Dusma! Vīrietis?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Aaa es nevaru, man jānomiernās! Man vienkārši trūkst vārdu... Sāp sirds par māsīcu. Viņas vīrs pametis viņas abas ar mazo. Alga čalim laba, ap diviem tūkstošiem, ja ne vairāk. Māsīca prasīja tiesā laikam kādus 30%, bet viņa zaudēja un saņēma uzturlīdzekļos tikai 100 eiro mēnesī. Tagad knapinās nabadzīte kā prot. Bet ko es ieraugu Facebookā, čalim jauna draudzene un abi Dominikānā atpūšas. Vienkārši trūkst vārdu... tādu dusmu man tas parāva! Vai tiešām tas ir vīrietis?
09.03.2015 21:58 |

Reitings 114
Reģ: 08.03.2015
Lasot šo diskusiju,es pati paliku dusmīga...Tā ir tik neglīta rīcība:-/Tā īsti vīrieši nedara,bet nu skaties ka tik pēc dažām nedēļām viņam atkal nav jauna draudzene:-(Man ļoti žēl ka tavai māsīcai kas tāds jāpiedzīvo:-O
10.03.2015 16:31 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Es pats pirktu pārtiku, super netto lēti, bāzē var iepirkt gaļu un olas. Izdzīvoju ar 50 EUR, mamma taisa un uzturlīdzekļus man neprasa. Sedzu dzīvoklim komunālos 50 EUR. Kopā 100 EUR mēnesī ;-)
10.03.2015 16:32 |

Reitings 111
Reģ: 03.07.2013
Aleksandro, 50 EUR pārtikai mēnesī - cik reizes dienā Tu ēd, vai labāk - kurās nedēļas dienās ?:-P
10.03.2015 16:35 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
1x nedēļa aizbraucu uz supernetto un bāzi, iztērēju 25 EUR, pusi sedz mamma un pusi es. 2x nedēļā nakšņoju pie draudzenes un viņa baro mani, par ēdienu nemaksāju, nopērku bosca.
10.03.2015 16:38 |

Reitings 111
Reģ: 03.07.2013
Tev vajag atrast vēl 2 draudzenes, tad varēsi iekrāt pa 50 EUR
10.03.2015 16:52 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Diemžēl ir tādi vīrieši un tur neko nevar padarīt. Nepaveicās.
Būtu bijusi gudrāka-būtu laba izglītība un/vai savs bizness un tagad normāli dzīvotu.
10.03.2015 17:01 |

10 gadi
Reitings 4942
palasot dažu labu komentāru- bērnu 100p jums nav un labāk tos nedot.
10.03.2015 17:10 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Elementāri. Lielākā daļa tētuku ir pārliecināti, ka uzturlīdzekļus maksā nevis lai materiāli atbalstītu bērnu, bet gan sponsorētu mātes izklaides utt. Viņuprāt, bērns ir bezsmadzeņu radījums bez vajadzībām. Esmu lasījusi visādas "otmazkas" lai atbrīvotos no šī nepatīkamā pienākuma. Meitenes, pirms bērniņa, domājat kāds ir potenciālais bērna tēvs, tas arī viss.
10.03.2015 17:31 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Varbūt tapēc, ka lielākajai daļai tiešām nav variantu?
Teorētiski atdot bērnu jau var, bet kas ar viņu reāli būs?! Tomēr, ja bērns ir mazs, māte par to labāk parūpēsies (jā, vienmēr ir izņēmumi!). Ja es nebūtu parliecināta, ka bērns tiks pilnvērtīgi aprupēts, to nespētu.
10.03.2015 17:39 |

Reitings 4617
Tas bija domāts par šo:
bet tīri cilvēcīgi, kāpēc mātes nekad pēc šķiršanās neatdod bērnus vīriešiem un pašas nesakārto savu dzīvi, bet mierīgi uzņemas vissmagāko nastu, pacieš mini alimentus un gadiem dzīvo kā vāvere ritenī, kamēr vīrietis dzīvo cepuri kuldams?...
10.03.2015 17:41 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tomēr, ja bērns ir mazs, māte par to labāk parūpēsies

Nu skatoties cik mazs... Zīdaini jau nu protams vīrietim neuzticētu, bet tādu, kurš jau tūlīt uzsāks skolas gaitas - kāpēc ne?...
Protams, es ļoti labi apzinos, ka jebkura māte dzīvību būs gatava atdot par savu atvasi, tāpēc jau loģiski, ka viņai pat prātā neienāks, ka varētu savu dārgumu uzticēt vīrietim, kurš pašu sievieti ir teiksim sāpinājis un krāpis. Taču no otras puses, bērni izaug un viņi tāpat būs jāpalaiž dzīvē, vienmēr jau viņus nekontrolēsi un pienāks brīdis, kad būs jāpaļaujas uz to, ka bērns pats tiks galā. Kāpēc gan to neizdarīt nedaudz agrāk? Vismaz uz kādu laiku, lai vīrietim šis tas pielektu par atbildības patieso nastu un pati nostātos uz kājām...

