Kas tas par veci, kas Latvijā meiteni nevar dabūt ... nē nu labi, zinu kadrus man jau vairāk paliek, paldies
Ja tev patīk parastas meičas - droši ņem! Kaut visas.
Olaf! Tu, šādi gaužoties nekad meiteni nedabūsi. Meitenēm patīk, ja puisis ir stiprs un pārliecināts. Protams, nav arī jāblefo, bet jāmaina pašapziņa. Parādi sevi, iepazīstini publiku ar saviem uzskatiem, pēc tā arī tevi novērtēs.
Tu vispār saproti, ko nozīmē sieviete? Katram ir sava un katram sava visskaistākā, tur tos posterus Tu vari pie sienas krāt cik uziet, bet tālāk par zeķi netiksi
Ai, ko es rakstu, man tak nespīd pat parasta, nedaudz virs vidējā, Latvijas skolniece.
Olaf! Tev tiem astronomiski augstākā līmeņa konkurentiem nemaz nav jālīdzinās. Pietiek ar to, ka tu būsi ar savu būtību un pašapziņu.
MoonLady - neredzu neko tādu pārsteidzošu savā tekstā, ja vīrietis nespēj cienīt ikvienu sievieti, tad viņš nav vairāk kā s..a vērts. Tas, ka dažam gribas lēkt augstāk par savu pakaļu ir ierasta lieta, bet tas nenozīmē, ka sieviete ir jānoniecina, tad Tu nevienu nedabūsi un būsi to pelnījis ....