..atkal par krāpšanu

Reitings 43
Reģ: 23.01.2014
Man šobrīd nav cilvēka, kuram izkratīt sirdi, tāpēc rakstu te.
...Pēc vairākām ilgstošām attiecībām es beidzot satiku cilvēku, kurš spēja dot neizsmeļamu mīlestību, un kuram es spēju atvert savu iepriekš sāpināto sirdi. Ar kuru kopā varēja plānot nākotni, gulēt sniegā zem klajas debess un skatīties zvaigznēs, skriet pa pilsētas centru basām kājām cauri peļķēm un ļauties neviltotiem smiekliem. Sajust to nebeidzamo laimi, kad tevi katru rītu modina ar bučām un kukaragā nes uz virtuvi kopīgi paēst brokastis. Es tik pārliecināta un priecīga par savu laimi, par šo cilvēku vēl nebiju bijusi nekad! Cilvēks ar kuru bija kopīga attiecību uztvere - galvenais uzticība, cieņa un mīlestība. Es pirmo reizi dzīvē sajutu, kā tas ir, kad sieviete vēlas veidot ģimeni un nākotni, ir gatava nopietnam solim. Un viņš bija vairākkārt teicis, ka ir gatavs nopietnam solim, viņš vēlējās darīt mani laimīgāku ar katru dienu. Un katru dienu to atkārtoja.
...līdz vienu dienu neatzinās, ka ir mani krāpis. Skaidrā, pats to vēlēdamies. Man asaras, cerības sagrautas, viena vienīga vilšanās sajūta. Viņš vienmēr man atkārtoja, ka nesaprot tos vīriešus kuri krāpj maitenes, un neļāva man pat domāt par šo tēmu! Vienmēr atkārtoja - "Es neesmu tāds kā visi!! Visi vīrieši nav vienā maisā bāžami! Es esmu tavs, un Tu mana vienīgā, uz mūžu.. Dievs tam liecinieks"
Meitenes... vai tiešām var būt tā, ka ir tādi cilvēki, kuri var tēlot sevi uzticīgu un uzticamu ilga laika garumā? Mums bija tik lieliskas attiecības, it visā - dvēseliski un fiziski! Es lūdzu Dievu, lai mums viss izdodas. Mēs pat neilgi pirms tam gājām uz baznīcu kopā, pirmo reizi sajutu, cik mēs esam tuvi viens otram. Viņš sēdēja, nobirdināja asaru un skūpstīja manu pieri un teica, ka par mums palūdzies, lai viss izdodas.
Un tagad.. es sēžu viena. Apstulbusi. Es nespēju vairs ļaut manam kādreiz ideālajam vīrietim pat pieskarties man. Kā tas var būt? Viņš saka, ka prāta aptumsums. Es neticu, un atstāju to uz viņa sirdsapziņas.
Kā sapurināt sevi dzīvot tālāk? Lieki piebilst, ka šīs ir manas 4. attiecības kurās tieku krāpta. Varbūt šī pasaule nav domāta naivajiem, uzticīgajiem cilvēkiem!? Ar katrām attiecībām es palieku nocietinātāka, nopietnāka un nesagraujamāka. Un pēc tam vīrieši brīnās, viņa tik skaista, apburoša, bet baidās viņai tuvoties, jo redz - viņa vairs netic vīriešiem un ir pašpietiekama!
Tām, kuras izlasīja līdz galam, paldies. :-) Padalieties ar savām pārdomām, un to, vai jūs spētu vīrietim dot otru iespēju? Ja viņš krīt ceļos asarās, un joprojām saka, ka būšu tāpat viņa sirdī uz mūžu? Ka tas ir pretīgākais , kas noticis viņa dzīvē.
07.03.2015 23:59 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Rāda ar pirkstu uz meiteni un bļauj, ka stulba. Ko tas liecina par pašu bļāvēju? Neko labu!
Pašas nekad neesat kļūdījušās? Katrā ziņā, tikai tāpēc, ka meitene naiva, nav jāsauc par stulbu. ļoti nesmuki no jūsu puses.

Nevienu par stulbu saukusi neesmu, bet vispār domāju, ka šajā situācijā tā ir labāka pieeja nekā glaudīt vaidziņu un žēlot.

Es pirms vairākiem gadiem varētu teikt, ka tiku uz brīdi "ievilkta" vienās traģiskās attiecībās, kurās saskatu paralēli ar autores rakstīto. Vīrietis bija liels uzdzīvotājs un ne tas labākais attiecību materiāls, bet bez meitenes pie sāniem nekad nebija, jo prata vajadzīgajā brīdī saliet sīrupu ausīs. Draudzenes viņam bija viena tipa (pajaunas, nepieredzējušas, naivas), parasti pa kādām trim reizē. Un man sanāca tuvāk iepazīties ar vienu no viņām. Čalis bija viņai daudzreiz melojis, uzmetis, bija "aizņēmies" un neatdevis naudu, bija krāpis un beigās pat pielietojis pret viņu vardarbību. Bet viņa joprojām gribēja izrunāties un saprast, jo viņš tak visu laiku stāstīja, ka mīlot viņu un neesot tā gribējis... (t) Man šķiet, ka labāk ir kādreiz dzirdēt kādu stiprāku vārdu, nevis sist meitenei uz pleca, kamēr viņai ar to vīrieti parādīsies vēl lielākas problēmas.
08.03.2015 15:54 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Nav jažēlo, bet nav arī jāsauc nesmukos vārdos.
08.03.2015 15:57 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nee, sauksim autori par gudru, sitiisim plaukstinjas un kopistiski paraudaasim par vinjas "nelaimi". Sheit ir forums nevis psihoterapijas seanss profesionaalja vadiibaa.

Un, jaa, taa visa tragjikomeedija ar to chali tikai un vieniigi taa ir nosaucama, kaa STULBUMS.

8-)
08.03.2015 17:23 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Piekriitu "mazai raganinai" daudzaas diskusijaas-pasaka taa diezgan serpi,bet taisniiba jau vien ir!Probleema visaa ir taa,ka cilveekiem patiik dzirdeet komplimentus...patiik dzirdeet to patiikamo un tikai.Paldies Dievam ,ka te ir forums ,var dzirdeet kaadreiz to skarbo patiesiibu.
08.03.2015 17:29 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
tas nav stulbums. CIlvēki mēdz mainīties un mēdz piedot. Nav jau tik traki jānorok nabaga cilvēks ;)
08.03.2015 17:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Meooooww-meedz mainiities,bet te var labi redzeet,ka cilveeks nav mainijies,ja tas notiek jau kuraas attieciibaas.Reizeem ir kaartiigi jaasapurina,lai saprastu,ka ir laiks mainiities...
08.03.2015 17:36 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
melot, zagt, krāpt.. priekš manis tas ir daudz par traku. es sūtītu ratā. Ja mīlētu, tad labāk paraudātu spilvenā nekā savu nākotni saistītu ar zagli, meli un krāpēju
08.03.2015 18:04 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Chocolatte neticami, šķiet, ka stāsts ir par mani.. tikai, ne vienmēr bija krāpšana... gluži vienkārši cilvēks sākumā bija ar vienu seju, un tad pēkšķi parādīja savu īsto būtību, kura nesaskanēja ar to, kas bija iepriekš teikts un darīts. Rīcība bija pretēja vārdiem....
es pati esmu tādā situācijā tagad. Atšķirība - domāju, ka neesmu nokrāpta,;bet vīrietis mani neciena.. ķermeņa proporcijas tad tas, tad šitais...
ko es tagad darīšu - esmu kļuvusi gudrāka. Pirmo reizi sastapu cilvēku, kuru tiešām mīlu/mīlēju.. ilgi gaidīju. Un netaisos sadedzināt tiltus aiz sevis... turpināšu visu, lai iepazītu to cilvēku līdz mielēm. Netaisos viegli padoties, bet pazemoties arī ne. Esmu brīva savā prātā, ļaušos pirmo reizi mūžā(esot attiecībās) flirtam; iespējams,;skūpstiem. Jo ja pret manu augumu var pateikt vispār ko tādu.. tas cilvēks vairs nav mans.. bet es nepadošos. Es vnk ieraudzīšu visu un uzzināšu. :) skaties ko dari...
09.03.2015 03:48 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2014
Chocolatte, uz kāda burta tam puisim vārds? :D

izpļauts mans bijušais, un jā biju naiva un stulba, bet ar šādu manipulēšanu nu nekad nebiju saskārusies!

Teicu "melns"- šis pretī saka "balts" un vēl beigās liek manām smadzenēm noticēt, ka redzu to balto krāsu pilnīgi melnā lietā!

Solīja mēnesi nonest no debesīm, tiešām bieži raudāja un pārdzīvoja (!) par savām darbībām, vai- kad gribēju iet prom, nesaprotu vēl šodien kā notēloja, bet nekad nekas nemainījās- zaga, meloja un drošvien arī krāpa!

Ar tagadējo prātu uzskatu, ka tā ir kkāda veida šizofrēnija! Jo meli nebija tikai meli, bet paša izdomāti stāsti, pasaciņas.. un tādos mērogos, ka tagad šermuļi metas..

Domāju uzrakstīt grāmatu par tiem viņa suņa murgiem, jo beigu beigās savelkot visādu pasaciņu paralēles bija diezgan interesanti! :D

Tā kā bēdz ātrāk prom! Nogriez kā ar nazi un nekad nepiekrīti satikties pat, lai izrunātos! Protams, gadījumā, ja gribi sev normālu dzīvi! :-)
09.03.2015 10:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vislabaakie viirieshi diemzheel (vai par laimi ) ir taadaam, kuras ir mazliet maitas, nevis taam godiigajaam, naivajaam maatesmeitaam.
Nereti tādos gadījumos ir apgrieztā situācija.. kad cūkojas sievietes.. Manuprāt, arī ne tas lieliskākais attiecību modelis.

Bet autorei iesaku nenokārt degunu, eksistē arī vīrieši, kas ir mīloši darbos.. ne vien tikai vārdos ;)

vai jūs spētu vīrietim dot otru iespēju?

Nespētu.. Saplēstu trauku vari salīmēt, bet tas vairs nekad nebūs tāds, kā bija agrāk :)
09.03.2015 10:27 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Nezinu kādu vīriešu psiholoģiju esi studējusi, bet sena dzīves patiesība ir tāda, ka jo vairāk vīrietis "tēlo ideālo" (perfekti atstrādāta manipulēšanas tehnika) , jo lielāka varbūtība, ka krāpj.

+++
09.03.2015 10:28 |

Reitings 29
Reģ: 25.08.2014
Vienu reizi tā var būt kļūda, otru -izvēle!
noteiikti piedod un norij to..

muļķis ka pateica, bet vismaz zini, ka godīgs!
Ja tu to nebūtu uzzinājusi, jūs dzīvotu, iespējams laimīgi vēl ilgi..
03.04.2015 20:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits