Nevaru izlemt par savām attiecībām

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Kopā esam 3,5 g. un nevaru izlemt attiecības glābt vai izbeigt.
+ Prognozējams, uzticams, uzticīgs
+ Sedz dzīvokļa, komunālos maksājumus, viņa dzīvoklis atrodas pie manas darba vietas.
+ izskatīgs
+ daudz sasniedzis, izglītots.
+ grib būt ar mani kopā.
+ līdzīgi aktīvs man.
+ dod man brīvību iet kur gribu brīvajā laikā.
+ piedod manu viduvējo saimnieciskumu.
+ nedaudz, bet regulāri palutina-pērk ziedus, kādu smuku lietiņu utt.
+ ļoti jauki radi viņam.

- holēriķis, bļauris. psihot sāk ļoti ātri un ātri arī nomierinās.
- parupjš. lieto rupjus vārdus, pārsvarā uz citiem vai tāpat dusmās, bet mani pašu ir spējīgs nosaukt par stulbu (tālāk gan vēl nav gājis).
- sekss retāk kā gribu
- emocionāli egoistisks (paretam). ja man ir grūti, reizēm atbalsta vietā, vēl vairāk mani apgrūtina, jo nezin/nemāk pareizi reaģēt.
- nemāk sarunāties par attiecībām. solās laboties, bet turpina pa vecam.
- sanāk raudāt par viņa rakstura asumiem apmēram reizi mēnesī. Kādu reizi arī retāk, bet pa lielam vidēji tā.
- ja šķirsimies tad tomēr man sāpēs. pirmās un vienīgās nopietnās attiecības.
08.03.2015 18:56 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Artemzija, tu tiešām saskatīji visā tikai to, kas pašai aktuāls. Sabojāta psihe manuprāt, ir tikai tev. Lūdzu, izvairies no šīs diskusijas turpmāk, jo sajūta, ka raksti pilnīgi ne pa tēmu :)

Es jau lēmumu esmu pieņēmusi. Paldies pa viedokļiem :)
09.03.2015 09:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es ierosinu mest monētu! Cipars - paliec, ģērbonis - šķiries :D
09.03.2015 09:22 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Viss ir pa tēmu, ko rakstu. Ja nevēlējies komentārus, neveido tēmu. Uzreiz kā neglauda pa spalvai, sākas šie bērnišķīgie komentāri.
09.03.2015 09:32 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jā, pieņem cilvēku, kāds ir, bet tad nesūdzies par zilumu uz acs un smaidi :) (tas ne par autori, bet par domu kā tādu).
Psihopātiem jāiet pie ārsta, nevis jāveido attiecības.
09.03.2015 11:49 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Un ko Tu tagad gribi peec 3,5 gadiem? :-D Peec galiigi psiha vai maniaka neizklausaas tas viirishkjis. Vieniigaa probleema ir taa, ka esi sev ljaavusi uzkaapt uz galvas. Vins to tagad uzskata par normaalu attieksmi un probleemu pats nesaskata. Vinjam ir paarlieciiba, ka Tu esi blakus un nekur jau neaiziesi, taa luuk.

Atsuuti pie manis, vins driiz vien ar liegu smaidu uz luupaam gatavos man vakarinjas nevis vaarstiis muti, kaa arii no ledusskapja nokritushos aaboliishus, jauki smaidot, salasiis nevis uzspraags :-D
Tas taa ironijai.

Bet fakts ir taads, ka viirieshi pret jums izturas tieshi taa, kaa juus ljaujat pret sevi iztureeties.

P.S. Leemums par padziivoshanu atsevishkji pareizs, ja peec taa nekas nemainaas, pamet bez emocijaam. Ja esi vinjam tieshaam svariiga, ljoti aatri viirietis saaks filtreet savu valodinju un izdariibas, lai dabuutu Tevi atpakalj.

8-)
09.03.2015 12:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Bet fakts ir taads, ka viirieshi pret jums izturas tieshi taa, kaa juus ljaujat pret sevi iztureeties.
+++
09.03.2015 16:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits