Nevaru izlemt par savām attiecībām

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Kopā esam 3,5 g. un nevaru izlemt attiecības glābt vai izbeigt.
+ Prognozējams, uzticams, uzticīgs
+ Sedz dzīvokļa, komunālos maksājumus, viņa dzīvoklis atrodas pie manas darba vietas.
+ izskatīgs
+ daudz sasniedzis, izglītots.
+ grib būt ar mani kopā.
+ līdzīgi aktīvs man.
+ dod man brīvību iet kur gribu brīvajā laikā.
+ piedod manu viduvējo saimnieciskumu.
+ nedaudz, bet regulāri palutina-pērk ziedus, kādu smuku lietiņu utt.
+ ļoti jauki radi viņam.

- holēriķis, bļauris. psihot sāk ļoti ātri un ātri arī nomierinās.
- parupjš. lieto rupjus vārdus, pārsvarā uz citiem vai tāpat dusmās, bet mani pašu ir spējīgs nosaukt par stulbu (tālāk gan vēl nav gājis).
- sekss retāk kā gribu
- emocionāli egoistisks (paretam). ja man ir grūti, reizēm atbalsta vietā, vēl vairāk mani apgrūtina, jo nezin/nemāk pareizi reaģēt.
- nemāk sarunāties par attiecībām. solās laboties, bet turpina pa vecam.
- sanāk raudāt par viņa rakstura asumiem apmēram reizi mēnesī. Kādu reizi arī retāk, bet pa lielam vidēji tā.
- ja šķirsimies tad tomēr man sāpēs. pirmās un vienīgās nopietnās attiecības.
08.03.2015 18:56 |

Reitings 1143
Nav tā, ka psiho katru reizi. īstenībā, biežāk tieši par sīkumiem.
Kad nesen riktīgi raudāju un teicu, ka nezinu vai gribu būt kopā tad bija kluss un ierāvies sevī.
08.03.2015 20:22 |

Reitings 1143
Miss Joker, pilnībā piekrītu katram vārdam :(
08.03.2015 20:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Eu nu labi, ja es esmu pārgurusi un izbesījusies, es arī varu izbrēkties pēc pilnas programmas, bet tas nenozīmē, kas es vīrieti situ ar pannu vai metu viņa mantas aiz durvīm. Nevajag dramatizēt.

Te drīzāk nepatīkamie aspekti ir iejūtības trūkums un ciņas trūkums.

Es arī brēkt sāku ne pirmajā attiecību gadā, bet gan tad, kad sāku hroniski neizgulēties un kad pārāk daudz kas tika sakārts uz maniem pleciem (itkā attaisnojošu iemeslu dēļ, bet tomēr)

Varbūt te arī ir jēga paņemt pauzi un padomāt, kas noticis, kas mainījies, un galvenais - kāpēc.

Bet nu turpināt kā ir varbūt nav labākā ideja.
08.03.2015 20:24 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nav tā, ka psiho katru reizi. īstenībā, biežāk tieši par sīkumiem.
Kad nesen riktīgi raudāju un teicu, ka nezinu vai gribu būt kopā tad bija kluss un ierāvies sevī.

Tad tā psihošana par sīkumiem ir vairāk dēļ tā ka viņš vienkārši grib izlādēt negadīvo kas sakrājies uz sirds, tas gan jau pat nav tik ļoti saistīts ar tevis izdarīto, kā vienkārši paša sliktā noskaņojuma rezultāts ar kuru nevar tikt galā un tai mirklī mainīt.

Tā klusēšana pēc tevis teiktā nav nekas pārsteidzoš, cilvēks viss drīzāk izvēlas neko neteikt jo negrib tiešām lai tas notiktu, tāpēc labāk patur mēli aiz zobiem.
08.03.2015 20:27 |

Reitings 1143
Pati neesmu tāda kas ārdās. Un patiesībā sapņu vīriešu tips man ir miera mika. Introverts, mierīgs, bet aktīvs. Bet nu toč piekrītu, ka nejau visi kuriem nosliece satrakoties ir arī kaušļi. Viņa tēvs bija vēl trakāks jaunībā, bet nekad mūžā nav aizskāris sievieti. Ironiski, bet ap 60 gadiem viņa tēvs BEIDZOT kļuva mierīgs. Es laikam tik ilgi nevaru gaidīt :D

Nākamnedēļ maģistratūras izlaidums, domāju, nosvinēšu to vēl kopīgi un tad pēc tam pēc pirmā tipiskā izgājiena aizbraukšu padzīvot pie omes, kurai uzmanība kā reiz būtu tīri noderīga.
08.03.2015 20:30 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Kolīdz nepaglauda pa spalvai, tā komentāri esot uzpūsti.

Ja mani vestu ar ātrajiem un viņš mani nosauktu par mīksto, pēc slimnīcas savāktu mantas. Un, ja viņam kaut kur ir jāizlādējas, lai iet kartupeļu maisus kraut, ne ārdīties manā priekšā.
08.03.2015 20:30 |

Reitings 6750
Nākamnedēļ maģistratūras izlaidums, domāju, nosvinēšu to vēl kopīgi un tad pēc tam pēc pirmā tipiskā izgājiena aizbraukšu padzīvot pie omes, kurai uzmanība kā reiz būtu tīri noderīga.

Nu re, divi labumi. Domāju, ka ļoti saprātīgs plāns. Ome arī būs priecīga!
08.03.2015 20:32 |

Reitings 17203
Ja mani vestu ar ātrajiem un viņš mani nosauktu par mīksto, pēc slimnīcas savāktu mantas. Un, ja viņam kaut kur ir jāizlādējas, lai iet kartupeļu maisus kraut, ne ārdīties manā priekšā.

Viss jau ir atkarīgs no tā kā to apvainošanu par mīksto pasaka, no vienas puses tas var tikt domāts tādā jokošanās veids lai ķipa censtos uzmundrināt slimnieci grūtā mirklī, savā ziņā sakot ka viņa ir spēcīgāka nekā pašlaik viņai liekas.
No otras puses tas tiešām ar tika tā domāts, lai gan negribas ticēt ka cilvēks pilnā nopietnībā to ir domājis kas teica slimam cilvēkam. '
Šeit tad atkal rodas jautājums, vai draugs to teica nopietni, vai sieviete to saprata pa savam lai gan tas tā nemaz nebija domāts? Ir cilvēki kas nemāk ar tādām situācijām tikt galā tāpēc labāk izvēlas sulbi pajokot labāk, nekā censties pateikt ko patiesi uzmundrinošu.

Zini no dzīves pieredzes, man bija tāds kurš gāja malku skaldīt kad bija nikns un mani tas vel vairāk nokaitināja ka izrunāties nevarēja normāli jo cilvēks sevī noslēdzas. No vienas puses tad labāk lai izlādējas kaut vai bļaujot, bet pēc tam arī normāli spēj izrunāties, nevis tik noslēgties sevī un izliekas ka viss labi.
08.03.2015 20:38 |

Reitings 6750
tādā jokošanās veids lai ķipa censtos uzmundrināt slimnieci grūtā mirklī, savā ziņā sakot ka viņa ir spēcīgāka nekā pašlaik viņai liekas.

Mums ar draugu arī ir melnais humors cieņā, tad saprotu... Domāju, ka te var atšķirt, ka joks tas nav bijis. Vai arī tomēr draugs jokoja, autore?
08.03.2015 20:41 |

Reitings 1143
Nu protams, kad ātrie atbrauca tad jau atmaiga un krāmēja man somas, bet tika nodirsta man ideja saukt tos ātros. Pilnīga neticība, ka es saprotu ko daru. Bet man jau toč likās, ka labāk lai ir nikns, bet sāpes un sliktumi bija jau neizturami.

