Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Rozā brilles jebkurā vecumā?

Reitings 7
Reģ: 20.03.2011
Sveikas, šajā īpaši siltajā un pavasarīgajā dienā! Ejot garām dobēm pamanīju sniegpulkstenītes un pirmās krokusa galviņas....Daba mostas, putni atgriežas, bet sirds guļ ziemas miegā...!
Esmu nesaprašanā pati par sevi, savām attiecībām, iespējams, ka to visu, kas uz sirds varēju uzrakstīt uz parastas papīra lapas, bet acīm redzot esmu gatava gan uzmundrinātājiem, gan padomiem, gan spērienam pa pēcpusi!
Esmu attiecības, neteikšu , ka vareni ilgi- nosvinējām pirmo gadu, bet balsoties, ka vairs neesmu pati jaunākā jauniete, priecājos par šo gadu!
Iepazinos ar lielisku vīrieti, iepazīšanās nebija plānota, attiecības ar šo cilvēku nebija plānotas- nekas nebija plānots....! vārds pa vārdam, konstatējām līdzīgās intereses, hobijus, talantus...sākām tikties...Es zināju ar ko tiekos- šis vīrietis bija meiteņu mīlulis.....Jo vairāk laika pavadījām kopā, jo vairāk pieķēros...! Jā, jau sākotnēji biju sevi nokodējusi- viņā nevar iemīlēties,bet ja smadzenes ir vājākas par sirdi, tad rezultāts ir viens- es iemīlējos....! Ar laiku nācās vilties viņā, sevī- uzzināju, ka viņš labprātīgi sūta vēstules citām....ja kāda viņam zvana, viņš ar laipnību atbild zvaniem utt....it kā nekas neparasts...!Vai ir ticies ar citām?-pieķērusi neesmu, pēc laika viens otram atzināmies mīlestībā, viņš ir ārkārtīgi maigs, lielisks, mans vīrieša ideāls, nu jau no jaunā gada dzīvojam kopā, bet kur ir problēma, kādēļ žēlojos un par ko? Viņš ir ārkārtīgi greizsirdīgs, pamats nav, vismaz es pēc sava sieviešu prāta to spriežu...! nedēļas nogalē sanāca negaidīta tikšanās ar kādu sen nesatiktu draugu, viņš laipni pie manis pienāca un apskāva, protams, es zināju, kas būs turpinājumā, un protams, mans mīļotais vīrietis kļuva kā pūķis....vienīgais ko viņš spēja pateikt- " Ir divi varianti:1) Vai nu Tu atzīsi, ka esi TĀDA sieviete; 2) Es darīšu tieši tā pat." Un tad ieslēdzās mans monologs ar sevi...... ko pie velna viņš atļaujas? Lieki piebilst, kad eju uz darbu, kosmētika aizliegta, esmu liela dziedātāja, bet kolektīvos neļauj dziedāt, nedod Dievs kāds vīrietis tur būs, uz bibliotēku neļauj iet- ir taču elektroniskās grāmatas ( pats pabeidzis maģistratūru, strādā varenā uzņēmumā, daudz pavada laiku savos hobijos). Kāda sieviete, ne es pīpēju, ne dzeru, uz pasākumiem neeju-pele, kas pele, un nu esmu nostādīta izvēlē- viens idiotisms vai otrs??? Tad sekoja pats interesantākais....Vairākas reizes viņš ir ieminējies par kāzām, precībām, viņam LIEKOTIES, ka esmu sieviete, kuru var apprecēt, bet līdz tam kastings- ēst gatavo, māju uzkopj, gludina, ir prāts, pakļāvīga gultā utt., bet nu esmu nositusi viņā vēlmi- " Es nezinu kāda sieviete esi!" Fui, gadu ar mani kopā, bet viņš vēl nezinot, nu ja, ka tik naktī par harpiju nepārvēršos....Kur ir problēma- kad es uzzināju par viņa sarakstēm, es noticēju, ka viņš mainīsies, centos uzticēties, lai gan ārkārtīgi grūti un smagi bija, bet pie šādas situācijas, kurā manuprāt nevajadzēja taisīt greizsirdības scēnas- divas dienas ar mani nerunāja, pluss- viņš cerēja, ka esmu apprecēšanas vērta, es esmu 100% pārliecināta, ka viņš ir tas vīrietis, ar kuru vēlos ģimeni, nākotni, bet viņam redz jāskatās- " visam savs laiks", es ļauju viņam darīt to, ko viņš vēlas- basketbols utt., bet es- gaidu katru vakaru līdz plkst.22 mājās, ar siltām vakariņām. Manī iestājušās pārdomas- un ja es gaidu lieki, ja es ceru veltīgi, ja es nesaskatu ,ko viņš patiesībā no manis vēlas???
Katru dienu saka, cik ļoti mīl, katru dienu ir mīļs, bet tas pārējais, kaut sit nost, viņš ir tik greizi greizsirdīgs...viņš paziņoja, ka iepriekšējās attiecībās nekad nav bijis greizsirdīgs...? Es neradu pamatu, bet tā pat dažreiz liek man justies tā, it kā es būtu sieviete, kura tik gaida kā uzsmaidīt kādam vīrietim, pakoķetēt utt.! Viņš nesaprot, ka redzu vien viņu, dzirdu vien viņu....varbūt šī ir spēle vienos vārtos, varbūt es gaidu lielo dienu, bet viņam mērķis un uzdevumi citi? Kā saprast, ka ir vērts, kā saprast, ka nemeloju sev, kā saprast, ka es neesmu vienīgā, kurai lielie dzīves mērķi ir attiecības, laulības un ģimene? kā zināt ko viņš patiesībā vēlas? Esmu jautājusi, bet ziniet kā, gudrs vīrietis pateikt to, ko sieviete grib zināt, aiz savas muguras sakrustojot pirkstus..!
Jauku vakaru vēlot!
09.03.2015 17:42 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
Nelasīju tekstu, bet atbildot uz jautājumu - jā! Esmu redzējusi pieaugušas sievietes kuras uzvedās kā pusaudzes, samīlejušās savā jaunajā brūtgānā.
09.03.2015 17:44 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nelasīju tekstu, bet atbildot uz jautājumu - jā! Esmu redzējusi pieaugušas sievietes kuras uzvedās kā pusaudzes, samīlejušās savā jaunajā brūtgānā.