Atkal jau uzsveru - tas tā teorētiski, jo pati neesmu pārliecināta vai spētu savus bērnus atdot aprūpē vīrietim. Taču par to domājusi esmu un ļoooti iespējams, es tā izdarītu kaut vai uz laiciņu... Galu galā, ģimenē ir divi vecāki, kuri ir vispār vienlīdz atbildīgi par saviem bērniem neatkarīgi no tā paliek viņi kopā vai nē.
10.03.2015 17:53 |

Reitings 4617
Ja uz laiciņu parmācīšanas nolūkos, tad, jā, piekrītu-vīrietim būtu noderīgi!
10.03.2015 17:55 |

Reitings 538
Reģ: 15.02.2015
Lielākā daļa tētuku ir pārliecināti, ka uzturlīdzekļus maksā nevis lai materiāli atbalstītu bērnu, bet gan sponsorētu mātes izklaides utt. Esmu lasījusi visādas "otmazkas" lai atbrīvotos no šī nepatīkamā pienākuma

Piedodiet atvainojiet, bet 600eiro jau nu ne 3 gadīgam, ne 15 gadīgam nav vajadzīgi dzīvošanai...

Bet bijušai sievai jasaprot to, ka pašai janopelna prieks komunalajiem savas pārtikas, jo mamuts ir prom un alimenti ir tikai un vienīgi bērnam! Te jāatcerās, ka bērns ir abu atbildība tapēc 100eiro ir vairāk kā pietiekoši 3 gadus vecam bērnam nevajag stāstīt ka sīcis noēd vairak par 200 eiro mēnesī :-D

Viņuprāt, bērns ir bezsmadzeņu radījums bez vajadzībām

Drīzāk jau bijusī sieva ir bezsmadzeņu radījums, kas paliekot bez vīra nespēj sev nodrošināt pamatvajadzības un nez kāpēc cer uz to ka veča lielie alimenti uzturēs arī viņu :-D

Meitenes, pirms bērniņa, domājat kāds ir potenciālais bērna tēvs, tas arī viss.

Rozā brilles :-D un meitenēm patīk sliktie puiši un kamēr nav 3 bērnu pūrā nemaz neskatās uz morāli skarīgiem puišiem

Lasot šo diskusiju,es pati paliku dusmīga...Tā ir tik neglīta rīcībaTā īsti vīrieši nedara,bet nu skaties ka tik pēc dažām nedēļām viņam atkal nav jauna draudzeneMan ļoti žēl ka tavai māsīcai kas tāds jāpiedzīvo

Pēc tavam domam vecim jājūtas vainīgam, ka bijusī nespēj sev nodrošināt līdzšinejo dzīves līmeni, vēl jo vairāk, ja bijusī ieplānojusi savu dzīves līmeni uzturēt uz veča rēķina, pazeminot dzīves līmeni vecim....
10.03.2015 18:57 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Pavēlniek

Ar 120eur var nodrošināt ēdināšanu bērnu dārzā viena mēneša ietvaros.
Tātad, tēvam nekas cits nav jāgādā bērnam - tikai mātei?

Alimenti ir 100eur. Ēdināšana b/d 120/2=60 eur no vecāka; 100 - 60 = 40. Kā ar 40eur mēnesī var nosegt bērna radītos izdevumus?

Protams, ierēķini to, ka mātes atbildība par bērnu ir 50% apmērā, bet šajā situācijā viņas loma 100%, jo tēvs bērnu pie sevis neņem. Tātad, ir jārēķina, ka izdevumiem no tēva puses būtu jāsedz papildus tos 50%, kurus viņš nenodrošina uzņemot bērnu pie sevis, piemēram, brīvdienās. Tas ir - brīvdienu izdevumi, mātes laiks, mātes nerealizētais potenciāls (kas ir mērāms viņas algas % apmēros), nerealizētajā atpūtā utml.

Tev tā domāšana nav nepareiza - tēvam nav jārūpējas 100% apmērā par visu, bet tas kā Tu to sludini ir ārkārīgi nesaprātīgi, jo bērns nav suns, kuram var pasviest kaulu stūrī reizi nedēļā un atstāt bez uzraudzības pie ūdens bļodas.
10.03.2015 19:05 |

10 gadi
Reitings 4942
3gadīgs bērns ar 100E ir grūti iztikt, ziemai vajadzēja kombinezonu 70E maksāja.
Tie lielie bļāvēji paši uzliekat sev limitu 100E mēn un viss
10.03.2015 19:13 |

Reitings 538
Ar 120eur var nodrošināt ēdināšanu bērnu dārzā viena mēneša ietvaros.
Tātad, tēvam nekas cits nav jāgādā bērnam - tikai mātei?

nu nav visos bērnu dārzos 120 eiro ēsanā :-D plus ir daudz pašvaldības, kas apmaksā ēšanu pirmskolas izglītības iestādēs :-P paliek tikai pa kadam eiro par pasākumiem bērnudārzā :-P
Ja laid privātajā bērnudārzā tad jau tā ir tava problēma

Protams, ierēķini to, ka mātes atbildība par bērnu ir 50% apmērā, bet šajā situācijā viņas loma 100%, jo tēvs bērnu pie sevis neņem. Tātad, ir jārēķina, ka izdevumiem no tēva puses būtu jāsedz papildus tos 50%, kurus viņš nenodrošina uzņemot bērnu pie sevis, piemēram, brīvdienās. Tas ir - brīvdienu izdevumi, mātes laiks, mātes nerealizētais potenciāls (kas ir mērāms viņas algas % apmēros), nerealizētajā atpūtā utml.

Ko vel nesaceresi tak skaidri uzrakstīts ka samejai nekādas prasmes un ja berna nebūtu tāpat strādatu maksimā :-D
Un vispār kaut ko nenotikušu nevar aprēķināt, ko zini varbūt ja veci nebūtu sastapusi būtu nodzērusies :-P

Tev tā domāšana nav nepareiza - tēvam nav jārūpējas 100% apmērā par visu, bet tas kā Tu to sludini ir ārkārīgi nesaprātīgi, jo bērns nav suns, kuram var pasviest kaulu stūrī reizi nedēļā un atstāt bez uzraudzības pie ūdens bļodas.

Varbūt nepareiza, bet neredzu pa ko 600eiro viņa pelnījusi, nav jau ta ka viņš to bērnu atstaj svešiem cilvēkiem :-P
Mātei tomēr arī ir savi pienakumi, nevis šeit sarēķinat tāmi, kā pie aukles :-D
10.03.2015 19:19 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Te jāatcerās, ka bērns ir abu atbildība tapēc 100eiro ir vairāk kā pietiekoši 3 gadus vecam bērnam nevajag stāstīt ka sīcis noēd vairak par 200 eiro mēnesī

Vispār ko te daudz spriedelēt, skaidri redzams, ka vecis no sava bērna atpērkas ar 100euro mēnesī. Viņš vispār bērnā neiegulda NEKO bez 100euro.
100euro jau tā ir maz un ja vecim pie pietiekoši normālas algas tas ir viss, ko viņš var atļauties iedot bērnam, tad tas ir ļoti skumji.
Tukša muldēšana par to, ka tās mātes, nu, tik tērēs lielo piķi uz savām vajadzībām. Tad lai vienojas par kontu, kas domāts bērna naudai. Lai māte saglabā un atrāda visus maksājumus, kurus veikusi sakarā ar bērnu. Kaut gan arī tas ir pazemojoši. Es visticamāk izmuļļātos kā nu varētu, bet tik zemu nekristu. Lai lepojas, ka maksā 100euro uzturlīdzekļus savam bērnam.. cits labs mežstrādnieks tikpat maksā i to maksātu vairāk ja būtu.

Tomēr jāpiekrīt - pašas skataties ar ko jūs tos bērnus taisat. Tādiem "dickhediem" nav ko dzemdēt bērnus. Pēc tam brīnās, ka šim nekas vairāk par kājstarpēm un ballītēm ārzemēs nav nepieciešams.
10.03.2015 19:19 |

Reitings 538
3gadīgs bērns ar 100E ir grūti iztikt, ziemai vajadzēja kombinezonu 70E maksāja.
Tie lielie bļāvēji paši uzliekat sev limitu 100E mēn un viss

Njā ta jau var stāstīt bezgalīgi :-D Jaizvēlās iepirkšanās vietas atbilstoši līdzekļiem.
Miljonārs pateiks ka sīkajam kombinzonu pirka pa 1000 eiro, tas nepavisam nenozīmē, ka tagad visiem jamaksā alimentus pa 2000€ jo redz kombinzons maksā tik.

Lai iet uz humpīšiem tur kombīši pa 5 eiro :-P

Vispār ko te daudz spriedelēt, skaidri redzams, ka vecis no sava bērna atpērkas ar 100euro mēnesī. Viņš vispār bērnā neiegulda NEKO bez 100euro.

Nekur nav teikts, ka vecis vispār ar bērnu netiekās, tas ka nav paņemis līdzi bijušo uz domeniku neko neozīmē...

pašas skataties ar ko jūs tos bērnus taisat. Tādiem "dickhediem" nav ko dzemdēt bērnus. Pēc tam brīnās, ka šim nekas vairāk par kājstarpēm un ballītēm ārzemēs nav nepieciešams.

tieši ta sieviete arī papleta kājas tapēc jādoma par sekām :-D
10.03.2015 19:25 |

Reitings 538
citēšu no sākotnejās autores raksta
Tagad knapinās nabadzīte kā prot. Bet ko es ieraugu Facebookā, čalim jauna draudzene un abi Dominikānā atpūšas.

Domajams ja nebūtu meita tad viņa arī knapinātos un neatpūstos blakus bijušajam domenikā, varbūt vienkārši ātrāk jauno štuceri atrastu :-D
10.03.2015 19:27 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Lai iet uz humpīšiem tur kombīši pa 5 eiro

Un visiem kopīgajiem draugiem kādā no soc. portāliem atrāda ko iegādājusies savam bērnam. Lai izreklamē, ka tur ir vēl un nākamreiz var vēl kādam paķert, ja kauns tur iet pašiem. :D
10.03.2015 19:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!