Nu par to sišanu un mantu izlikšanu tiešām uzpūsti komentāri. Galu galā, es laikam tikai savus vecākus pazīstu tik labi kā viņu :D

Rīcības plāns man ir. Stulbi, ka ļoti reti kuram veicas ar to, ka bez sāpēm var izšķirties no nepilnīgām attiecībām ja nu tādas ir :/

Nākamais jautājums galvā rodas vai labāku vīrieti ir viegli atrast un vai es vēl paspēšu to realizēt neesot vecuma kategorijā kura ir riska grupas grūtniece :D
08.03.2015 20:41 |

Reitings 1143
Minci, nejokoja galīgi. Teica nikns ar dusmām uz lūpām un sāka kārtot māju sakot - "bļadj, tagad tevis dēļ man ir jākārto mīkstā" :(

Oi, man tādi malku skaldītāji ir tieši priekš manis. Vīrieši reti māk izrunāties, bet labāk lai izlādē kkur citur nevis uz manis. Jo neko sakarīgu tajās dusmās nepasaka un tas ir reāli pārāk bieži.
08.03.2015 20:44 |

Reitings 17203
Nu protams, kad ātrie atbrauca tad jau atmaiga un krāmēja man somas, bet tika nodirsta man ideja saukt tos ātros. Pilnīga neticība, ka es saprotu ko daru. Bet man jau toč likās, ka labāk lai ir nikns, bet sāpes un sliktumi bija jau neizturami.

Cilvēki ar ir dažādi, cits sauks ātros pie vieglām galvas sāpēm, bet cits atkal tikai tad kad jau uz nāves gultas burtiski būs un pat tad vel centīsies pretoties. Iespējams tavs draugs vienkārši ir no tiem otrajiem, tāpēc viņam tas likās kā pārspīlējums kad tika nolemts par ātrajiem, līdz protams brīdim kad viņi tiešām ar atbrauca.

Protams nesaku ka tāpēc ar draugu vajadzētu palikt jo dažreiz varbūt lietas ir izskaidrojamas kas un kā, galvenais ir lai abi attiecībās būtu apmierināti un gatavi sadarboties, ja tas nenotiek, tad nav jēga nemaz turpināt attiecības.

Vel gan jautājums, kad jūs esat kopā un viss ir labi, vai tad arī tevi māc šaubas par attiecībām? Vai ar tu jūties tajā mirklī laimīga ka esat kopā? Vai bieži ir tādi labie brīži, vai vairāk tomēr sliktie?
08.03.2015 20:49 |

Reitings 6750
"bļadj, tagad tevis dēļ man ir jākārto mīkstā"

Izlasot šo citātu, manas pirmās domas ir "Es muktu, atpakaļ neskatīdamās". Kā tajā reklāmā - tu esi sieviete, ne trauku mazgātāja. Apdomājoties spriežu, ka, jā, viņš droši vien ir emocionālais tips, kas saka, ko domā. Nesaku, ka tiešums ir slikta lieta, bet man liekas, ka te jau ir aiziets par tālu. Es sev tādas attiecības negribētu :(

Nu turies! Es ieteiktu izrunāties un tad izvākties. Es laikam pabeigtu maģistru, saliktu somas, sagaidītu vīrieti mājās, pastāstītu kas un kā, tad tikai aizbrauktu. Lai arī viņš nepaliek neziņā, lai saprot. Var jau būt, ka aizdomāsies... Ja tomēr ne, tad šķirtos pavisam.

Baudi taču dzīvi! Nav jābūt cietējas lomā visu laiku!!! Esi taču vēl jauna sieviete. Ej uz klubiem, izdejojies un priecājies par dzīvi, ne klausies, kā viens izlādē visu savu negatīvo enerģiju uz tevis :-/
08.03.2015 20:51 |

Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Gadu atpakaļ jau esi rakstījusi ko līdzīgu: http://cosmo.lv/forums/topic/152924-stridi/

Es uzskatu,ka tas nav jāpacieš. Var uznākt kaut kāda depresija, stress darbā un kaut kā palikt nesavaldīgs, bet ne jau tik ilgi. Tāds ir viņa raksturs, jeb tieši nav rakstura,ka ātri aizsvilstās.

