Nevaru izlemt par savām attiecībām

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Kopā esam 3,5 g. un nevaru izlemt attiecības glābt vai izbeigt.
+ Prognozējams, uzticams, uzticīgs
+ Sedz dzīvokļa, komunālos maksājumus, viņa dzīvoklis atrodas pie manas darba vietas.
+ izskatīgs
+ daudz sasniedzis, izglītots.
+ grib būt ar mani kopā.
+ līdzīgi aktīvs man.
+ dod man brīvību iet kur gribu brīvajā laikā.
+ piedod manu viduvējo saimnieciskumu.
+ nedaudz, bet regulāri palutina-pērk ziedus, kādu smuku lietiņu utt.
+ ļoti jauki radi viņam.

- holēriķis, bļauris. psihot sāk ļoti ātri un ātri arī nomierinās.
- parupjš. lieto rupjus vārdus, pārsvarā uz citiem vai tāpat dusmās, bet mani pašu ir spējīgs nosaukt par stulbu (tālāk gan vēl nav gājis).
- sekss retāk kā gribu
- emocionāli egoistisks (paretam). ja man ir grūti, reizēm atbalsta vietā, vēl vairāk mani apgrūtina, jo nezin/nemāk pareizi reaģēt.
- nemāk sarunāties par attiecībām. solās laboties, bet turpina pa vecam.
- sanāk raudāt par viņa rakstura asumiem apmēram reizi mēnesī. Kādu reizi arī retāk, bet pa lielam vidēji tā.
- ja šķirsimies tad tomēr man sāpēs. pirmās un vienīgās nopietnās attiecības.
08.03.2015 18:56 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Ehhh, nu re, kā profili sajuka. Neveikli.
08.03.2015 20:58 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Drošības pēc somas jau aizved kaut kur prom pirms sarunas, ka vel neizdomā vinas savākt lai tu nebrauktu nekur vai ar neizmet pa logu laukā.

Nu re, pa abām kopā mums plāns gatavs :D
08.03.2015 20:59 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Vilhelmīne, divi profili, jo te sēž man pazīstami cilvēki. nu un protams, sajaukt ir neveikli :D bet nu jau pofig :D

Esmu pieņēmusi lēmumu.

Nordic Belle cik ilgi biji kopā tajās viduvēji laimīgajās attiecībās? Ar tagadējo vīru problēmu nav?
08.03.2015 21:01 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu re, pa abām kopā mums plāns gatavs

Bet ar tām somām tiešām var būt problēmas, pati esmu saskārusies ar to ka mani cenšas noturēt uz vietas savācot manas mantas, turot tās, bet tādā gadījumā es labāk izvēlos palikt bez mantām nekā pakļauties otra iegribai.
08.03.2015 21:02 |

Reitings 680
Palasīju veco diskusiju. Īstenībā, tik traki vairs nav. Katru dienu vairs nebļaustās. Bet tāpat pietiekami bieži.
08.03.2015 21:03 |

Reitings 6750
Ārprāts, kā man zemenes sagribējās. Ohhh, kāds offtopics.

Tu jau zini, ka šis lēmums jāpieņem tikai tev pašai. Lai veicas!
08.03.2015 21:05 |

Reitings 680
Te ir daudz ļoti jaukas, gudras, atbalstošas meitenes. Liels paldies :) Jūtu, ka lēmums sāk nobriest.
08.03.2015 21:08 |

Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Ja esi pieņēmusi lēmumu šķirties- pareizi dari! Tiešām! Protams, centīsies atrunāt vai pārliecināt,ka mainīsies, bet tas nav iespējams... pasaki,ka jūsties pazemota, noniecināta,ka nespēj elpot esot tādās attiecībās un lai laiks rāda kā tava dzīve iegriezīsies. Nāks kāds pretim pa ielu... jo ir pavasaris un būs tauriņi :-D
08.03.2015 21:12 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Tiešām, saproti, ka, ja viņš tevi apsaukā, bet pēc tam samīļo un nosauc par Saulīti, protams, gribēsies atcerēties to foršo. Bet sliktais jau nepazūd... Un nav pieņemama apsaukāšanās vispār. Kaut kādi desmitgadnieku izgājieni..
08.03.2015 21:13 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Viduvēji laimīgajās biju gandrīz 5 gadus. Mans lūzuma punkts bija tas, ka sapratu, ka viņš neredz/nemīl mani, bet gan kādu manis versiju, kas man pat īpaši nepatīk. Un visa tā diagnožu uzstādīšana ar "tu jau esi tāda un tu domā tā" un tamlīdzīgi. Ne negatīvi, bet lieki un maldīgi. Man bija sajūta, ka viņš mani liek savos rāmjos un apgriež manus spārnus.

Ar vīru tādu problēmu nav. Jā, strīdamies ik pa laikam, arī par sīkumiem, bet tas ir pilnīgi savādāk. Nezinu kā, lai to paskaidro, bet pilnīgi, pilnīgi savādāk...
08.03.2015 21:17 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Jūtu līdzi. Dzīvoju ar holēriķi jau 3 gadus,kopā esam 4. Ir brīži,kad gribās sūtīt viņu dillēs. Reizēm ir rupjš,lamājas,dusmās esmu saukta ne tikai par stulbeni,tas būtu tas maigākais. Ir kaut kādi periodi,kad ir labi,šķiet varētu visu mūžu tā dzīvot un tad ir kritums,kad viss atkal ir galīgā pakaļā. Roku pret mani nav pacēlis nekad,bet dusmās sienā iesitis bedri gan. Jo ilgāk ievelkas tie krituma brīži,jo trakāk,jo šajā laikā nav nekādas vēlmes kādiem intīmiem brīžiem,kas viņu,protams uzvelk,tad šis viss ievelkas. Izrunāties neiespējami,paliek nikns,ka kaut ko pārmetu,meklē vainu manī. Esmu ļoti mierīga pēc dabas,klusa,lēna,grūti sadzīvot ar cilvēku,kas aizsvilstas par niekiem un tad nesaprot,ko tādu izdarijis un atkal ir dusmīgs par to,ka es esmu uzpūtusies. Cieņa? Nezinu vai viņš tādu pret mani izjūt.
08.03.2015 21:31 |

Reitings 346
Reģ: 27.10.2009
Harmony - vai Tava mīlestība ir tik stipra pret viņu un tik vāja pret sevi, ka neko nemaini?! :-/
08.03.2015 21:37 |

Reitings 680
Harmony, redzu cik lidzīgas mums situācijas. Pilnīgi nopietni! Mans varbūt ir kādi 5-10% mierīgāks, jo paldies dievam materiālos kaitējumus neīsteno. Bet situācija ir dikti līdzīgi. Mums tas pats. Sekss ir ok, bet kad ir tie kritumi tad tas pazūd.

Labprāt ar tevi pačatotu privāti.
Sāpīgākais jau, ka savādāk cilvēciņš labs, ļoti bieži vien mīlīgs, labs, noklīdušu suni pabaros, kafiju gultā pienesīs, bet tas viss līdz brīdim kad sāks psihot par sīkumiem. Šodien tas viss sākās ar to, ka no ledusskapja novēlās ābolu maiss :D

Man liekas tādus bļaurus vajag kaut kur sarakstu ar tādiem vīriešiem izveidot, lai citas neiekrīt. Nenovēlu nevienam šķietami labu cilvēku, bet kurš nevalda par savām emocijām. Ļoti kaitinoši mans mēdz dauzīt stūri kad brauc.
08.03.2015 21:45 |

