bet tīri cilvēcīgi, kāpēc mātes nekad pēc šķiršanās neatdod bērnus vīriešiem un pašas nesakārto savu dzīvi, bet mierīgi uzņemas vissmagāko nastu, pacieš mini alimentus un gadiem dzīvo kā vāvere ritenī, kamēr vīrietis dzīvo cepuri kuldams?...
Tomēr, ja bērns ir mazs, māte par to labāk parūpēsies
Lielākā daļa tētuku ir pārliecināti, ka uzturlīdzekļus maksā nevis lai materiāli atbalstītu bērnu, bet gan sponsorētu mātes izklaides utt. Esmu lasījusi visādas "otmazkas" lai atbrīvotos no šī nepatīkamā pienākuma
Viņuprāt, bērns ir bezsmadzeņu radījums bez vajadzībām
Meitenes, pirms bērniņa, domājat kāds ir potenciālais bērna tēvs, tas arī viss.
Lasot šo diskusiju,es pati paliku dusmīga...Tā ir tik neglīta rīcībaTā īsti vīrieši nedara,bet nu skaties ka tik pēc dažām nedēļām viņam atkal nav jauna draudzeneMan ļoti žēl ka tavai māsīcai kas tāds jāpiedzīvo
Ar 120eur var nodrošināt ēdināšanu bērnu dārzā viena mēneša ietvaros.
Tātad, tēvam nekas cits nav jāgādā bērnam - tikai mātei?
Protams, ierēķini to, ka mātes atbildība par bērnu ir 50% apmērā, bet šajā situācijā viņas loma 100%, jo tēvs bērnu pie sevis neņem. Tātad, ir jārēķina, ka izdevumiem no tēva puses būtu jāsedz papildus tos 50%, kurus viņš nenodrošina uzņemot bērnu pie sevis, piemēram, brīvdienās. Tas ir - brīvdienu izdevumi, mātes laiks, mātes nerealizētais potenciāls (kas ir mērāms viņas algas % apmēros), nerealizētajā atpūtā utml.
Tev tā domāšana nav nepareiza - tēvam nav jārūpējas 100% apmērā par visu, bet tas kā Tu to sludini ir ārkārīgi nesaprātīgi, jo bērns nav suns, kuram var pasviest kaulu stūrī reizi nedēļā un atstāt bez uzraudzības pie ūdens bļodas.
Te jāatcerās, ka bērns ir abu atbildība tapēc 100eiro ir vairāk kā pietiekoši 3 gadus vecam bērnam nevajag stāstīt ka sīcis noēd vairak par 200 eiro mēnesī
3gadīgs bērns ar 100E ir grūti iztikt, ziemai vajadzēja kombinezonu 70E maksāja.
Tie lielie bļāvēji paši uzliekat sev limitu 100E mēn un viss
Vispār ko te daudz spriedelēt, skaidri redzams, ka vecis no sava bērna atpērkas ar 100euro mēnesī. Viņš vispār bērnā neiegulda NEKO bez 100euro.
pašas skataties ar ko jūs tos bērnus taisat. Tādiem "dickhediem" nav ko dzemdēt bērnus. Pēc tam brīnās, ka šim nekas vairāk par kājstarpēm un ballītēm ārzemēs nav nepieciešams.
Tagad knapinās nabadzīte kā prot. Bet ko es ieraugu Facebookā, čalim jauna draudzene un abi Dominikānā atpūšas.