+++
09.03.2015 17:48 |

Reitings 10126
Reģ: 19.11.2014
Tu esi muļķe.
09.03.2015 17:48 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
vienīgais ko viņš spēja pateikt- " Ir divi varianti:1) Vai nu Tu atzīsi, ka esi TĀDA sieviete; 2) Es darīšu tieši tā pat." Un tad ieslēdzās mans monologs ar sevi...... ko pie velna viņš atļaujas? Lieki piebilst, kad eju uz darbu, kosmētika aizliegta, esmu liela dziedātāja, bet kolektīvos neļauj dziedāt, nedod Dievs kāds vīrietis tur būs, uz bibliotēku neļauj iet- ir taču elektroniskās grāmatas ( pats pabeidzis maģistratūru, strādā varenā uzņēmumā, daudz pavada laiku savos hobijos).

neko tev neļauj, izlasot radās iespaids,ka nonstopā klanies un pakļaujies viņam, bet kungs, redziet, nevar izdomāt. Manipulē ar precēšanos,lai tu tikai līstu no ādas laukā, jo noteikti redz, ka tev viņu vajag vairāk,kā viņam tevi.
Fuj..izlasot tekstu man reāli ir riebuma sajūta radās.
TĀDA sieviete...es tavā vietā vēl viņam parādītu KĀDA TIEŠI sieviete es esmu un tā,ka maz neliktos.
pats sieviešu mīlulis un babņiks, bet tu nedrīksti acis uzkrāsot....pašai neliekas aizdomīgi? kas vainīgs,tas bailīgs.
vispār riebjas..kas tās par sievietēm, kas pakļaujas? Vecis pats pupturi nenēsāt- nenēsāsiet? Matus neķemmēt - neķemmēsi? Izlēkt pa logu- lēksi?
09.03.2015 17:53 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tu esi muļķe.