Reitings 680
Harmony, ko tu pārdzīvo, tev tikai 22 gadi. Tev jau nu točna ir laiks dabūt visu ko gribi no attiecībām :) Labprāt tevi atbalstītu kaut ko mainīt!
08.03.2015 21:52 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Tu zini,pati sevi reizēm nesaprotu. Attiecību sākumā šķīrāmies vairākas reizes,tad es no viņa,tad viņš no manis. Parasti ne ilgāk kā uz vienu,divām dienām. Ja punktu liku es,viņš raudāja,solijās laboties,kas,protams,nav noticis. Kādreiz viņš pie katra kašķa šķīrās,līdz vienreiz pateicu,ka nākošreiz es atpakaļ nenākšu. Šobrīd viņš ir mana ğimene,puerasts,mīļš,savu mīlestību izrāda arī darbos,atbalsta materiāli,cenšas izsisties mūsu dēļ,uztraucas,pretēji šai situācijai būs tas,kurš teiks,ka jāsauc ātrie,dzīs pie ārsta un žēlos. Nav jau tikai tā,ka ir slikti,ir viņam arī plusi,bet tas holērisms ir drausmīgs.
08.03.2015 21:55 |

Reitings 680
Vot tā lieta kas nav bijusi ir, ka nekad neesam šķīrušies un arī dusmu karstumā man nav teicis, ka grib šķirties. arī trakākajās dusmās zinu, ka viņam nepietiek dūša par to runāt. tad sanāk, ka esi izlēmusi samierināties. Mans arī darbos apliecina mīlestību - gandrīz vienmēr iepērkas manā vietā, ucinās ap mani kad saaukstējusies un zāles pērk, nes manas kurpes labot, taisa man gada ienākumu deklarācijas, īsāk sakot, atvieglo ikdienu cik nu var, lai pati varu atpūsties. Sanāk tie holēriķi arī ļoti mīļi :( diemžēl, jo tāpēc grūti izšķirties.
08.03.2015 22:02 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Nelasīju visu diskusiju, bet vispār ko varu teikt - es dzīvoju kopā ar holēriķi, psihu un rupju vīrieti. bet ir lieli plusi, kas viņu pārvērš par vismīļāko un tuvāko man cilvēku - viņš ir tiešām uzticams un uzticīgs, nekad neies pa kreisi ne attiecībās ar mani, ne ar saviem draugiem un ģimeni... Viņš BŪS blakus, kad būs grūti - palīdzēs ar padomu, materiāli, klātesību... Viņš ir īsts un stiprs vīrietis - nemūk prom no problēmām un vienmēr pastāv par savu ES.

Pārējie viņa mīnusi pazūd, jo viņa nesavaldīgums ir pārlieku lielā emocionalitāte un es VARU pievērt uz to acis, jo saprotu viņu, atbalstu viņu.

Vienkārši saproti pati priekš sevis un izdari izvēli - pieņemt šo cilvēku kā savu vai nē. 3+ gadi tomēr ir daudz, un ja pa šo laiku neesi šķīrusies.. padomā, kā viņš patiesi sirdī attiecas pret Tevi un ko jūt! Es savu vīrieti nemainītu ne pret kādu citu!
08.03.2015 22:10 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Izlasīju Tavu pēdējo komentāru.. zini, tie visi ir dzīves sīkumi! Ja viņš ir blakus, kad Tu esi slima, kad vajag palīdzību ar nodokļiem vai kurpēm - viņš rūpējas par Tevi! Vienkārši novērtē to, tici man, tādu nav pilna pasaule! Mēs savos strīdos esam viens otru klapējuši un na* sūtījuši, bet tās ir emocijas, strīdi, galvenais ir pamats, ko jūs kopā būvējat - un ja varat uzticēties un atbalstīt viens otru īstos, grūtos brīžos, tad viss ir kārtībā. Nedrīkst otru izmainīt pēc sirds patikas... Mēs visi esam tikai cilvēki.. Es vismaz tā domāju ;-)
08.03.2015 22:13 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Mēs savos strīdos esam viens otru klapējuši un na* sūtījuši,

Cik "skaistas" attiecības.
08.03.2015 22:16 |

Reitings 6750
Viņš BŪS blakus, kad būs grūti

Tas man neiet kopā ar
"bļadj, tagad tevis dēļ man ir jākārto mīkstā"
, kad sievietei slikti un viņa ir jāved uz slimnīcu. (t) Tā kā cilvēki ir dažādi. Šis, acīmredzot, nav blakusesējs.
08.03.2015 22:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits