Bet 100eur no tēva,rada 200eur mēneša līdzekļus mazajam(mamma savu pienesumu arī sniedz). 200 eur mēnesī nav taču Tik traki,lai to vīrieti apmētātu ar tomātiem un atkārtoti vazātu pa tiesām. Ja rodas tik liela vajadzība pēc planšetes,vai kādiem citiem izdevumiem kas nav atliekami,tādā gadījumā var sazināties ar papuci un palūgt,lai pārskaita papildus līdzekļus Bet tas jau nav katru mēnesi nepieciešams.
Gan jau ka tādas pašas kakla sēdētajas vai alimentu saņemējas, kā autores, tāpēc tā cepās, ka kāds pasaka ka 100 eiro ir normāli un arī mātei tomēr ir sava atbildība par meitu....
grib aizvest kaut vai uz to pašu Līvu akvaparku, kino, nopirkt planšeti u.c. lietas, kas nav gluži tās lētākās
Pagājušajā mēnesī auklei viņa samaksājusi 220 eiro.
Pārējās izmaksas varat paši apmēram izskaitļot...
Bērnudārzs (par kuru jāmaksā neatkarīgi no tā iet uz to vai neiet slimības dēļ)
Ēšana bērnudārzā
Ēšana mājās
Transports uz dārziņu
Apģērbs, mantas, izklaides utt
Dzīvokļa īre (ja rēķina, ka viena istaba ir bērnam)
Komunālo maksājumu daļa, ko patērē bērns
Protams, ka 2000euro mēnesī nepataisa tevi par miljonāru, bet tas ir diezgan daudz uz LV kopējā fona.
P.S. Man Maximā nevajadzētu strādāt arī tad, ja beigtos "mana mājsaimnieces dzīve" un vīrietis man nedotu ne kapeikas.
Rēķiniet, no kuras puses gribat, tur sen jau pārsniedz pāri 100 un 200 eiro!
tur gribot vai negribot būs jāņem aukle kas ar gana dārgi maksā.
70 eiro kombinzons gan man liekas daudz par daudz. . . tā pat kā maziem bēbīšiem 500 - 1000 eiro vērti ratiņi, izšķērdība savā ziņā, lai gan pēc tam jau ātri var nopārdot gandrīz vai pa pilno summu tālāk.
vecāku šķiršanās bērnu ieteikmē ļoti negatīvi!!!
Glauni gribam dzīvot gan bērnudārzā laist gan aukles algot ar bērnu māte nepavisma negrib laiku pavadīt
Nu nu kurš tad pērk lietotus par šādu summu, tie kas var atļauties pēk jaunus, bet pārējie pērk lētakus
Vai tēvam arī par to jāatlīdzina naudā?