Labāk šķirties un dzīvot savā harmonijā, tie plusi,ko esi pieminējusi nav tā vērti, lai paciestu šādas attiecības.
08.03.2015 20:52 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Zini... Ja cilvēks kādu mīl, viņš drīzāk pats sauks ātros pat nieku dēļ, jo uztraucas par mīļoto cilvēku, nevis viņu par to nodirsīs!
08.03.2015 20:53 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Pirms gadiem 7 arī biju līdzīgā situācijā (čalis bija baigi foršs, gudrs, mīļš un lielisks, bet bija arī sēne, mājās sēdētājs, ļoti konservatīvs un par to lepns) un no tā čaļa izšķīros. Man ir bijuši 7 lieliski gadi ar daudziem piedzīvojumiem, ceļojumiem un nu jau 3 gadi attiecībās ar brīnišķīgu vīrieti un lielisku vīru. Savukārt augstākminētais bijušais joprojām dzīvo un strādā turpat un ir jauks īgņa, kam tūdaļ būs 40 un kas uzskata ka ir pārāk vecs lai jelko savā dzīvē mainītu. Bet tā viņš domāja arī tad, kad viņam bija 30... Ļoti priecājos, ka neļāvos pavadīt vēl n gadus dzīvojot tādā ērtā puslaimīgā viduvējībā, kas it kā ir laba, bet tajā pat laikā nē.
Nesaku, ka tev jādara tāpat kā man, bet es nedomju, ka ir baigi vērts baidīties, ka tu vari palikt viena un tapēc tev jāpavada dzīve ar vīrieti attiecībās kuras tevi neapmierina.
08.03.2015 20:54 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Tie brīži labie un sliktie ir 50 uz 50. Labajos brīžos esmu laimīga un nešaubos. Bet pēdējo pusgadu šaubu ir tomēr vairāk nekā cerības, ka viss būs ok. Es neceru, ka kaut kas mainīsies, tikai jautāju sev - vai es esmu ar mieru tā dzīvot, varbūt tikai par 10% labāk (ja pati ļoti censtos).

Un par tiem diviem tipiem piekrītu. Es arī esmu tas pirmais, bet atskatoties nevaru pat iedomāties kas ar mani būtu ja es nebūtu vislaik pie sistēmām un ar stiprām zālēm un šķidru pārtiku divas nedēļas ēdusi. Es pat pirmās divas dienas gandrīz negulēju. Tiešām tādā smagā formā dabūju :\
08.03.2015 20:56 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Jo vairāk komentāru, jo trakāk. Es no tāda vīrieša bēgtu! Un ne jau pēc trim mēnešiem, bet tūlīt pat!
08.03.2015 20:56 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
bļin, ne no tā profila trāpīju :D jā, Chiepina, pieķēri mani, ka nav pirmā tāda diskusija :D Un īstās jūtas arī tikai caur otru profilu varēju atklāt :D
08.03.2015 20:57 |

Reitings 17203
Ja šāda veida problēma ir jau vairāk kā gadu, tātad gandrīz 1/3 daļu attiecības laika, tad tiešām labāk ir šķirties. Ja jau gada laikā neesi spējusi ar šo cīnīties, tad nedomāju ka ar izdosies.

"bļadj, tagad tevis dēļ man ir jākārto mīkstā"

Tas vārds mīkstā vel nebūtu tas trakākais, bet tas pārējais teikums gan man neiet pie sirds, nevēlētos tādam cilvēkam blakus uzturēties.

Es laikam pabeigtu maģistru, saliktu somas, sagaidītu vīrieti mājās, pastāstītu kas un kā, tad tikai aizbrauktu.

Drošības pēc somas jau aizved kaut kur prom pirms sarunas, ka vel neizdomā vinas savākt lai tu nebrauktu nekur vai ar neizmet pa logu laukā.
08.03.2015 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits