 5 gadiem? Kā viņš uzturēs ģimeni? Ja viņam tomēr savs hobijs ir svarīgākā prioritāte, tad tev jāsaprot, ka jums nesanāks nekas.
10.03.2015 11:48 |

Reitings 82
diskusiju turpinat veseliga dzivesveida forumaa.. gruti pa 2 forumiem izstaigaat
10.03.2015 11:53 |

Reitings 8
Reģ: 26.10.2014
Sarunā ar viņu, ka vasarā vai rudenī abi kopā brauksiet ceļojumā. Lai tas izdotos katrs met naudu krājkasē vai burkā (katru mēnesi vienādu summu). Kulturisms lielā mērā ir paredzēts ar mazvērtības kompleksu māktiem cilvēkiem, lai citiem parādītu, ka ir varenāki, lielāki, stiprāki u.t.t. Mēģini attiecībās parādīt, ka viņš ir galvenais, spēcīgais. Un, ja jau ir tik stiprs, tad, lai arī strādā un izmaksā Tev to ceļojumu, ko gribi. Abi jutīsieties labi.

P.S.
Kulturistiem galvenās izmaksas ir proteīni un tiem, kas galīgi nojūgušies arī hormoniem. Ja tev draugs pieder pie pēdējās kategorijas, tad parādi viņam filmu par kulturistiem, kuriem pēc tam no hormonu lietošans izaug krūtis kā sievietēm. Youtube pilns ar tādiem video.
10.03.2015 12:52 |

10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
Santagrei
Ja īsti labi nepārzini šo sporat veidu tad labāk neizplūst ... jo savādāk lielākā daļa tava teksta nav korekta vai pat dumības...
Naturāliem kultūristiem lielāka daļa izdevumus sastāda uzturs... uztura bagātinātāji te būs ~15-25% no tā visa...

Krūtis izaug tikai tādiem kuri paši nesaprot ko sevī špricē un neseko līdzi analīzēm... izglītoti kultūristi kuri seko līdzi analīzēm un uz tām arī attiecīgi reaģē.. pat pēc vairāku gadu ķīmiķošanas taisa pat bērnus ...
10.03.2015 13:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)