Sveikas, šajā īpaši siltajā un pavasarīgajā dienā! Ejot garām dobēm pamanīju sniegpulkstenītes un pirmās krokusa galviņas....Daba mostas, putni atgriežas, bet sirds guļ ziemas miegā...!
Esmu nesaprašanā pati par sevi, savām attiecībām, iespējams, ka to visu, kas uz sirds varēju uzrakstīt uz parastas papīra lapas, bet acīm redzot esmu gatava gan uzmundrinātājiem, gan padomiem, gan spērienam pa pēcpusi!
Esmu attiecības, neteikšu , ka vareni ilgi- nosvinējām pirmo gadu, bet balsoties, ka vairs neesmu pati jaunākā jauniete, priecājos par šo gadu!
Iepazinos ar lielisku vīrieti, iepazīšanās nebija plānota, attiecības ar šo cilvēku nebija plānotas- nekas nebija plānots....! vārds pa vārdam, konstatējām līdzīgās intereses, hobijus, talantus...sākām tikties...Es zināju ar ko tiekos- šis vīrietis bija meiteņu mīlulis.....Jo vairāk laika pavadījām kopā, jo vairāk pieķēros...! Jā, jau sākotnēji biju sevi nokodējusi- viņā nevar iemīlēties,bet ja smadzenes ir vājākas par sirdi, tad rezultāts ir viens- es iemīlējos....! Ar laiku nācās vilties viņā, sevī- uzzināju, ka viņš labprātīgi sūta vēstules citām....ja kāda viņam zvana, viņš ar laipnību atbild zvaniem utt....it kā nekas neparasts...!Vai ir ticies ar citām?-pieķērusi neesmu, pēc laika viens otram atzināmies mīlestībā, viņš ir ārkārtīgi maigs, lielisks, mans vīrieša ideāls, nu jau no jaunā gada dzīvojam kopā, bet kur ir problēma, kādēļ žēlojos un par ko? Viņš ir ārkārtīgi greizsirdīgs, pamats nav, vismaz es pēc sava sieviešu prāta to spriežu...! nedēļas nogalē sanāca negaidīta tikšanās ar kādu sen nesatiktu draugu, viņš laipni pie manis pienāca un apskāva, protams, es zināju, kas būs turpinājumā, un protams, mans mīļotais vīrietis kļuva kā pūķis....vienīgais ko viņš spēja pateikt- " Ir divi varianti:1) Vai nu Tu atzīsi, ka esi TĀDA sieviete; 2) Es darīšu tieši tā pat." Un tad ieslēdzās mans monologs ar sevi...... ko pie velna viņš atļaujas? Lieki piebilst, kad eju uz darbu, kosmētika aizliegta, esmu liela dziedātāja, bet kolektīvos neļauj dziedāt, nedod Dievs kāds vīrietis tur būs, uz bibliotēku neļauj iet- ir taču elektroniskās grāmatas ( pats pabeidzis maģistratūru, strādā varenā uzņēmumā, daudz pavada laiku savos hobijos). Kāda sieviete, ne es pīpēju, ne dzeru, uz pasākumiem neeju-pele, kas pele, un nu esmu nostādīta izvēlē- viens idiotisms vai otrs??? Tad sekoja pats interesantākais....Vairākas reizes viņš ir ieminējies par kāzām, precībām, viņam LIEKOTIES, ka esmu sieviete, kuru var apprecēt, bet līdz tam kastings- ēst gatavo, māju uzkopj, gludina, ir prāts, pakļāvīga gultā utt., bet nu esmu nositusi viņā vēlmi- " Es nezinu kāda sieviete esi!" Fui, gadu ar mani kopā, bet viņš vēl nezinot, nu ja, ka tik naktī par harpiju nepārvēršos....Kur ir problēma- kad es uzzināju par viņa sarakstēm, es noticēju, ka viņš mainīsies, centos uzticēties, lai gan ārkārtīgi grūti un smagi bija, bet pie šādas situācijas, kurā manuprāt nevajadzēja taisīt greizsirdības scēnas- divas dienas ar mani nerunāja, pluss- viņš cerēja, ka esmu apprecēšanas vērta, es esmu 100% pārliecināta, ka viņš ir tas vīrietis, ar kuru vēlos ģimeni, nākotni, bet viņam redz jāskatās- " visam savs laiks", es ļauju viņam darīt to, ko viņš vēlas- basketbols utt., bet es- gaidu katru vakaru līdz plkst.22 mājās, ar siltām vakariņām. Manī iestājušās pārdomas- un ja es gaidu lieki, ja es ceru veltīgi, ja es nesaskatu ,ko viņš patiesībā no manis vēlas???
Katru dienu saka, cik ļoti mīl, katru dienu ir mīļs, bet tas pārējais, kaut sit nost, viņš ir tik greizi greizsirdīgs...viņš paziņoja, ka iepriekšējās attiecībās nekad nav bijis greizsirdīgs...? Es neradu pamatu, bet tā pat dažreiz liek man justies tā, it kā es būtu sieviete, kura tik gaida kā uzsmaidīt kādam vīrietim, pakoķetēt utt.! Viņš nesaprot, ka redzu vien viņu, dzirdu vien viņu....varbūt šī ir spēle vienos vārtos, varbūt es gaidu lielo dienu, bet viņam mērķis un uzdevumi citi? Kā saprast, ka ir vērts, kā saprast, ka nemeloju sev, kā saprast, ka es neesmu vienīgā, kurai lielie dzīves mērķi ir attiecības, laulības un ģimene? kā zināt ko viņš patiesībā vēlas? Esmu jautājusi, bet ziniet kā, gudrs vīrietis pateikt to, ko sieviete grib zināt, aiz savas muguras sakrustojot pirkstus..!
Jauku vakaru vēlot!