un plusā tam visam māte vīrietim, nevis draudzene vai mīļotā sieviete. :D taisi ēst, dzīvo viņam, klausi uz vārda un gan jau seksu pasniedz uz paplātes.
cik vēl, lai tu pati saskatītu, ka tas nav īsti forši? kravā mantas, dodies pie draudzenes, paraudi SAVAI mātei uz pleca un atgriez sevī skaisto, pašpārliecināto sievieti! Iegādājies jaunu kosmētiku, nokrāso matus, aizej uz ballīti.. sieviete mīļā, DARI KAUT KO. Un tici man - NAV par vēlu. (l)
09.03.2015 17:54 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Vecis pats pateiks pupturi nenēsāt- nenēsāsiet? Matus neķemmēt - neķemmēsi? Izlēkt pa logu- lēksi?
09.03.2015 17:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Viņš Tevi vērtē pēc savas mērauklas... Tāpēc arī neuzticas.

Turklāt arī neciena Tevi, jo kontrolē. It kā Tu būtu pavasara kuce, kas jāpiesien.. :(
09.03.2015 17:55 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Psc, to nevari , šo vari , lai algo pavāru + majkalpotaju un lieta darīta .
09.03.2015 17:58 |

Reitings 7
Bāc, un nepierakstīju vēl ko- viņš kategoriski atsakās, lai es kaut kur publicētu mūsu kopbildes, atrunājoties- mēs taču visur ejam kopā, visi mani draugu zina, ka esam pāris utt. Vēl mina, ka bildes esot tik ļoti mīļas, tuvas viņam, personīgas, nevēlas tās izlikt publiskai apskatīšanai! Nu ko ,varbūt pa spīti, ņemt uz iesplļaut virtuāli acīs un iebliezt kā profila bildi ?
09.03.2015 18:00 |

Reitings 10126
Nu ko ,varbūt pa spīti, ņemt uz iesplļaut virtuāli acīs un iebliezt kā profila bildi ?

Jā. Vēl ieraksti kaut ko zīmīgu, lai mīļākajām nevarētu iestāstīt, ka tu esi viņa mīļā māsīca.
09.03.2015 18:04 |

10 gadi
Reitings 8191
oijjj, čikita, kā tevi tur čakarē. :D simtpunkt šim vēl 3 tādas kā tu un visas kā jēriņi ganās savās mājiņās.
09.03.2015 18:06 |

Reitings 10126
Vēlams facebookā, viņa laika joslā, lai parādītos. :)
09.03.2015 18:08 |

Reitings 7
Cik viņam tā darba noņemt, ātrāk kā nošķaudīties :D , bet paldies par ieteikumu un ieteikumiem :)! katru komentāru lasu ar smaidu, smaidu par to, ka neesmu viena, lai gan diezgan, lai neteiktu varāk muļķīgā situācijā, kuras vaininiece esmu vien pati....
09.03.2015 18:12 |

10 gadi
Reitings 8191
sarosies, saņem sevi SAVĀS ķetnās! :D (l)
09.03.2015 18:13 |

Reitings 7
Cik viņam tā darba noņemt, ātrāk kā nošķaudīties :D , bet paldies par ieteikumu un ieteikumiem :)! katru komentāru lasu ar smaidu, smaidu par to, ka neesmu viena, lai gan diezgan, lai neteiktu varāk muļķīgā situācijā, kuras vaininiece esmu vien pati....
09.03.2015 18:13 |

Reitings 7
Un vēl kas, kas apstiprinātu manu pilnīgo prāta prombūtni- tad, kad viņš ir mājās, kas ir reti, viņš pavada laiku pie datora, vakar es viņu vien trīs stundas, pārējo laiku pavadīja blakus istabā spēlējot spēlītes. Tik piebilda- tā es atslēdzos....
09.03.2015 18:21 |

Reitings 11162
nu kur var šitā izdabāt ?
vispār man ir reāli zināms vīrietis kuram jau 20+ gadus ir 2ģimenes , abās aug bērni , viena dzīvo , privātmājā Berģos , otra dzīvoklī Jūrmalā ....
09.03.2015 18:23 |

10 gadi
Reitings 8191
pārlasi rīt šo diskusiju :D
09.03.2015 18:23 |

Reitings 11162
Winterrai taisnība .

Bet es te tikko tā padomāju , ka soc. tīkli un internets šos dubultās dzīves cienītājus var trakus padarīt
09.03.2015 18:29 |

Reitings 7
Wee, kā Tu to domā :)?
09.03.2015 18:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits