Mani nekad lāga nav uzrunājusi gaļa, piedzima mazā,bērniņam bija piena olbaltumu nepanesība, nācās atteikties no piena produktiem, tā rezultātā kļuvu par vegāni!
Atradu mājās sen pirkto grāmatu par svaigēšanu (pirku svaigo recepšu dēļ, galīgi nezinot kas ir svaigēšana)
nu tā, jau no janvāra cenšos šo visu piekopt, sākumā pirmos 2 mēnešus turējos ļoti labi, bet pašlaik esmu drīzāk vegāne ar milzīgu !! svaigēšanas ievirzi!
Iegādājos dehidratoru, plānā jaudīgais blenderis.
Ko varu teikt - nekas nenotiek uzreiz un tam NOTEIKTI ir jābūt pakāpeniskam procesam, kā jau iepriekš minēja!
Uzskatu, ka, ja pareizi to visu dara, tad neko sliktu tas veselībai nenodara. Bet ir nepieciešams nopietni izanalizēt informāciju, lasīt dažādus materiālus un mācīties! kā arī klausīties savā organismā, lai nekas nenotiek piespiedu kārtā!
Man ļoti noderēja un noder šis
http://youtu.be/y_2MY7xWgf4
Ieguvumu daudz, pašsajuta super, BET kamēr organisms attīras, jāiziet cauri "lomkām" un untumainam garstāvoklim.
Lielu prieku sagādā restorāni, kuros ir iespējams iegādāties svaigus salātus, tad sajūta ir super. Daudzās vietās tādas iespejas nav :D
Hmm, un galvenais ko esmu sapratusi, svaigēdājam jārūpējas par sevi nepārtraukti, reāli nevar ieiet veikalā un nopirkt gatavu... *tos pašus cepumus utttt